- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Azazael
aktív tag
válasz Statikus #47804 üzenetére
A részletek benne vannak mindig az adott szerződés+ÁSZF-ben így ott mindig meg lehet nézni. Alapvetően a kedvezmény visszafizetése jogos, az alapösszeg pedig nem magas, ahogy te is írtad 7500 Ft.
A gond ott szokott lenni, hogy a függetlenítős kérdések mindig a használtan vett telefonoknál kerülnek előtérbe, ahol nagyon sok esetben hitellel terhelt telefont adnak el (már ezt sem lehetne a szerződés szerint) így a függetlenítés ezen módja nem csak hogy drága, de nem is lehetséges (legálisan). -
Azazael
aktív tag
válasz Statikus #47802 üzenetére
Attól függ mekkora kedvezményt kapott a telefonra mert az vissza kell fizetni és arra jön még az eljárás díja.
Plusz ehhez tulajdonosnak is kell lenni (nekem annó a T-Mobile a sima 2 tanús meghatalmazást nem fogadta el, hogy függetlenítsék édesanyámnak a motorola V3-ast (mert azt az évek alatt megszokta) 2012-ben személyesen kellett volna bemennie...
-
Воланд
titán
válasz Statikus #46894 üzenetére
meg jo, hogy ezt mar irtuk vagy negy honapja.
meg ugye tudod, hogy ez igy csak read only?
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
WestBam
senior tag
válasz Statikus #44654 üzenetére
Nekem sima 8.0 van fent.
Esetleg nem szakadt meg a feltöltés miközben még folyamatban volt? Mert lehet ott a 8.1 beakad, nekem még mondjuk ilyen gondom sem volt csak lassú feltöltés de az meg az adott hotspot hibája nem a telefoné/szoftveré.⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
WestBam
senior tag
válasz Statikus #44644 üzenetére
Szerintem ezt a felesleges kört már egyszer lefutottad az exchange témában, ha bármi változik az úgy is ki lesz itt is vesézve, észreveszed.
A képfeltöltésre reagálnék érdemben: ott valami user error lesz, nekem 920-on hibátlan a feltöltés, hétvégén felvettem egy kb. 800megás videót, lőttem vagy 30 képet, hazajöttem megebédeltem és utána a gépen néztük a fotókat-videókat de ez eddig minden alkalommal így volt ha valahol voltunk (állatkertben pl. több száz fotót csináltam és már onedrive-on válogattam le a jókat), amint wifire csatlakozik a telefon azonnal mennek a képek-videók a felhőbe, nem kell kijelölgetni semmit, főleg nem kábelezni. Hiszen már a XXI. században vagyunk
Írjak valami vicceset, csak hogy legyen min töprengeni?
Most nézem a wifi/speciálisban, nekem nincs bepipálva, hogy képernyő lezárásakor maradjon aktív a wifi, ellenben az automatikus kapcsolódás igen. Mindenféle bazirgatás nélkül mennek a felhőbe a telefonon lévő képeim amit ismert wifi közelében vagyok, egyszer nem nyomtam még a feltöltésre, max azt láttam, hogy folyamatban van.⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
JamesHun
addikt
válasz Statikus #44644 üzenetére
és mikor oldják meg, hogy más névjegyzéket rendesen beolvastassak az outlookos fiókba
google egyből megette még az elnevezett telefonszám elnevezéseimet is (Trófea Óbuda, Trófea Zugló), ellenben a privát nevűt sem emelte át
Az meg csak hab a tortán nálam, hogy ha outlook.com os névjegyzékben megadok egy évfordulót, akkor azt nem hozza fel a naptárra. Mi a francért állítanám be, ha nem azért mert látni is szeretném ott.
Ezen a téren fejlődhetne egyet de bitang gyorsan. A többi nyűgjét eddig megszoktam
Bár most Halo-t goldként megkaptam a live accountomhoz, de WP-n mégsem akarja ingyen odaadni, pedig elvileg multiplatformos a játék és csak 1x kéne megszerezni és mennie kéne mindenhol.SeriesX: JamesSHun
-
ampulla
aktív tag
-
Bukk900
őstag
válasz Statikus #43586 üzenetére
Kedvenc helyek és a Cortana. Ha arra képes, hogy a sarki kocsmához érve figyelmeztet, hogy itt megihatok egy sört, akkor hazaérve a wifit is be tudja kapcsolni.
-
Bukk900
őstag
-
Воланд
titán
válasz Statikus #41915 üzenetére
"Van erre valami okosság? Rohadtul idegesítő, amikor valakit harmadjára tudok csak felhívni, mert kétszer mellényomok a nem telefonszámos névjegyére"
mondjuk az osszetartozo nevjegyeket fuzd ossze.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Statikus #39674 üzenetére
Nagyon egyszerű, de már írtam többször is: Általában itthonról dolgozom, távmunkában, és napi 15 órát ülök asztali PC előtt. De ha menni kell, akkor meg menni kell, és kell a mobilnet, navigáció, meg az összes vacak. Havonta átlag egyszer-kétszer...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-
Blyan
félisten
válasz Statikus #39243 üzenetére
Magyarázd már el hogy csináltad.
Én így.
Felvetted az embert, Név, mellette plusz jel, beírtad a cég nevét. beosztás akármi, pipa, telefonszám, elment.
Visszamész az emberünkre, megnyitod a profiját, alul cerka megnyom. ember neve mellett plusz jel megnyom, szerkeszt cégnév.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz Statikus #38824 üzenetére
Te most komolyan a Nokia saját fejlesztésű appjáról hiszed, hogy a 8.1 része??
Édesf.szom! A gyári kamera alkalmazásról van szó! A Nokia Camera-t majd a Nokia kiadja amikor akarja.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
westcoastog
veterán
válasz Statikus #38719 üzenetére
Ha van valami változás az a baj, ha nem változik semmi az is baj...
Majd a belga folytatja...[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Statikus #35501 üzenetére
a shared calendart az activesync protokoll nem tamogatja. sehol. a feliratkozas meg kerulout, buveszkedes. persze tudom, hogy ez nem vigasztal.
-
Воланд
titán
válasz Statikus #35105 üzenetére
hat a keszenleti 2-3%-os merulesen biztos sokat javitana, hogy ha pont a wifi-t lonem ki. l920, kb 20 aktiv background agent, bekapcsolt wifi, bekapcsolt mobilnet, bekapcsolt gps, bekapcsolt fb chat.
-
MongolZ
addikt
válasz Statikus #34685 üzenetére
windows phone developer center
Kell hozzá egy MS acc. Néhány hónapja néztem utoljára, akkor 20$ volt (+15% ÁFA) az egy éves regisztráció (WP + Win8).
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz Statikus #34668 üzenetére
Nekem L520-on van hasonló problémám egy Parrot kihangosítóval, hiába hangosítom teljesen fel, autópálya tempó mellett már alig hallani bármit is...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz Statikus #33918 üzenetére
Szia,
előtte ezt hogyan oldottátok meg? Sajnos az Active Sync nem támogat ilyen funkciót... Valami workaroundot esetleg ki lehet találni pl. szinkronizálni outlook.com-ra a shared calendárokat és onnan a telóra leszedni - de én ilyet a céges naptárral nem engednék csinálni....
Illetve ez van még : http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/opencal/317a469f-9f9e-4047-ac32-92e8b46d0b8c, de ez meg fizetős.Mondjuk nem nagy összeg, ha ez fontos funkció neked, ennyit megérhet, ha a trial működik!
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest