Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor 200 Pro - mobilportré
- DIGI Mobil
- Vodafone mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Hirdetés
-
Megint gyarapodik a Corsair birodalma
ph Ahogy az idei nyáron már megjósolható volt, ezúttal a Fanatec felett bábáskodó Endor AG-t terelte a szárnyai alá az amerikai multi.
-
Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
lo A Focx C2 ugyan fém helyett marhabőrből készült, de végre beléptem a minimalista, vékony pénztárcák világába.
-
Keveset árultak el Donald Trump új kriptoüzletéről
it Nem sokkal a választások előtt új kriptoüzletet indított Donald Trump, pedig korábban meglehetősen rossz véleménnyel volt a kriptopénzekről.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
saiyajin
senior tag
Sziasztok! Nem tudom volt-e már téma, de engem az érdekelne, hogy véleményetek szerint a wp8-as telefonok megjelenenése kb. mennyire fogja lenyomni a jelenlegi wp7-esek árát, ha lenyomja??
Heteken belül vennék telefont, ami jó eséllyel windowsos lesz, és remélem azért pár ezressel csökkennek még az árak!"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
saiyajin
senior tag
Koszi a valaszokat!
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
saiyajin
senior tag
Sziasztok! Valahogy meg lehet nezni meddig tartott az utolso beszelgetesem, vagy wp-n ne keressem? (Meg uj nekem, egyelore ismerkedunk )
-
saiyajin
senior tag
Hello! Sim kartyarol importalt szamokat hogyan tudok torolni egybe? Vagyis szeretnem a people hubot kipuculni.
-
saiyajin
senior tag
Webes feluleten kitoroltem a kontaktjaimat, amit a live account leszinkronizalt es most csak parat potyogtem be ujra a teloba. Ezekhez rendeltem kepet is, viszont a webes feluten nem jelennek meg a kepek.
Ez normalis vagy valamit mashogy csinaljak??"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
saiyajin
senior tag
A Find my phone-hoz nekem is ott van a beállításokban, hogy 'connected' pedig tuti nem kapcsolam be
-
saiyajin
senior tag
Live-os naptarba mikepp lehet betenni nevnapokat?
[ Szerkesztve ]
-
saiyajin
senior tag
As uptime idöt mivel figyelni? (vagy csak uptime... Ertitek.)
[ Szerkesztve ]
-
saiyajin
senior tag
Ha programok listajanal elojott az abc szerinti csoportositas anelkul, hogy telepitettem volna ujat es elerne a 45-t, ilyenkor mit lehet csinalni??
Korabban mar olvastam masnal is elofordult, de nem talalom.."I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
saiyajin
senior tag
Nekem nincs gondom az ábécés navigációs cuccal, mert nem rossz és csak szokni kell. Viszont az nagyon zavar, hogy egyik pillanatról a másikra lett ilyen anélkül, hogy meg lett volna a 45 appom. És sajnos nagyon macerás lenne eltüntetni. De mindegy, egy idő után ugy is gyülnek az appok és akkor maradna is.
-
saiyajin
senior tag
válasz MasterMark #4100 üzenetére
Nem, 45től van. Egyébként jelenleg 38 appom van és mégis olyan. Ez a szomorú, hogy nem volt semmi telepités se semmi, és magától átváltott végleg.
-
saiyajin
senior tag
38 app és 6 játék összesen.
Más: Tegnap volt olyan, hogy az explorerben folyamatosan mutatta a térerő-wifi-óra sávot. Sehol máshol nem, kivéve ha felülre böktem a képernyőn, de a böngészőben végig ott volt. Valakinél volt már ilyen? Ujrainditással helyrejött.
-
saiyajin
senior tag
Ha zenet hallgattam utana hogyan tudom eltuntetni a hangerovalto savrol vagy mirol azt amit hallgattam. Az elobb peldaul elinditottam egy videot es igy eltunt, de van valami modja? Remelem ertheto.
[ Szerkesztve ]
-
saiyajin
senior tag
+1 beszámolót akarunk!
-
saiyajin
senior tag
Ha egy névjegyzékbe bevitt emberhez hozzárendelek egy képet, azt hogyan lehet törölni, hogy semmi se legyen nála? Nem találtam megoldást, nem is lehet ilyet?
(#4593) Integrale
Szomorú látni, hogy szép lassan az összes optimus megadja a magát.Más:
Kaptam egy ilyen szivargyújtós usb-t, és azt írja a kimeneti erősségre, hogy 2100mAh. Nem sok ez az akksinak nagyon?"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
saiyajin
senior tag
Basszus, ha a gyari bing keresovel (keresogomb) rakeresek valamilyen kepre azt nem tudom lementeni?? Vagy en benazok?
-
saiyajin
senior tag
A fenyero nalad automatan van? Egy picit en is erosnek talalom a leggyengebb fenyerosseget, viszont amint atrakom automatara lathatoan csokkenti meg. (L710 lcd) Jobban tetszene nekem is, ha tobb fokozatban lehetne allitani, de amugyis automatan hasznalnam szoval jo ez igy szamomra.
-
saiyajin
senior tag
válasz HawerKing #5652 üzenetére
Ha nincs kedved sokat macerálni a csengőhangokkal, és nem valami nagyon spéci csengőhangot akarsz, ajánlom a Free Ringtones nevű appot. Nagyon sok minden megtalálható benne.
-
saiyajin
senior tag
Én is nagyon szeretem a wp billentyűzetét, de az ékezet kezelésből még mindig a symbianos (s60v5) megoldás tetszik legjobban. Ott a ' és " páros + a kivánt betűből (e,a,o.u...) lett é, ó, ő stb. Szóval két nyomásból meg voltak az ékezetes betűk, nem ugy mint itt, hosszan nyomva tart majd kiválaszt. Szerintem az sokkal gyorsabb volt. Persze minden másban fényéveket ver rá a wp-s bill..
-
saiyajin
senior tag
Ez az Erase all content merre van?
[ Szerkesztve ]
-
saiyajin
senior tag
Facebook értesítést (toast) ma kaptam másodszor mióta meg van a telefonom, 2 hónapja. Szóval még mindig meglepetésként hat, hogy jéé, ilyen is van!
@btudos
Jobb lenne, ha nem szoktatna hozzá, mert akkor utána én is hiányolni és bosszankodni fogok.[ Szerkesztve ]
-
saiyajin
senior tag
Lehet a telenort mar most erdemes lenne emailekkel bombazni, es akkor 6 honap helyett, talan 5 honap is eleg lesz nekik.
Szerk: lehet inkabb siros smiley kellene...[ Szerkesztve ]
-
saiyajin
senior tag
Sőt, a ki használ bing videót kérdés előtt, lehet a ki hallott már a bing videóról kérdéssel kellene kezdeni általánosságban.
-
saiyajin
senior tag
Van az a mappám a gépen, ahová a zune a mentéseket csinálja a telefonról, na én innen pár napja kitöröltem 2 videót. Most pedig rádugtam a gépre a telefont és az írja, hogy 2 elemet eltávolított a telefonról. Akkor most el is veszett végleg?
-
saiyajin
senior tag
válasz Maateeo #8358 üzenetére
Igen elvileg, ha gépen törlök valamit akkor azt a telefonról is törli, mint utólag kiderült, csak azt nem értem, hogy ez miért vonatkozik a mentések mappára is? Van valami esély arra, hogy ezeket valahogy visszaszerezzem??
-
saiyajin
senior tag
Hmm, én se találok beállítást a hívás várakoztatásra, és nagyon furcsa, hogy ha felhívom magamat a másik telefonomról miközben telefonálok a lumiáról, akkor nem azt jelzi, hogy foglalt, hanem 'hívás elutasítva' és a hang jelzés is más mint foglaltnál.
-
saiyajin
senior tag
Jah, azt elfelejtettem írni, hogy L710-esem van, mégis az van, amit írtam. A hívás listában nincs nyoma, hogy történt valami miközben telefonáltam, és ugye telefonálás közben se jelez semmit, hívás értesítő pedig nincs beállítva ehhez a kártyámhoz sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
saiyajin
senior tag
Csináltam egy újabb próbát és most pedig nekem is jelzett, hogy bejövő hívás van, és szépen kicsörgött a másik vonal amiről hívtam. Nem tudom akkor mi lehetett az előbb. Viszont akkor ehhez beállítás tényleg nincs sehol?
-
saiyajin
senior tag
-
saiyajin
senior tag
WP8-on a böngésző oda tud görgetni az utolsó olvasott hozzászóláshoz, ha kedvenc topikoknál a piros számra bök az ember?
-
saiyajin
senior tag
válasz Oppenheimer #9773 üzenetére
Köszi! 1-null wolandnak
-
saiyajin
senior tag
Tegnap volt nekem is HR a frissiítés miatt, és nekem is visszaszinkronizálta a névjegyeket képpel együtt szerencsére. Pedig a webes felületen tényleg nem látszanak, emiatt el is mentettem az össszes beállított profilképet, de végül is nem volt rájuk szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- iPhone 15 Pro 256GB natur titán, gyári független, garis
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Samsung Galaxy ZFold 6 12/512GB kék színű, vadonatúj, bontatlan 36 hó gari!
- Új, bontatlan Nubia Z60S Pro 12/256GB Fekete színben
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen