- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz gyurkikrisz #58036 üzenetére
Ez kell ahhoz, hogy pfd-s szoftvert használhass? Álljatok be minél többen, hogy hamarabb kijöjjön a végleges verza.
-
őstag
válasz gyurkikrisz #58033 üzenetére
Kellemetlen...
Egy dev unlock leírás, ami működik, továbbra is érdekelne azért.
-
válasz gyurkikrisz #57949 üzenetére
Azt miért? Nálunk sem rózsás a helyzet, de sokkal jobb. Eleinte tölti rendben a részelteket semmi gond, majd elkezd lassulni a betöltés, aztán még lassabban tölt, végül tetű lassú lesz. Ilyenkor képes megenni 1 giga ramot is a tumblr oldal akár, de ki nem lép. Lumián eleinte jó, aztán ott is lassul aztán hirtelen kidob, alig jutok lejjebb. Nem baj, mert nem csak így a friss dolgok végére nem jutok el egyes oldalakon.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Partyface007
őstag
válasz gyurkikrisz #57795 üzenetére
bocsi, valahogy beragadt a hozzászólásom és 2x írtam ugyanazt
[ Szerkesztve ]
-
Partyface007
őstag
energiatakarékosság is meg éjszaka ne csipogjon nekem ha jön email
Cortana quiet hours funkciója nagyjából lefedi az igényeket kár hogy az is csak egyféle időintervallumot kezel tehát nem különböztethető meg a hétköznap a hétvégétől...
javítsatok ki ha tévedek
-
félisten
Nem mintha a radiot vezerlo cuccot keszitok ne gondoltak volna az energiatakarekossagra maguktol is.
while (!sleep) sheep++;
-
taip
senior tag
válasz gyurkikrisz #57724 üzenetére
Azért azt kifejthetnéd, hogy mi köze van a Tisztaszoftver Programnak a telefonodhoz, mert pl. nekem ez teljesen sötét.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
valaki_xy
tag
válasz gyurkikrisz #57724 üzenetére
Jó tudni, hogy ilyen is van De sajnos eddig nem tudtam regisztrálni, mert ismeretlen hibára hivatkozott
-
félisten
válasz gyurkikrisz #57310 üzenetére
De az a vicc, hogy nem kell megcsinálni, csak beadni a címed meg a jelszavad neki...
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
válasz gyurkikrisz #57190 üzenetére
Gondoltam, az erős volt. Fapados a symbian volt.
Olcsó volt, többet is vettem. Család amúgy el van vele a maga módján.Koncentráljuk az emag akcióra. Még több WP-t a népnek.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
mdraco
őstag
válasz gyurkikrisz #55880 üzenetére
Csak a soc lenne vissza lépés 520-hoz képest vagy csak a gpu?
-
Ádám16
addikt
Ez rohadt jó lett papíron.
-
veterán
-
NEOSIGNAL
tag
Tényleg erős lett elődjéhez képest.1Gb RAM,4 mag 5"-on viszont keveslem egy kicsit a felbontást de annyi pénzért akár még meg is éri.
-
A214
aktív tag
válasz gyurkikrisz #55708 üzenetére
köszi megoldodott
-
SOAD19
addikt
válasz gyurkikrisz #55654 üzenetére
Mea culpa, nem szóltam! Védett volt a pdf, amit szerkeszteni akartam volna.
-
gabber01
addikt
válasz gyurkikrisz #55605 üzenetére
WP-vel alig működik együtt a Fitbit, iPhonehoz van az is optimalizálva. Jawbonet nem ismerem.
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
Boonen007
őstag
-
cattus
addikt
-
batai15
félisten
válasz gyurkikrisz #55277 üzenetére
erről kaphatok egy linket?
-
MasterMark
titán
-
zsoltyyy
senior tag
válasz gyurkikrisz #55175 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint a htc 8s se kapta meg a legújabb rendszert.
Az meg amit a wp7-nél csináltak, az abszolút gyomorforgató...
Mind1, ha minden jól megy, nemsokára veszek egy 735öt, de ha 2 éven belül kapok egy ugyanilyen pofán rúgást, mint anno a 7.8-al, akkor ennyi volt... Inkább fizetek többet egy almáért.
Ott legalább tényleg garantált a frissítés, és nem csak "bugfix-eket" kapunk, mint 7.8on.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz gyurkikrisz #55144 üzenetére
nem mondtam egy szóval sem ilyet
Simán lehet, hogy azt mondják, hogy megkapja akár az 520 is, csak nem minden funkciót
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz gyurkikrisz #55140 üzenetére
WP8-as készülékek több mint két évesek lesznek...sőt jövő őszre 3 évesek ugyebár....
8.1-el kijöttek már más kérdést képeznének, de ott meg ugyebár az lenne, hogy hardverben leginkább csak processzorban térnek el, ami akár pont elég is lehet indoklásnak...
Persze az is lehet, hogy minden készülék megkapja majd, csak nem az üsszes funkcionalitást
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Mister_X
nagyúr
válasz gyurkikrisz #55140 üzenetére
Akkor majd váltok egy WP10-es telefonra. Annyira nem égető a váltás, nincs itt semmiféle "hátbaszúrás". Lehet írni, hogy hány jelenleg kapható, egy évnél nem régebbi droidos telefon fogja megkapni a Lollipopot, aztán lehet folytatni az eszmecserét.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
tomboy0013
veterán
válasz gyurkikrisz #55015 üzenetére
Nem csak, hogy előtérbe van asztali windows-on ablakban a facebook, de beszélgetés közbe is pittyeg. Nemt udom régebben is csinálta-e, de a napokban kezdett el zavarni. Eddig azzal orvosoltam, hogyha chatelek akkor kikapcsoltam a netet közbe a telón. De úgy látom akkor nincs olyan beállítási lehetőség amivel alapból tudja a telefon, hogy másik platformon chatelek és akkor nem jelez feleslegesen.
Egyébként csak nekem nem működik a Creativ Studio? Azonnal kilép ha meg akarok programon belül nyitni egy képet, ha a galériából akarok belépni akkor meg semmit sem csinál.
[ Szerkesztve ]
-
ryori
senior tag
válasz gyurkikrisz #54982 üzenetére
igen, bár sokan tagadják
-
polonic
félisten
válasz gyurkikrisz #54957 üzenetére
-
MKLS
aktív tag
válasz gyurkikrisz #54957 üzenetére
Nem is az ékezet nélküliséggel van a baj, hanem így nem lehet sms-ben normálisan használni a szótárat, hanem minden szót végig kell pötyögni....
-
eszgabor
aktív tag
válasz gyurkikrisz #54942 üzenetére
Nem, csak annyi a neve, hogy Bongeszo, kerek kek ikonja van.
Van élet a Dokumentumok mappán kívül is...
-
eszgabor
aktív tag
válasz gyurkikrisz #54928 üzenetére
Lehet humorizalni, de a tobbfules bongeszes elegge alap lenne szerintem, nem a reszecskegyorsito adatait akarom feldolgozni vele.
-
eszgabor
aktív tag
válasz gyurkikrisz #54923 üzenetére
Ahogy droidnal belattak, hogy 512MB-tal hasznalhatatlan es szinte nincs is mar uj keszulek annyival, ugy itt sem artana mar elfelejteni ezt a ram mennyiseget. Aki a droidot szidja valszleg az sem egy csucsmodell alapjan iteli meg a rendszert.
-
eszgabor
aktív tag
válasz gyurkikrisz #54914 üzenetére
Hat ez az, hogy ujratolti. A mobilnet meg ingyen van, meg az idom is korlatlan, hogy megvarjam az ujratoltest azert mert 10 masodperce nem neztem a lapot es be kellett zarnia.
Lehet itt szervizzel dobalozni, de el kell arulnom, hogy ez mar a masodik telefonom es pont ugyanolyan szar, mint az elso volt. Mennyi az eselye annak, hogy pont ugyanolyan baja van a hardvernek, mint az elsonek?[ Szerkesztve ]
-
SsPL711
őstag
válasz gyurkikrisz #54914 üzenetére
Enyém most volt szervizben, de Qi töltést nem mindig veszi fel egyből, kell neki egy restart előtte.
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
eszgabor
aktív tag
válasz gyurkikrisz #54910 üzenetére
Szerintem meg semmivel sem jobb a wp, mint a droid.
1-2 naponta produkal valami baromsagot. A mai az volt, hogy toltore tettem es elfeketedett a kepernyo, a fenti ikonok ott voltak (wifi, gsm, akku, ora) de nem kezdett el tolteni. Ujra kellett inditanom hozza, hogy elkezdjen tolteni. Az ie egy bugos szar, az opera meg beta es szinten nem a megbizhatosag csucsa. A tobbi bongeszo meg tudtommal ugyanugy ie motort hasznal es szinten nem a legjobbak.
512 MB rammal jo esellyel 1 fulon tudsz bongeszni, mert ami nincs a felszinen azt bezarja "memoriatakarekossagra" hivatkozva. Hiba volt wp-ra valtanom.
Hogy ne csak azok hallassak a hangjukat, akik az ms/nokia/wp szekeret toljak....[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gyurkikrisz #54900 üzenetére
Diamond2-m volt előtte amíg ki nem purcant. Minden progim, cuccom, fosom WM-ra megvan, és nekem be is jött mindenestől, nem akarok mást venni, de most a nagytesójával folytatnám.
Nem mondanám drágának, annyiért mennek mint a mostani butafonok. Persze eléggé elavult egy szerkezet, hiába volt egykor csúcskategória. Viszont telefonálni, netezni, fotózni, zenét hallgatni ugyanúgy tudok ezzel is mint bármelyik másikkal. Maximum a kamera nem olyan jó az szar volt a D2-be is, mást nem tudok. Opera Minivel simán lehet vele netezni, vagy vannak oldalak amit nem támogat és később belefuthatok?
Nem szeretnék mást, de a múltkor talán pont itt kérdeztem, a Lumia 710 van még ilyen árban, igaz mérföldekkel rondább. De most az miért lenne jobb pl?
-
ryori
senior tag
válasz gyurkikrisz #54886 üzenetére
Lehet hogy VIP Developer, és ő előbb megkap mindent
-
Zsoltika11
tag
válasz gyurkikrisz #54585 üzenetére
És nem is rosszul
-
Forikaa
csendes tag
válasz gyurkikrisz #54585 üzenetére
néztem sajnos úgy sem sokkal gyorssab
-
Воланд
titán
válasz gyurkikrisz #54480 üzenetére
nincs benne media player.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
kolosanyi
veterán
válasz gyurkikrisz #54430 üzenetére
A Runtastic írja, ott biztos. Ha ha az Endomondo is, akkor végülis nincs gond.
-
Pietro 22
aktív tag
válasz gyurkikrisz #54008 üzenetére
Kiprobaltam olyan szavakkal is, hogy: Facebook, Skype, Viber stb. Tudom, hogy keves alkalmazas van WP-re, de ezek tuti vannak...
-
BobTail
őstag
válasz gyurkikrisz #53829 üzenetére
Ott van az egyik mikrofon a 3-ból, és 4K-t 1520, 930 és Icon fog tudni, 830-ban nincs és nem is lesz.
-
cattus
addikt
-
L4mie
veterán
-
savoo
addikt
válasz gyurkikrisz #53362 üzenetére
Az androidot már nem hozza be senki. Legalábbis belátható időn belül.
-
junior11
veterán
válasz gyurkikrisz #53359 üzenetére
Nem megy ez nekik már évek óta...
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
csipszikutya
senior tag
válasz gyurkikrisz #53310 üzenetére
Csak facebookon.
-
Julot
aktív tag
válasz gyurkikrisz #53312 üzenetére
...mégis azt irja ki, hogy "gmail-fiók", új névjegynél sem lehet kiválasztani, hogy "telefonmemória", csak a fiókok vannak, Microsoft, outlook, Nokia, gmail, stb. Mind netes fiók. Létrehozni sem tudok.
[ Szerkesztve ]
...nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék!
-
DearMan
tag
válasz gyurkikrisz #53304 üzenetére
"Nem sikerült telepíteni az alkalmazást. Ha most látja először ezt a hibaüzenetet, ne adja fel, próbálkozzon újra. Ha így sem jár sikerrel, nyissa meg a telefonfrissítési beállításokat és ellenőrizze, hogy naprakész-e a telefon szoftvere." Ennyit ír, aztán: Fontos! Koppintson ide. Aztán ha koppintok, elkezdi tölteni, le is tölti, de a telepítésnél már dobja megint az üzenetet.
-
veterán
válasz gyurkikrisz #53286 üzenetére
Koszi, most, hogy irtad, igy mar en is megtalaltam ezt a listat, csak a dizajn frissitesekor kicsit elpakoltak a regihez kepest a menuben
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
HKorn
veterán
válasz gyurkikrisz #52955 üzenetére
Reméljük
Bár azért a Here Drive app-ot is lehetne még fokozni egy-két új funkcióval, mint pl sávasszisztens.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
Воланд
titán
válasz gyurkikrisz #52764 üzenetére
oda kell bokni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz gyurkikrisz #52758 üzenetére
mert kiirta, hogy developer update, ala meg nokia update.
-
kiskakas
senior tag
válasz gyurkikrisz #52543 üzenetére
gyurkikrisz,
megcsinaltam, a camera roll konyvtar mellé csináltam egy videok konyvtarat. Moliplayer mar latja ezt a konyvtarat a Folders menuben,de nulla tartalom,frissites utan is.. szorakozok még vele.
szerk: a camera roll-ba letrehozva a videok konyvtarat sem latja, ill a filmeket. lumia 925
[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
válasz gyurkikrisz #52485 üzenetére
Köszi a tippet, hát elég problémás a több 100 számból kiválasztani azt a 20-30-at amit most adtam hozzá...
Arról van esetleg infó, hogy elszakadnak-e ettől a számomra idióta korlátozástól, hogy csak metaadat alapján tudod rendszerezni a számaidat? Borzasztóan nyögvenyelős ez így, ha gyárilag nincsenek az mp3 metaadatok szépen kitöltve...
Elég nagy parasztság olyan dolog miatt egycsillagos értékelést adni, amit a program nem "hivatott" tudni.
Szerintm meg egy médialejátszó legyen már hivatott látni a könyvtárstruktúrát és onnan sorban lejátszani a dolgokat. Ha meg a WP hibája ez, akkor oldják meg ők, a visszajelzések előbb-utóbb eljutnak a MS-hoz is...
Én leszarom, hogy ez kinek a sara, de az nem járja, hogy én 2014 ben egy okostelefonnal képtelen vagyok értelmesen lejátszani webről töltött audiót, csak azért mert az mp3-ak ba a készítőjük nem rakta be a MS szerint megfelelő metaadatokat..
J.
[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
-
BiP
nagyúr
válasz gyurkikrisz #51525 üzenetére
Így van. Minél elterjedtebb, a POI-k is annál nagyobb mennyiségben kerülnek a térképre, meg -gondolom- így már ők maguk is jeleznek,hogy szeretnének rajta lenni.
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
válasz gyurkikrisz #51417 üzenetére
Gyakorlatilag nem számít böngészőnek, lásd fentebb.
-
HKorn
veterán
válasz gyurkikrisz #51312 üzenetére
Attól mert noname, még konkurencia, nyilván olcsóbbak is, biztos lesz aki ilyet vesz, úgy ahogy androidon is van aki megveszi Kínából a csingcsung telefonokat is.
Én személy szerint csak örülni tudok neki, hogy egyre több gyártó jön WP-re, jót tesz a platformnak, ha színesedik egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
gabber01
addikt
válasz gyurkikrisz #51139 üzenetére
Nyilván alacsonyabb kategóriás telókon kisebb a rendszer is. Ha mindegyikre ugyanaz a rendszer menne, minek kellene tökölni mindegyikre külön kiadni?
-
Dave™
nagyúr
válasz gyurkikrisz #51129 üzenetére
Á látom. Hát az sok jót nem sejtet, szerintem az 520-é is csúnya volt. Viszont a 630-é elég jó lett cserébe.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz gyurkikrisz #51120 üzenetére
Az esztétikai jellegű véleményekkel egyet kell értsek, a többi az nettó marhaság...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Deck
titán
válasz gyurkikrisz #51095 üzenetére
Mert, van 2db 520 is a családban. És nem csak erre az egy appra értettem hanem sok másra is.
StLui: Énis mindenhol ezt olvasom. Keresse a Play Árúházban és Appstoreon..
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Dave™
nagyúr
válasz gyurkikrisz #51095 üzenetére
Én nem értem. Főleg azt, hogy miért zavarja egy Xperia Z-vel.
-
catroot
veterán
válasz gyurkikrisz #51067 üzenetére
Mert "Microsoft". Itt már nagyon nem kell kérdezni ilyesmit. Megszokhattuk már
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
savoo
addikt
válasz gyurkikrisz #51063 üzenetére
Idáig én is ezen a véleményen voltam, de egyik nap próbáltam vele valamit felismertetni és baromságokat adott ki, shazam meg elsőre kidobta. És utána még 2 másik zenénél is ez volt.
-
Blyan
félisten
válasz gyurkikrisz #50961 üzenetére
A voda nem tiltotta le most éppen. T-ről nem tudok nyilatkozni.
Amúgy azért nem, mert ehhez akkora nyomást kellene helyezni a szolgáltatókra, amilyet az Apple csinált anno. Csak nekik volt ütőkartyájuk, a MS nem sok van.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz gyurkikrisz #50959 üzenetére
pfd nem kell átadni a szolgáltatónak, a végleges, official változatot meg igen. Ennyi (persze mindegy, mert ha mgnézzük, most a Cyannál egyes szolgáltatós modellek előbb megkapták, mint a függetlenek).
Bár az lenne a jó, ha ezt az egészet iOS módra lehetne csinálni. Ott ha megjelenik egy frissítés, vagy akár új iOS azonnal elérhető, függetlenül, hogy CV vagy függő készülékről van szó.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
confuser
senior tag
válasz gyurkikrisz #50797 üzenetére
A kártyás ár legtöbbször magasabb, mint az edigital-os / mm-os független ár. Fel is nyomnám a szolgáltatók seggébe az összeset. Nagyon fel tudnak b@szni ezzel. De maga az EU-s árazás is kiakasztó. USA-ban / Ázsiában 2/3-a áron veheted meg az összes készüléket, vagy még annál is olcsóbban.
(#50797) gyurkikrisz
Ha az edigital tényleg hivatalos Nokia partner, akkor pont nekik kéne normális áron adni. Ez nem nagy partnerség, hogy túlárazzák a készülékeket, aztán lóf@sz eladásokat produkálnak a legtöbb készülékből. Ha nekem lenne ilyen partnerem, elküldeném a búsba, az biztos. Egyedül a karácsonyi akciókban bízok :$(#50800) btudos
Persze, az lenne a legoptimálisabb, ha a HTC One M8 for Windows-hoz hasonlóan másnap már elérhető lenne, de szerintem 1 hónap már kibírható. A 2-3 hónap volt az, ami egyszerűen nevetséges volt (a'la 930), főleg hogy az a telefon már voltaképp létezett (Icon). Bár valószínűleg a Nokia mobilrészlegének felvásárlása késleltette azt is. -
gabber01
addikt
válasz gyurkikrisz #50585 üzenetére
Uhh...talán csak túlélem ezt a borzasztó nagy kihívást.
Btw...what's Pandora?
Ja és olvastam olyat, hogy ha átállítja vki a beállításokat Cortana miatt, akkor a Store behal. Ezzel mi a helyzet?
[ Szerkesztve ]
-
gabber01
addikt
válasz gyurkikrisz #50580 üzenetére
Az előbb nem azt írtad, hogy mivel nem amerikai az IP egyszerűen kilép az app? Most akkor lehet használni a Cortanat vagy nem? És ha lehet, akkor mi az a hiányosság ami miatt nem lehet magyar területen angolul használni? Szerintem azért már elég sokan vannak olyan szinten nem csak Mo.-n de a világ egyéb tájain is, akiknek angolul társalogni nem egy nagy ördöngösség...egy programmal... Sőt, manapság az angol már alapelvárás szinte, és aki mellette nem tud még legalább egy de inkább két nyelven az nem tud érvényesülni.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Na jó, de a rendszer fejlesztőinek ez irányban (pl. nyelvi adaptálások) kellene törniük magukat, nem pedig "fájlkezelő" meg mindenféle androidos "csingilingik" (csempék mögé háttérkép, mifaßom...). Na jó, nem bosszankodok tovább... ...holnap is nap van. (Ráadásul PÉNTEK!4!négy!)
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
netpeti98
addikt
A régió váltás menyire befolyásolja a többi MS szolgáltatást (Win 8 belépés, stb) vagy csak a régiója változik és fiók marad magyar régiós?
-
Воланд
titán
válasz gyurkikrisz #50323 üzenetére
elmeletileg megy az is dupla erintessel.
-
Blyan
félisten
Van ra alkalmazás. A quick control appban van kiteheto csempe hozzá.
-
btudos
nagyúr
Automatikus.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Воланд
titán
válasz gyurkikrisz #50308 üzenetére
de az, mert csak. es akkor ezt itt fejezzuk is be, mert rohadtul nincs kedvem ezt olvasgatni majd harom oldalon keresztul....
-
Blyan
félisten
válasz gyurkikrisz #50270 üzenetére
Nem volt nehéz lekövetni, hogy azóta, hogy a Nokiaval összebarátkoztak ez az egész hogyan zajlott.
Hát pont így.[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz gyurkikrisz #50270 üzenetére
Ismerem az elmult 4 eves tevekenyseguket, egyszeruen extrapoláltam.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Blyan
félisten
válasz gyurkikrisz #50261 üzenetére
A HSWS-n azt írták, azért csökken, mert szar a csempe?
-
SOAD19
addikt
válasz gyurkikrisz #50166 üzenetére
A 8.1-nél már lehet külön állítani a Médiafájlok ill. a Csengés hangerejét külön is, és ezek alatt lehet bekapcsolni a rezgést is. Be van kapcsolva, de csak a csörgés elején rezeg. Ahogy az előbb írtam, valószínűleg folyamatos rezgés, csak akkor érhető el, ha a hangerőt teljesen leveszem. No mindegy, ez van, annyira nem nagy tragédia azért.
Akkor már kérdezek egy másik dolgot is:
A fényképeknél, nem tudom kijelölni az összeset, ez miért van? Kiválasztom a kijelölést, majd a kiválasztanám a "mindet kijelöli" parancsot, de nem elérhető/aktív. De miért? Túl sok kép lenne, amit ki kellene jelölnie, vagy más oka van? -
leslie23
tag
válasz gyurkikrisz #50020 üzenetére
trial az korlátlan ideig használható? amúgy lehet fillérb@szó vagyok, tuti, hogy jutubér' egy forintot nem adok...
[ Szerkesztve ]
-
Lacus_84
senior tag
válasz gyurkikrisz #49926 üzenetére
Nálam most jó Telenor mobilnettel.
-
cattus
addikt
válasz gyurkikrisz #49926 üzenetére
Nincs véletlenül beállítva, hogy csak Wifin keresztül tölthessen le appokat?
Do the thing!
-
pzstm
titán
válasz gyurkikrisz #49842 üzenetére
Három havonta, de One-on egy restart kell csak, mivel ott a konzol régióját nézi csak, accountet lesajnalja...
Xboxon sem bannolnak, tiltanak
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz gyurkikrisz #49842 üzenetére
Nem három havonta?
-
azigazimoris
aktív tag
válasz gyurkikrisz #49731 üzenetére
Hát ja. Azt a kis időt már ki lehet várni. Mondjuk én majd valószínűleg rádobok egy cv ROM-ot, de az más
hroberto: Persze, hogy van értelme, de csak ezért lecserélni egy cv romot ?[ Szerkesztve ]
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
hroberto
veterán
Hidd el van értelme a Cyan-nak. Én tegnap tettem fel a PfD helyett, és érezhetően gyorsabb lett a telefon (925).
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
Lacus MD
tag
Driver
-
KunEmber
senior tag
-
pzstm
titán
válasz gyurkikrisz #49653 üzenetére
Független 930-al igen
-
catroot
veterán
válasz gyurkikrisz #48634 üzenetére
Nem feltétlenül a mobiplayer a téma. Lehet teljesen más app is. Egyáltalán nem baj, ha van alternatíva.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
legiaap
félisten
válasz gyurkikrisz #48626 üzenetére
Na azért ne essünk túlzásokba kérem,
De kérdésedre a válasz elég gyakran váltok telefont, meg oprendszert is. Általában mindig két telefon van nálam két különböző rendszerrel. Az egyiken pl. 5 fajta böngésző van fent és mindegyiket szoktam használni. Autóm nincs még. Egyéb kérdés?
Érdemi válasz: Neked nem kell és nem is ajánlott váltani.HKorn: Hordhatod minden nap ugyanazt a ruhát csak nem árt kimosni azért.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz gyurkikrisz #48603 üzenetére
Ezt a pénz dolgot pont rossz embernek mondod. Elég sok appot vettem már a store-ban.
Miért kéne más?
Változatosság kedvéért talán. De az neked miért baj ha lenne alternatíva? Károd lenne belőle? Nem értelek.
savoo: IGO, Sygic..?[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Ádám16
addikt
válasz gyurkikrisz #48593 üzenetére
Ja, az Instagram is Beta már jó ideje, mégis annak van a legnagyobb felhasználói bázisa Insta terén, mégsem egy kalap szar, ami megkavarja a dolgokat még
töltéstörlés után is.
A Facebook Beta is stabilabb, gyorsabb, megbízhatóbb nálam, mint a sima. Erről ennyit.[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
válasz gyurkikrisz #48546 üzenetére
Akkor nem sikerült valami jól, mert a status bar alapján ez 8.0-n készült.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
Kbali
nagyúr
válasz gyurkikrisz #48481 üzenetére
Szerinted droid alapszinten is minden mást kiszednek, ami Google?
-
alevan
őstag
válasz gyurkikrisz #48504 üzenetére
Tudtommal Xbox acsikat updatel, meg más xbox cuccokat (értesitések, hírek, babámtöke).
[ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest