Hirdetés
- Megmutatta magát végre a Z Fold Special Edition
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A piac legerősebb strapamobilját mutatja be az Ulefone
- Taroltak a Pixel 9-ek a DxOMarknál
- A Realme bemutatta a GT 6-ot, Európában is kapható a telefon
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
ma Ezek a hordozható fordítógépek évről-évre sokat fejlődnek, most a Timekettle mutatta meg, hogy hol tart az iparág.
-
Kezdetét vette a szeptemberi hardvervágta
ph Az új tanulmányi év elején a desktop PC-k és a perifériák uralják a pályát, de beköszön egy noteszgép is.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narakh
senior tag
válasz mdraco #27767 üzenetére
Az is versenyben van, végtére is csak egy ötössel kóstálna többet, mint az M - ami meg mondjuk egy tízessel, mint az 520, no de egyszer veszek telefont. Inkább azon kéne dűlőre jutnom, hogy WP vagy droid.
[ Szerkesztve ]
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
Narakh
senior tag
válasz mdraco #27770 üzenetére
Voltam tegnap tapizni 520-at, 625-öt, Xperia M-et és L-t, Galaxy S3 Minit meg úgy elég sok cuccot, de mégsem sikerült döntenem.
Az 520 és az Xperiák tetszetősek voltak, bár az M kijelzője aránylag magasabb fényerő alatt kicsit élettelennek tűnt. Az S3 Mini tesztdarab le volt gyilkolva, a 625 meg nekem már kicsit tepsi. A 620 volt igazán szimpatikus WP-s kütyük közül, de ő valamiért indokolatlanul háromszoros áron fut előfizuval.
Végül is az 520, Xperia M, Xperia L, talán 625, S3 Mini, Desire 500 volna a mezőny, ilyen sorrendben növekvő árakkal 25k-ig bezárólag.Nem hiszem, hogy az a kimondott phonegeek lennék (no persze ki mondja meg előre), de azért szeretném, ha a lényegesebb appok elérhetők lennének a platformra, amit választok. A MoliPlayer mint lejátszó egy adag kétséget már eloszlatott, de még mindig bizonytalan vagyok a többit illetően.
[ Szerkesztve ]
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
Kbali
nagyúr
válasz mdraco #30662 üzenetére
Hamár facebook - használom az appot, de azt vettem észre, hogy hiába vannak személyek kiszűrve a hírfolyamomból, WP8 alatt szépen megjelenik mindenki. Sem androidon, sem iOS-en, sem asztali Win-en nem találkozom ezzel. Ez másnak hogyan működik? Esetleg van erre beállítás?
-
quailstorm
nagyúr
válasz mdraco #32061 üzenetére
Dev unlock és warez, de ez nem ide tartozik
(#32060) Integrale : igen, nekem az Bár rájöttem hogy a sok effekt inkább zavaró mert nem látom az utat néha a lens flare-től.
PC-s dolgot még mindig szigorúan az így néz ki PC-n az Asphalt8-ra kell érteni, mai szemmel nem egy csúcs cucc, de nem vészes annyira.Jelenleg is széthajtott telóm van, 195%-os overclockot bír el(600->1150MHz), néha használom(már a max OC-t), általában csak 120-10% közt ketyeg. Úgyhogy nekem ez nem újdonság. Stabilitási gondot ez közvetlen nem okozott még. Sőt, a szétmoddolt rendszer jobb mint a gyári (szokás szerint), és már hónapok óta nem kellett hozzányúlni, megy. Nokia N900 egyébként.
Természetesen egy SGS nem az átlagjúzernek éri meg, hanem egy elszánt elmebeteg kockának. De így is tizedannyi munkát kell beleölni mint az N900-ba kellett. Ami ráadásul nem is kifizetődő, mert hasonló telefon sincs mégegy.
Viszont ár/elfogadhatóan futtatható játékok rátája igen jó.WP8.1-hez annyit, hogy a WP7-nél bezárták a kaput maguk előtt, a bootloader zárral WinCE kernelre. Jelen esetben megoldhatóbbnak látszik a frissítés, mert nem kell mindent 0-ról kicserélni. Szerintem a prémium 100% hogy kap frissítést, a fél giga RAM meg kérdéses.
[ Szerkesztve ]
-
-
saw1114
tag
válasz mdraco #33085 üzenetére
azt hol kell? mert kértem egyszer használható kódot,hogy meg váltóztassam a jelszavamat de az sem működik az is helytelen jelszó
Letiltott az agya. Velem is ez volt, amikor Neil Amstrongot játszottam a Hódkórban. Egy sikátorban találtak rám. Egy régi frigóba próbáltam visszatérni a Főd légkörébe.
-
Blyan
félisten
válasz mdraco #33200 üzenetére
Mert ezt a részt nem igazították a területbeállításhoz, az angolszász területen pedig a keresztnév - vezetéknév sorrend van, ha abc sorrendben vannak a vezetéknevek és emiatt az kerül előre, akkor meg vesszővel választják el a vezetéknévtől.
Apró, de valóban elég bosszantó baki ez, de szokható.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Воланд
titán
válasz mdraco #38567 üzenetére
raboksz a csengo, meg a hangjegy ikonra.
szerk.: tenyleg, mi a f*szert nincs ott a silent mod?
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Integrale
veterán
válasz mdraco #39130 üzenetére
Utcan vagy vagy barhol ahol emberek vannak es meg akarom kimelni oket az angol kiejtesemtol, nem jarhato ut. HR elott meg ott volt a kva hangjegy, most meg nincs.
Ja es megsem ugyan ugy birja az aksi, 48% most, ilyen hasznalattal eddig 70 korul volt.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
cattus
őstag
válasz mdraco #40566 üzenetére
Csúnyább és funkciószegényebb, mint a 8.0-ás verzió. Ettől a nagy feketeségtől szinte már depressziós leszek. Nem is használom, inkább a MixRadio-t.
kakuk.tamas: File Downloader, a használatához keress vissza, le lett írva, csak nekem most mobilról nehéz visszakeresni.
[ Szerkesztve ]
Do the thing!
-
meszike91
senior tag
válasz mdraco #40566 üzenetére
Nem kicsit indul lassabban, hanem sokkal. Utána sem gyorsul be, hanem továbbra is lassú marad. Nem lehet az MPAtool-al albumborítót és hátteret beállítani. A kezelőgombok kisebbek lettek, de még így se lehet látni a következő zeneszámot, mint ahogy a régiben volt. Az egyetlen pozitívum, hogy a kezelőgombok le kerültek, ezért könnyebb elérni őket.
du, du hast, du hast mich
-
WinPho
senior tag
válasz mdraco #40574 üzenetére
Remélem csak a stabilitásba nyúlnak bele. Bejön a UI, és funkcionálisan is jobb mint a 8.0-s beépített. Ezért használtam ezt is 8.0 alatt. Könnyebb leszinkronizálni az adatokat a számokhoz, mint az előzőben.
Ráadásul az előző se volt kutya. 3-szorra kellett elindítanom, hogy működjön.
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
csabi94
őstag
válasz mdraco #44552 üzenetére
Köszi, már formáztam, mert végülis a képek le vannak mentve OneDrive-ra, a többi meg nem fontos, de azért csak felhúzta az idegeimet.
Főleg az, hogy most lesz vagy 2 nap mire újra belakom, meg a csempék kint vannak attól még, és ha rábökök, azt írja, hogy várja az SD kártyát, amin van a cucc (de az ugye már nincs... ) -
jockas
senior tag
válasz mdraco #44888 üzenetére
Egy végfelhasználót hol érdekel az, hogy nincs új firmware? Működik rendesen vagy sem. Jelenleg nem. Nyilván ezért is nem érhető még el mindenki számára OTA-n.
Aki vállalja a fejlesztői verzióval járó esetleges problémákat (amiknek nagy része valószínűleg azért létezik, mert nincs új firmware), az lenyeli azt, ha történik valami olyan, ami nem tartozik bele a rendes működésbe.
Attól, hogy ha megcsinálunk 1-2 egyszerű dolgot és még a szomszéd Kati néni is le tudja tölteni a DP WP8.1-et, nem lesz még ez a verzió hibátlan minden készülékre.
DP-nek nagyobb a verziószáma, mint a 630-on lévőnek? Gondolom ennyit ér csak azt nézi, hogy mi az OS verziószáma, miközben firmware nem lett frissítve...vagyis semmit sem jelent (Szerk: Mellesleg úgy látom, hogy 630-on sem tökéletes a rendszer...vagyis OS szinten lehet valami, ami miatt gondolom lesz még 1-2 frissítés a "végleges" DP verzióra az OTA kiadás előtt).
A lényeget ebből is levonhatjuk...Felesleges ezen vitatkozni. Én köszönöm szépen nektek azt, hogy ti vállaljátok a kísérleti nyúl szerepét! Nincs is ezzel semmi baj...valakinek le kell tesztelnie a rendszert.
Én majd a Cyan-nal együtt rakom fel. De azon még gondolkozok, hogy azonnal vagy várjak pár napot a visszajelzések miatt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Íme az Arcane második szezonjának legújabb előzetese
- Kezdetét vette a szeptemberi hardvervágta
- Steam topic
- BMW topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft