Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Apple Watch
- IFA 2024: Prémium órával jelentkezett a Withings
- Taroltak a Pixel 9-ek a DxOMarknál
- IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
Hirdetés
-
Már játszható az NBA 2K25
gp A franchise legújabb része még élethűbb megjelenéssel és irányítással, új kompetitív és közösségi funkciókkal jelent meg.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
veterán
Mikor új kontaktot hozol létre, ott van egy "Save to:" mező, ahol ki tudod választani a megadott fiókokat, nálam pl. az Outlook és a céges Exchange van ott, mint lehetőség. Nem hiszem, hogy ez készülékfüggő lenne.
A fiókbeállításokat megnézted, szinkronizál az Exchange névjegyzékkel a telefon?
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
taip
senior tag
Na lassan csak rájövök mi van.
Mivel minden névjegyem az MS fiókomban van, ezért az Exchange névjegyzékemet a telefonon üresnek látja, így természetes, hogy a szerverről húzza le a névjegyeket.
Akkor még valahogy át kell varázsolni az MS fiókomból az Exchange fiókomba a megfelelő névjegyeket.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
BiP
nagyúr
15 év? Korábban nem volt ilyen magas a limit, nem?
Meg merek élni a feltételezéssel, hogy ha valaki náluk vesz telefont, mondjuk előfizetés meghosszabbításával, akkor is talán ingyen kicserélik. Legalábbis illene.
(Nekem még sima zöld pannonos kártyám van, de nincs 15éves. Szerencsére körbe tudtam vágni, amikor micro-sim kellett. (pont tegnap).)Szerk: T-Mobile-os link alapján többnyire ingyen van, http://www.t-mobile.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori_kerdesek/1001/*
Telenor: drága, de 2évnél idősebbre már ingyenes http://www.telenor.hu/ugyfelszolgalat/ugyintezes/sim[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
ügyintézőt elhajtom a fenébe szerintem ha ilyet mond....amúgy természetesen a nem értek semmit az IT kütyükhöz, csak annyit tudok hogy kiírja sokszor a telefon hogy rakjam be a SIM kártyát...kiveszem, megtörölgetem, berakom és utána jó
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
btudos
veterán
Nem lehet.
A hatralevo uzemidot a megelozo idoszak hasznalata alapjan szamitja, nincs semmi realitas, csak parasztvakitasnak jo.
fulton: Nem, de eleg vegyesek a tapasztalatok, bar a Cyannal rendelkezoket kene kerdezni, hogy a teljes update birtokaban mi a helyzet. Az uzemidot a hasznalat modja, a telepitett alkalmazasok befolyasoljak, a szolgaltatofuggoseg nem.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
m1lan
őstag
Gondolom felvitte az árát a Telekom az F60 érkezése miatt. A Lumia 635 is ilyen volt: sokáig 45-50k környékén adták, aztán mivel jött alá az 530, kicsit növeltek az árán. Szeptember 2. hetében rendeltük meg az S3 LTE-t, akkor még 100%, hogy 45k volt az F6.
Most csak ránéztem a Telekom 2 év hűséges áraira, 60k mindkét telefon.
@zsírsámán: AZ SINCS? én úgy tudtam, hogy csak a közelségérzékelőt spórolták le róla.
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
sereeff
aktív tag
Hát aki régóta használja a rendszert érti. Ez az üzenet van a készülő értelmes, vagy értelmetlen appok alatt. A windowsphone nincs ott érted? Magyarul a kutya is csak kényszerből fejleszt a rendszerre!!
Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
zsamiatt
őstag
-
seneca07
tag
@taip, kipróbáltam a Bluetooth funkciót két android telón, látják egymást a Lumiámmal (735), viszont a másik Lumiával továbbra sem találják egymást!Hol tudom beállítani a láthatóság engedélyezését és ha látja egymást két droiddal akkor evvel nem lehet gond. Mi lehet a hiba? Előre is köszi a választ. Üdv.
-
félisten
-
tomboy0013
veterán
A 10 nem igazán szereti visszatölteni a 8.1-es üzeneteket, ahogyan ez fordítva is igaz. Ha 10-en kapsz üzenetet és később visszaállsz 8.1-re akkor csak azokat mutatja amit még a 8.1-es időkben kaptál. Én pár telefonon szórakozgatok az insiderrel és raktam már elég sokszor vissza a 8.1-et is (a 930-ra kb 1 hete ment vissza a 10, előtte egy hétig 8.1 volt rajta) és ezt figyeltem meg.
-
Aethelstone
addikt
"Operációs rendszernek nevezzük a számítástechnikában a számítógépeknek azt az alapprogramját, mely közvetlenül kezeli a hardvert, és egy egységes környezetet biztosít a számítógépen futtatandó alkalmazásoknak."
Másrészt meg ez egy definíció. Van ilyen is:
Az operációs rendszer programok gyűjteménye, amelyek lehetővé teszik a számítógép hardverének könnyű, sokoldalú és biztonságos használatát….
Alkalmazások nélkül mire jó az OS (kernel, stb.) Semmire. Hogy ON legyek, hiába van egy kibebaxott jó WP10, ha nincs rá semmi értelmes alkalmazás.
MI 10T Pro 8/256 , Arsenal FC - Go Gunnarz...
-
Aethelstone
addikt
Nem lehet elválasztani őket egymástól. OS nélkül nincs app, app nélkül nincs OS. Ha a WP10-re nincs app vagy szar minőségűek, akkor nem azzal vigasztalom magam, hogy legalább az alaprendszer jó, hanem zusammen szar az egész ökoszisztéma
MI 10T Pro 8/256 , Arsenal FC - Go Gunnarz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen