- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Mobil flották
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
válasz joysefke #91887 üzenetére
Semmit...hasonló gondjaim vannak L820-al...telefonálás közben is már eldobta...eddig rendszer újrahúzása segített 4 hete nem volt gondom...
Igaz utolsó heteit éli a telefonom...csere lesz mert aksi lement 0,5 napra...
Esetleg vmi ötet,hogy lehet a WP10-et visszarakni rá?
-
this is life
Ármester
válasz joysefke #91889 üzenetére
Az erintkezo labak is elhajolhattak (nem megfelelo pozicioban vannak,vagy nem feszul ra kello erovel a sim ) igy erintkezesi hiba lep fel .. a sim foglalatra erdemes lenne ranezni egy szakinak ...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
válasz joysefke #91887 üzenetére
Lehet erintkezesi hiba a foglaltban , csak nem veszed eszre amikor ez a hiba fellep es levalasztja a sim kartyat ..
turbulencia8
A flyme os is droid alapokon nyugszik , de eleg alaposan at van szabva ... anno a meizu a feluletevel es hw ,sw optimalizacioval kiemelkedot nyujtott ,nyujt a kinai android eszkozoket gyartok kozul ... a miui-ra ugyan ez elmondhato , megspekelve a beallitasok tomkelegevel ... mind a meizu mind a xiaomi szimpatikos ,dolgos kinai gyarto , nem csak egy stock droidot mokolnak epp hogy mukodo formaban egy adott vasra .[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
válasz joysefke #90247 üzenetére
Flottás előfizetésmódosításrancsak céges engedéllyel lehet a Telekomnál. Az egyik ismerősöm mobilnetet szerett volna a flottás számára és egy tonna papírt kellett vinnie hogy flottát használó cég engedi a xy munkavállaló 123 számára használni.... Vicc az egész... Mert hát a szám tulajdonosa a cég, de a használója a munkavállaló, és neki nincs 100%-os joga az előfizetés felett, csak a cégnek
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
zsoltzsolt
addikt
-
this is life
Ármester
válasz joysefke #89839 üzenetére
Esetleg wdrt majd utana megint megprobalni a vibert telepiteni hasznalni, esetleg probaljatok meg eloszor sd-re athelyezni , hatha valamilyen csoda folytan onnet mukodik majd .. emlekeim szerint a viber athelyezheto volt..
-
félisten
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz joysefke #89830 üzenetére
Elvileg lehet a foglalat érintkezési hibája is, de én másra gyanítok: farzsebben hordja, a ki/bekapcsoló gomb rendszeresen megnyomódik, ezért indulhat esetleg újra. (anno az 530DS-sel jártam így többször is)
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-
Spet
addikt
válasz joysefke #89779 üzenetére
1.Ringtone maker
2. Egyszerűen beállítod, ugyanúgy rajta kellene lennie.Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
this is life
Ármester
válasz joysefke #89712 üzenetére
Az a baj hogy ez olyan mint amikor a kigyo a farkaba harap ... amig nincs megfelelo letszamu felhasznalo addig nincs fejleszto se tul sok aki torne magat, de mivel az appok hianya es egyebek miatt keves felhasznalo van igy telefon se keszul ezzel a kor nagyjabol be is zarul. Igazad van , valoszinuleg a wp8.1 elkeszultekor x3x szeria piacra dobasakor mar nagyjabol tudatosult bennuk hogy ez a hajo eluszott, ennek megfeleloen is kezelik az Os-t, sw fejlesztest es egyebeket .
Eloszor vsz mar a wm 6.x idokben elkezdtek a benazast , lassan kesve reagaltak ,a wm6.5 fejlesztesevel kiadasaval, csusztak a wp7.0-al is ,amiert eleinte penzt is kertek, aztan a fiasko a wp8.0-ra valtaskor kb szembe koptek a nokiat es az akkori felhasznaloi bazisukat, a wp8.x is lassan csiszolodott s lett felhasznalo barat, ezt pedig megkoronaztak a szinten luca szeke tempoval fejlesztett w10m-el . X40 szeria lenyegeben nem volt mert mar a w10-re gyurtak , csak annak meg sok ido kellet hogy kiadhato format oltson lasd l950 es a vele debutalo w10...Bepken
Nem offoltal , mert masnak is volt gondja a google syncel, gondolom megint vagy api-n modositott a gugli vagy csak megint szopatja jo szokasahoz hiven a wp,w10m felhasznalokat... a lenyeg hogy meg tudtad oldani a problemad. Contacts and message backup app-al tudsz biztonsagi mentest letrehozni sd-re ...onnet meg pick apck megy a visszaallitas....
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
válasz joysefke #89712 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek minden szavaddal. Nekem csak a 620-820-930-950 vonalat sikerült bejárnom és most ott tartok, hogy van egy "flagship" telefonom amit csak és kizárólag telefonálásra használok. Mivel mindenképpen szükségem volt egy táblagépre, vettem egy Galaxy Tab2 8"-os gépet és ami nem telefonálás azt azon csinálom. Tudom ez egy plusz kütyü, de a mérete miatt állandóan nálam tud lenni, a sebessége az üzemideje tényleg remek és az eddigi max középkategóriás droidos tabletek után megtudtam mivel nyújt többet egy felső kategóriás gép.
Hogy miért nem másik telefont vettem? Nos ez minden esetben teljesen szubjektív dolog. Egyrészt a 950-et nem régen vettem és még gyönyörű hibátlan állapotban van, eladni meg csak nagy bukóval tudnám, és az apró mindennapos dolgokra (naptár, ébresztő, gyors fotó valamiről és annak a megosztása esetleg, üzenet váltás, telefonálás) még nagyon is megfelelő, másrészt a multimédiás dolgokra, úgy mint újságok, könyvek, pdf állományok olvasása, sos gyors fénykép szerkesztés továbbítás (droidra van szoftver WiFi-n átszedni a fényképezőgépemről a képeket), film nézés, web böngészés, a telefon nekem kicsi az 5,2" ellenére, ráadásul a táblagéphez tudok csatlakoztatni pendrive-ot és azon tudok akár komplett sorozatokat hurcolni.
Egy kis kényelmetlenség a két kütyü, de még ha a közeljövőben le is cserélem a telefont egy naprakész de más rendszert futtató telefonra, a táblagép akkor is megmarad a felsorolt funkciókra, mert a 8"-os Super AMOLED kijelző, 1536 x 2048 pixeles felbontással eléggé ott van a csúcson azokra a funkciókra. -
this is life
Ármester
válasz joysefke #89678 üzenetére
Mi csak mazoista ,egyedisegre vagyo es utazo kulloncok vagyunk ezert használunk w10m-es telefont...rovid tavon elmegy meg a w10m , hosszabb tavon ugy is kuka ....a surface ha kiadjak az is bukta lesz vsz...
A viber sajna ilyen , de interop unlockal es kulso programmal van lehetoseg backupot kesziteni ,kerdes ez mukodne e a viberrel...[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz joysefke #89670 üzenetére
"app menüjében semmiféle opciót nem látok arra, hogy a titkos kulcsot exportáljam, vagy hogy az üzenetváltásokat mentsem" - Ez a Windows Phone, ami alkalmazás működik is rajta, az is funkciószegényebb a másik két platformhoz képest.Megszoksz vagy megszöksz... (Az adatok alapján a többség a szökést választotta)
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Spet
addikt
válasz joysefke #89672 üzenetére
Ha tárolni szeretnéd az üzeneteidet örök élet +1 évig akkor használj messengert. Nincs p2p titkosítás, bármeddig megőrződik, akárhány gépen visszaolvasható.
(megsúgom, de csak neked, nem beszélgetésekben tárolja az ember a fontos információkat )
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
félisten
válasz joysefke #89672 üzenetére
Már bocsi de miért beszélsz meg Viberen olyat amit fél év után fontos visszaolvasni? Ez nem erre való. Ez inkább már email kategória, de valójában el sem tudom képzelni mi az amit fontos lehet visszaolvasni. Szerintem kezeld helyén a dolgokat és mindenki jól jár. Ez tisztára olyan mint amikor valaki SIM kártyára menti a neveket aztán csodálkozik, ha beszarik és nincs backup...
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Spet
addikt
válasz joysefke #89670 üzenetére
Nem tudom miért panaszkodsz, ez van el kell fogadni (ha már te meg elfogadtad a felhasználói feltételeket). Ezt jelenti a biztonság a cégnél(nek), hogy tényleg nem fér hozzá más az adatokhoz.
Kicsit kutattam, és csak WP-re nincs mentési lehetőség, de másik 2 darab rendszerre igen.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
válasz joysefke #89668 üzenetére
pont ez az adatvédelem lényege, ha feltörik a accodat, akkor látják hogy mit beszélgetsz, így hogy másik eszközről léptél be, a korábbi beszélgetéseid és kulcsod megsemmisült és az új eszköz új kulcsot kapott... ez így működik,és egy így helyes, ezt jelenti a privát adatvédelem, minden end2end titkosítás így működik ha egyedi kulcsot adnak minden eszköznek...
a google mail is end2end titkosítást használ, de ők nem használnak egyedi kulcsot...nem önhatalmúlag törölték, hanem te járultál hozzá mikor a licensz szerződést elfogadtad használat elött(kisbetűs részek)...meg ugye a licensz szerződést is kell néha olvasni, nem csak agree/elfogad/elfogadom gombra rábökni...
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
válasz joysefke #89658 üzenetére
a legfrissebb insider kiadásban írtak erről [link]
valami új biztonsági model miatt nem lesz elérető a google...ha jól olvastam, bár kérdés hogy miért írták hogy többé nem lesz elérhető a google-höz való kapcsolódás...
hasonló hiba volt tavaly is, de az valami bug miatt volt...de ez már nem bug[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
válasz joysefke #89648 üzenetére
Ha már legyalulod, érdemes WDRT-vel csinálni.
Ha már úgyis ráereszted, kipróbálhatod előtte a 10-et.
De nem kapott hivatalosan 10-et a 920, 925 sem. Valami oka csak van.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
this is life
Ármester
válasz joysefke #89635 üzenetére
Szerintem starr kollegankat kerdezd ez ügyben , neki mar van tapasztalata teglasitas ügyben , en eddig nem probaltam még telefont szant szándékkal leolni, gondolom itt a menete a nem megfelelo ffu,es fw fajlok flashelese az adott telefonra. Fw fajlok itt talalhatoklumiafirware.com.
Elvileg ha teglasitod akkor szervizben se lathatja az okot , persze ez nem garancia arra hogy ne tudnak megjavitani...Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Kin Tan Te
tag
válasz joysefke #89616 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint úgy van, ahogy turbulencia8 kolléga írja. Nokia Care-ben elég a számla és IMEI szám alapján ellenőrzik, hogy a garancia érvényes e még az adott készülékre.
Én telefonon hívtam fel egy Nokia Care-t és ott simán bemondták IMEI alapján, hogy garis e még a telefon. Be sem kellett vinnem a kütyüt a gari-érvényesség megállapításához.[ Szerkesztve ]
-
Kin Tan Te
tag
válasz joysefke #89603 üzenetére
Az 535-ösömön ugyanez volt a memóriakártyával. A 640-esem egyszer sem panaszkodott ugyanarra a kártyára. Nem tudom miért vacakolt az 535-ös.
A kontaktokhoz tartozó fotókat nem az outlook kezeli? Nekem nincsenek meg a fotók, amiket a névjegyekhez beállítottam, mégis új telefonra való áttelepüléskor megmaradt az összes.
Biztos van köze ennek a memókártyához? -
válasz joysefke #77892 üzenetére
Először javaslom lettyke tippjet a bongeszobol torolni minden előzményt...
Utana ha fenn all a jelenség akkor a rendszer alaphelyzetbe állítás.(igen, ez a HR)
Ilyenkor minden adat elveszik ami nincs sd kártyán...
Biztonsagi mentest készíthető, ez ment minden adatot amit beállítasz hogy mentsen felhobe.[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
félisten
-
Zsoleszhun
addikt
válasz joysefke #59611 üzenetére
Van itt a ph-n is 30-ért bontatlan 1év garis [Lumia 630] 211 pozitívval nemhinném, hogy "Jóska-Pista" lenne
¯\_(ツ)_/¯
-
Tim82
félisten
-
Воланд
titán
válasz joysefke #59396 üzenetére
az ms altalaban soha nem cafol pletykakat. es a forrasok alapjan igenis gondolkodnak az otleten, de nekik is arra a vegkovetkeztetesre kell jutniuk, hogy azzal megassak az univerzalis alkalmazasok sirjat.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Levwi
aktív tag
válasz joysefke #59279 üzenetére
Egy normális headsethez képest a 820-é elég gyengusz ha jól tudom még a 920 mellé is ugyanazt csomagolták. Az 520 mellé csomagolt füles a piaci 500 forintos füles szintjén van szóval kuka a 630 mellé ha jól tudom nem is adnak, rájöttek hogy semmi értelme úgyis a szemétben landol. Ha jó fülest akarsz akkor inkább egyszer adsz ki érte minimum 3-5 ezer forintot mondjuk veszel egy maxell metalics-ot vagy egy tdk-t(elég jó árban van és ahhoz képest szépen szól. Vagy mint én hogy veszel egy sony mh1-et kéz alól átalakítóval együtt és hidd el azt fogod megtartani és a 820 fülesét adod barátnődnek
Xiaomi 14
-
morschergabe
tag
válasz joysefke #59277 üzenetére
Én igazi különbséget nem érzek a 610-em és a 735 közt.A lányom 635-ösét most nem tudom kipróbálni.A 610 fülese jó volt, de a 635;735 nem kaptak gyárit.Most, mivel a 610-es kábele már nem bírta a gyűrődést, egy Tescoban vásárolt 3000 Ft-os fülest használok, ami Boogy néven kapható, fekete és fehér színben, hangerőszabályzóval és miksivel, tehát headset is.A telefonbeszélgetéseknél, míg kicseng a másik félnél, konkrétan nem kell teljes hangerő a halláskárosodáshoz...de tisztán szól.Zenében: ugyanazokat a zenéket hallgatom, mint a 610-en is, a 735-ön.A különbség az eq miatt érezhető.Jó minőségű mp3-nál érthetően és részletgazdagon szól, melodic metal és rock zenében is.A cinek hangját és a gitárét is egyaránt tisztán lehet hallani, vagy a bassgitár döngését.Hangerőben pedig maxra még egyiket sem mertem felcsavarni, jó minőségű mp3-nál, mert 27/30-nál már tud fájni a fül.Szerintem élvezhető zenehallgatásra.Ha gondolod, elsején megnézem lányom 635-ösét is, hogy szól!
-
kolosanyi
veterán
válasz joysefke #59318 üzenetére
Nem mondanám, hogy sokkal gyengébb, én az utóbbi időben már nem is használom a Sansát. Persze én nem vagyok reprezentatív, mert nekem elsődleges a zene élvezete, nem arra megyek rá, hogy a tökéletes hangzást megkapjam, teljesen elvagyok a belépő asztali fejhallgatós láncommal is. Mindenesetre arra készülj fel a 630 esetében, hogy a magasak tompák, mosottak, a mélyre meg ráhúz picit (fejhallgatónál és hangfalnál egyaránt), de csendes szobában se vállalhatatlan. Ha nem kifejezetten audiofil igényekkel közelíted meg, csak nem szeretnéd, hogy szokol minőségben szólaljon meg a zenéd, akkor azt teljes mértékben teljesíteni tudja.
-
kolosanyi
veterán
Szia!
Nekem 630 van, én elégedett vagyok vele. A 820-at nem hallottam, 920-hoz tudom hasonlítani csak, meg Sansa Clip+-hoz, illetve Sony NW-A808-hoz. A 630-nak van egy kis mélykiemelése, a magasak elég tompák, viszont a felbontás nem rossz, illetve a tér is rendben van. Ennyi pénzért nem rossz, szerintem hallgatható, pláne közlekedés közben.
-
Dtomka
veterán
Szia!
Én megvagyok elégedve a 635-tel. Ennél nagyobb nekem nem kellene, (legalábbis most még elég), viszont a kamerája lehetne jobb is. Első okostelom (ha égő ha nem), ezért nem akartam 100k t kiadni, úgy, hogy full 0 a tapasztalatom.
Tehát, ha nem vágyik mindenben maxra akkor sztem elégedett lesz vele.Tegnap a csempéket átlátszóvá tettem 2 progi segítségével, így már van értelme a háttérképnek
Más:
Nekem is lenne kérdeznivalóm
Korábban feltettem a fájlok nevű appot. De ha onnan tallózok be .avi .mp4 videot akkor nem nyitja meg, mert nincs hozzá app, és hogy töltsek le az áruházból. Tegnap este letöltöttem és feltelepítettem a Sky Media Player-t. Ezzel tényleg megnyitotta az említett fájlokat, de miután kikapcsoltam a netet akkor már nem...netre van szüksége, hogy a telon található videot lejátssza.
Ez még nem minden, miután kiléptem a programból akkor láttam, hogy a csempék görgetésre akadnak, és többnek a neve ugyanaz... 2-5 másodperc múlva minden visszaállt, de korában nem tapasztaltam ilyet.
A progit legyalultam, mert ez így nem koser.Esetleg tudnátok ajánlani valami 1xűt és nagyszerű video/audio (média) lejátszó progit? (Láttam a VLC fizetős :S )
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Headsetben amit csomagolnak hozzá, ne várj semmit. Nekem 1520 van, ami feljebb van mint az általad becélzott kategória, és hosszú időre visszatekintve a telefonjaimra, a legrosszabb minőségű füles járt hozzá (mind hangra, mind anyagminőségre, mind működésre, mindenre). Szóval az kb az a kategória, hogy ha véletlen elhagyod, nem kár érte. Zenét nem hallgatnék rajta, csak utolsó lehetőségként.
-
pzstm
titán
válasz joysefke #58679 üzenetére
files appból kiválasztasz annyi és olyan fájlt amit akarsz, majd share. Nem a legszebb megoldás, de valamiért a már elérhető file pickert még nem rakták bele mindig.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Melack
veterán
válasz joysefke #52531 üzenetére
Ilyen megoldás nincsen. A WP filestruktúrája zárt, a OneDrive fizikálisan nem hoz létre mappát a telefon tárhelyén.
=WiNTer=: Sharefolder Explorer
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest