Hirdetés
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- IFA 2024: Prémium órával jelentkezett a Withings
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Hirdetés
-
IFA 2024: Vivobookok triójával készült az ASUS
ph Egy klasszikus és két 360 fokban kihajtható modell érkezik.
-
IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
ma Ezek a hordozható fordítógépek évről-évre sokat fejlődnek, most a Timekettle mutatta meg, hogy hol tart az iparág.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz netpeti98 #50182 üzenetére
Így van ahogy te is írtad, az Userek, akik nem is használták lehúzzák. De itt vannak a cikk szerzői is, véleményem szerint egy informatikával foglalkozó oldalnak nem kellene ennyire nyíltan "utálnia" egy adott rendszert sem, főleg nem ilyen jellegű cikket közölnie.
Másrészről én folyamatos fejlődést látok WP fronton, míg droid részről csak teljesítménypazarlást látok. Lassan egy átlagos irodai asztali számítógép teljesítménye kevés lesz a droidnak, WP részéről nem sokat változtak a hardveres követelmények. Lehet ha a droidnál is meg lenne szabva egy minimum szint ami alá nem lehetne rakni a rendszert akkor jóval kevesebb kerülne forgalomba belőle, illetve jóval kisebb részesedéssel lenne jelen. Kevesebb eszköz érhető el WP fronton, de azok legalább egytől egyik használhatóak a dobozból való kivétel után, nem úgy mint droid esetében.
-
-
-
zsírsámán
senior tag
válasz netpeti98 #58456 üzenetére
De ha eddig a csörgő telefont fejjel lefelé fordítottad, akkor lenémult közelség érzékelő nélkül is, ezért nem értem,ha hívás közben teszed ugyan ezt, miért nem lehet megoldani a mikrofon némítását? (nem mintha amúgy hiányozna nekem ez a dolog, csak érdekesnek tartom, hogy miért nem oldották meg.)
-
MATEO6600
őstag
válasz netpeti98 #63330 üzenetére
Hát egy közép-felső kategóriást szeretnék.
Főként zenére meg alap programokra kell (persze erre az 532 is jó lenne), de félek, hogy ezek a low-budget telefonok le lesznek korlátozva Win10-nél, kevesebb frissítést és funkciót kapnak majd meg. Na meg a kamerája se túl kecsegtető. -
laci1892
senior tag
-
erahurka
félisten
válasz netpeti98 #63644 üzenetére
Már van egy petíció User Voice-on hogy legyen Glance, nem kell hozzá kijelzőmemória.
Abban az esetben, ha CSAK a gyorspillantás funkciót engedélyezik és a közelségérzékelő kapcsolgatja a funkciót - ahogyan legtöbben alapból használjuk a Glance Screent. Többet fogyasztana, de ott lenne a lehetőség. -
erahurka
félisten
válasz netpeti98 #64008 üzenetére
Közben rájöttem hogy megy. De milyen béna már hogy ha 100 évvel előre állítom nem működnek ezek a plusszok?
Töröltem párat amit nem használok, kicsit tényleg mintha gyorsult volna. Kérdés, hogy ha törlöm mondjuk a képernyő beállításokat, akkor megmarad-e a színkalibrációm vagy visszaáll stock-ra?
-
Imi1981
veterán
válasz netpeti98 #64971 üzenetére
Én is inkább mobil megjelenésű oldalakat nézek de a profiboksz.hu-nak nincs mobil verziója meg az (ami rosszabb)f1live-nak sem.Azt nem mondom hogy nagyon sűrűn kifagy de nem kevésszer.Más böngészők még rosszabbak kivéve az uc speed módban(igy nem fagy soha szinte)de igy meg csúnya és szétszórt az oldalmegjelenítés.
-
Hadeska22
aktív tag
válasz netpeti98 #65261 üzenetére
egyszer és #65262
Köszi mindkettőtöknek. Naiv módon egyből letöltöttem a "rendes" YT appot, aztán mikor megnyitottam néztem csak nagyot (ugyanaz mint BB-n..). Nem tudom, lehet mindkettőt megnézem, aztán majd csak eldöntöm.
Amúgy a gyári appok 70% ment egyből levesbe, szóval ami volt és haszontalannak tűnt, az már a múlté.
msdos viszont ott virít rajta néztem C# compilert, hátha lesz valami használható, de nem.Meg amúgy eléggé gyér az SW kínálat, de hát ezzel akkor is tisztában voltam, mikor Windows Phone-re kezdtem el fejleszteni. Hamarosan fent lesz 2 app is (egy időben jelentetem meg ..) Szóval, majd illik kipróbálni,-értékelni és megosztani ....fizetett hirdetésünket látták ..
[ Szerkesztve ]
B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)
-
-
liksoft
nagyúr
válasz netpeti98 #67506 üzenetére
Ezzel csak az a gondom, hogy kisgyereknek érzem magam tőle akire vigyázni és figyelni kell. Lenne más megoldás is. Valamint mobil, így más csatornán is regisztrálhatna. Mindegy. Agyrém, és 1984-en már jócskán túl vagyunk.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
Lacces
őstag
válasz netpeti98 #68915 üzenetére
Nem vált be az elején. Újraindítás segített... (És akkor már szinkronizált az outlook-kal is)
Zoli133
Újraindítás segíthet. Én a WP-t mindig elfelejtem újraindítani, de utána általában a legtöbb "betegség" meg is szűnik.
Ilyen problémám nekem is volt, de főleg a Gmail esetében, hogy nem tudott szinkrozinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen