-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz netpeti98 #92275 üzenetére
Azaz, meg "valami eltört bennem amikor WM-ről át kellett térnem iOS-ra", meg "eleinte bűntudatot éreztem, hogy otthagyom a platformot ennyi év hűség után, de azzal magyaráztam magamnak, hogy már a MS dolgozók se WM telefont használnak"
Az eddigi legdurvább figura ez a reddites arc : [link]
80%-ig biztos vagyok benne, hogy csak kamureg és trollkodási célból írja a hülyeségeit, bár a fenti WCentral kommentek fényében erről nem vagyok meggyőződve - főleg h utóbbi fickó bevallottan középiskolás... -
törölt tag
válasz netpeti98 #92261 üzenetére
igen ez egy hasznos cikk, itt az iOS-os párja, ami hasonló témájú
Using an iPhone in the Microsoft ecosystem -
turbulencia8
őstag
válasz netpeti98 #87873 üzenetére
Koszi a segitseget! A tarhelynel tenyleg le tudtam torolni. Az Aruhazbol megint kb. 2 oran keresztul telepult a felhasznaloi adatok visszaallitasa miatt (lehet adomanyoztam anno), de immar jol mukodik. Az ujra belakasnal amugy elutasitottam a visszaallitast, az Aruhaz ennek ellenere nehany appnal kiakadt, de sebaj, van ra megoldas vegre.
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz netpeti98 #87142 üzenetére
ja, megvan a címe, korábban már írtam neki, hogy egy start/stop session gombot beledobhatna, hogy ne utólag kelljen beírni a munkanapot, hanem csak befele-kifele rányomni a csempére, meg egy excel export se volna rossz. nagyon örült a lelkesedésemnek szóval lehet rápingelek, hogy tegye fel újra.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ZavaBalazs
őstag
válasz netpeti98 #87130 üzenetére
nekem 1 volt, amit valószínűleg így buktam be, work shift calculator néven futott. igazából faék egyszerűségű bérszámolós app, meg lehetett adni a munkában töltött időt, az órabért, a fizu nélküli szünetet (pl ebédidő - ezt, és a fizut alapértelmezettnek is lehetett adni), illetve meg lehetett adni, hogy az aktuális fizudat melyik naptól melyik napig nézze (ez nekem külön hasznos volt, a cégnél, ahol dolgozom, huszadika körül van a hónapforduló).
igazából ha valaki tud minimum ilyen tudású appot pótlásnak, azt örömmel fogadnám
-
őstag
válasz netpeti98 #87117 üzenetére
Érdekes módon a cikkhez írt 70 hozzászólás is nagyjából a te véleményed tükrözi... De azok szintén WP fan-ok. Mindegy, mert jövőre ilyenkor nagy része már nem fog oda posztolni.
Annyiban igazad van, hogy W10M esetében nem túl ritka WDRT vagy HR után fogunk rájönni, hogy pontosan mi hiányzik, mit nem tudsz már újra telepíteni.
Én akkor is úgy gondolom, hogy ez rendkívül rossz és felesleges húzás volt.Meliora sunt bono inimica
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz netpeti98 #87124 üzenetére
Igen úgy értettem, hogy amikor a gazdagabb réteg át/rászokik esetleg majd az SP-re, akkor a mobilos részleg csak fut mellette, mint valami kiegészítő és persze egyben drága hardverként is, amik oda-vissza jól fognak együtt működni.
De az biztos, hogy ebbe a kategóriába már a 950 XL sem tartozik bele...Esetleg a HP, de még annak az anyaghasználata is inkább ilyen közepes, a főleg szál csiszolt fémre támaszkodó SP hardverek mellett.
Én ezt egyelőre most így látom, hogy az MS egy kurva drága valami akar lenni.
Persze minden a fejlesztőkön múlik, amíg hozzá nem értő hülyékből áll, addig dobálhatják ki orrbszájba a minőségi hardvereket, ha a rendszer fostalicska lesz alatta, senki nem fogja megvenni. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz netpeti98 #87117 üzenetére
Épp ezt akartam írni.
Senkinek nem fog hiányozni, hogy a használhatatlan, gané és bugokat előidéző applikációk, ha azokat kivágják.
Viszont az is egyre jobban látszik, hogy az MS meg akar szabadulni az átlag userek-től és nemsokára inkább a gazdagabb rétegnek gyártanak hardvereket. Illetve máris csak ilyenek látnak napvilágot főleg.
Én így látom, nem öntemetésről, - nevezzük így - van itt szó. -
Hunork
veterán
válasz netpeti98 #86778 üzenetére
Na, megvan. A Dokumentumok mappába valahogy beszivárgott a saját dokumentumok mappából az összes játék, program mappája. Hogy hogyan, ne kérdezd. Elsőre arra tippelek, hogy az ominózus időszakban volt friss, vadiúj WIN10 USB kulcsos telepítés, eredeti. És talán az kavargott be. Vágom az informatikát azért, de ezt nem értem, és nem tudom, hogyan történt.
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
PuMbA
titán
válasz netpeti98 #86639 üzenetére
Kivéve, amikor nem Munkatársam 650-ese szétfagyott minden egyes esetben, amikor a fényerőt állítottad a lehúzható gyorsmenüben. Szívatásokra jó volt. Volt olyan is, hogy elfelejtett ébreszteni. Sokkal több probléma van Windows 10 Mobile-on jelenleg, mint 8.1-en, ez tény, mert nekem a 640-em probléma mentesen működik, azaz 1 db váratlan működést sem okozott nekem. Arra, hogy mikor lesz kijavítva meg nincs rá garancia, ugyanis már rég óta kint van a rendszer és még mindig nem voltak képesek összekalapálni olyan stabil rendszert, mint a 8.1, mert amit az egyik frissítésbe javítanak, a másikban elrontják.
[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
válasz netpeti98 #86639 üzenetére
Akkor így már értem, köszönöm mindenkinek ismét a segítséget! A jövő héten 650 berendel.
PuMbA: na, hát ez megnyugtatott...
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz netpeti98 #86452 üzenetére
Akkor ez új dolog lehet eléggé, mert itt még senki nem említette. Csodálkoztam is, amikor wdrt után végre az utolsó 321 is feltelepült, na akkor belépek az áruházba frissíteni minden applikációt, már épp készültem rá, hogy kéri a Ms fiókot, erre paff már a kezdőoldalon is voltam.
-
Dilikutya
félisten
válasz netpeti98 #86188 üzenetére
Az megvan, hol kell alaphelyzetbe állítani, sőt olvastam is ilyet, hogy csak úgy lehet. Csak nem akartam elhinni. Akkor lehet a céges névjegyzéket lementeni valahogy. Amit tudtommal csak online fiókba lehet. Ezt a szart, nem csoda, hogy a béka segge alatt van a piaci részesedése.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
félisten
-
Clemi
veterán
válasz netpeti98 #84861 üzenetére
Tök baró, a leírás szerint nekem is lejött, települt, viszont ez nem a teljes verzió, mivel a HDR és az A-HDR funkció zárolva van és teljes mértékben hiányoznak a szűrők és a FF mód, vagyis ott nincs lakat, de nem lehet kiválasztani.
Itt most az a kérdés, hogy hogyan lehet vajon megvásárolni, mert az alkalmazáson belül nem találtam ilyen opciót, az áruházban ha visszamegyek ugyan először a nem vásárolható meg szöveg fogad, de gyorsan átvált az indítás szövegre, vásárlás opció nincs.
Mindezek tetejébe, a korábban megvásárolt ProShoot Classic programot kinyírja, mert addig nem indul, míg az új verzió telepítve van.
Egyébként a RAW és TIFF lehetőségen túl semmivel nem nyújt többet az új verzió.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz netpeti98 #84607 üzenetére
Írhattam volna másnak is, de mivel te voltál az utolsó hozzászóló ebben az esetben, így rád nyomtam a választ, de akkor tekintsd tárgytalannak.
Viszont a recovery-t mindenképp meg kell csinálni, ha már 545 alatt sem tökéletes a rendszere.(#84606) hito
Dehogyis az, ezek WM sajátosságok, hanem lennének ezek az orbitális hibák, csak stabil f..sza renndszer, ki a franc írna ide?
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz netpeti98 #84599 üzenetére
Azt írta, hogy a telefonját 8.1-es alaphelyzetbe kell raknia, márpedig ez egy módon lehetséges, ha recovery-vel visszaállítja, amit nem is írt le. Főleg azt nem, hogy egyáltalán ez, hogy működik! HR-től nem áll vissza az 545 (kép alapján) 8.1-re, csak alap 545 lesz belőle.. Ebben az esetben valóban nem kell mást csinálnia, mint megvárni az este hét körül induló frissítést, ha ma elindítják.
Ha visszaállítja, akkor meg mindenképp kell a frissítési tanácsadó, magától nem fogja letölteni a 107 alapot, majd az RS-t, mert nem kötelező érvényű 8.1 készülékekre telepíteni a w10-zet, a user dönt...Ezért kell az UA.Ha már valamit leírtok, és főleg sorban, akkor ne hiányozzon belőle semmi, illetve ne legyen félreérthető.
[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
válasz netpeti98 #84448 üzenetére
Az még odébb van.
Más: Légyszi mondjatok egy online rádiós progit, ami ingyenes, nincs benne reklám, és nem a rad.io...
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Francia91
veterán
válasz netpeti98 #83915 üzenetére
Köszönöm!
És arról tudsz-e valami infót, hogy a Windows 8.1-es Lumia 1020 miért csak Google fiókból tud szinkronizálni, a Microsoft fiókkal meg hibát ír? A Google fiókból szépen lehúzta a névjegyzéket, de a másik fele meg Outlook fiókban van, és nem tudja szinkronizálni..."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz netpeti98 #83881 üzenetére
Hinnye no! És így tényleg talált valamit (10586.545.). Köszi!
szerk: akkor tulajdonképpen így az összes 8.1-et futtató 920 is megkapná a 10-est? Vagy csak a fél évnyi insiderezés "jutalma" ez?
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Clemi
veterán
válasz netpeti98 #83333 üzenetére
A rendszer fogja kinyírni magát. Ha nincsenek rá értelmes alkalmazások, akkor ugyan minek az "okos" telefon? Telefonálni elég egy butafon is! De hogy csak egyetlen példát említsek. A FB Beta alkalmazás már elég régen pörög közkézen, az elgondolás jó, csak éppen nekem a 930-on több mint 10mp alatt indul, mindezt gyors WiFi hálózaton. Azért a 930 alatt nem gyenge vas dolgozik lássuk be.
Az alkalmazás hiányról meg nem is tudni ki tehet. Az MS a kerrékkötő a biztonság miatt (ami nem rossz) vagy a kevés piaci részesedés miatt nem éri meg a fejlesztésre fordított idő? Mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás. -
-
consono
nagyúr
válasz netpeti98 #83105 üzenetére
A 650 vs 640 közül én is már a 650-et választanám, de itt az 550 merült fel... Az meg azért karcsú, főleg a 8GB háttértár.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz netpeti98 #83084 üzenetére
Letudtam tölteni, el is indult a program. Ahhoz nem kell vissza állni magyar régióra, hogy le tudjak tolteni egy magyar app.-ot. Az áruházban annyi igy a különbség,hog a usa tartalmak vannak ajánlgatva. Zenéket,filmeket tudok vásárolni. Uk,DE ugyan ez.
[ Szerkesztve ]
-
aginor
veterán
-
taip
senior tag
válasz netpeti98 #82945 üzenetére
Ugye az eredeti felvetés az volt, hogy 2018-ig minden készülék kapja meg a frissítéseket. Bár a kommentelő nem rakott ki szmájlit, nem tudom, ezt komolyan gondolta-e.
Addigra az említett készülékek (a 950-en kívül) mind olyan régiek lesznek, hogy nem várható, hogy hivatalosan támogatva lesznek, hiszen már most sem mind az.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
őstag
válasz netpeti98 #82570 üzenetére
A 925-ös topikban (nekem is az van) főleg üzemidős problémák voltak, merült mint a titanic.
Már bő fél éve ki volt tárgyalva, hogy a régi 2 magosokra nem fogják tudni.... pontosabban nem is akarják már optimalizálni a 10-est. Akkor azt nem lehetett megmondani, hogy ez sebességbeli, fogyasztásbeli vagy ezek kombinációs hátrányát jelenti-e majd. Az MS ebben is hozta a papírformát Tehát ezt az elvárást sikerült teljesítenie.
Na mindegy... szóval szerintem hagyd a fenébe rá a 10-est, vagy pedig írd fel egy papírra, hogy mi az a CSAK A 10-esben lévő feature, ami miatt ki akarod próbálni a szopórollert. Hiszen lehet, hogy tényleg van nálad valami igény... én ezt nem tudhatom.
Főleg amiatt meggondolandó, mert a normális telepítéshez az mflex-es gyalulásos telepítés az ajánlott... tehát nem kevés idő, hogy aztán belakd a szűz rendszert és kipipáld, hogy tényleg hülyeséget csináltál
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
ZavaBalazs
őstag
925-öt szereztem be nemrég a 930 mellé, múltkor úgy döntöttem, hogy kipróbálom egy hónapra főtelefonnak. 2 nap után azon kaptam magam, hogy osztom róla a mobilnetet, és a 930-at nyomkodom...
-
tomboy0013
veterán
válasz netpeti98 #82572 üzenetére
Az új Facebook app-ok nyitási sebessége időben: Instagram: 7mp, Messenger: 12mp, Facebook: 16mp.
Ezek mellett az üzenetek, kapcsolatok és még sok más app "betöltés" felirattal nyílik. Az animációk darabosak, a zárolási képernyőn is érezni hogy nem egy szélvész. Volt HR, Recovery, minden. Ez ilyen ezen a telón. Szánalmasan lassú alap funkciókban is. Frissitettem jópár készüléket ismerősi körben is és ez általános. 20-as szériára egyáltalán nem való W10. Szerintem a 30-asra se annyira de ez már más kérdés -
Bogyó bá'
nagyúr
920-on is használom: minden működik, de q*va lassú.....
szerk: még a 650-hez képest is lassú, pedig az sem egy kapkodós idegbeteg fajta készülék.
Egyébként van egy sejtésem (tényleg csak sejtés, semmit nem olvastam erről) hogy ezeknél a készülékeknél a legújabb buildekkel már nem is a Soc tudása a kevés, hanem az 1 GB RAM. De ne legyen igazam....[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz netpeti98 #82085 üzenetére
ahogy olvasni lehetett, az évfordulós frissítéssel jön az RS1, ez valamikor az ősszel várható, nagyon ígéretes, és gyorsabb mint a TH2, én RS1-et használok a PC-n is meg a 640LTE-n is, nagyon frankó, csak lehetne már telóra több app...nem maga a rendszerrel van baj, hanem azzal hogy silány az appkínálat, nincs rendes frissítés az appokra úgy mint zöldkukán és almán
LaciMc82: csak a 950 szériának kiváltsága a kijelződokkolón keresztül...
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
válasz netpeti98 #82081 üzenetére
Valami olyasmire gondolok, hogy az RS ágon az Insideres csoport teszteli a buildokat, de nyilvánvalóan azért, hogy az lesz a következő frissítés a most TH-t futtató telefonokra. Na ezt a most RS néven tesztelés alatt álló verziót mikor tolják ki hivatalosan.
Eddig Insideres voltam a 930-al, de most egy darabig csak simán a TH-t hagyom rajta, hogy lássam megint előjönnek-e a rejtélyes semmihez nem köthető tempós merülések a telefon készenléti ideje alatt. Mint például a kamera vagy valamelyik navigációs program használata után. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest