Hirdetés
Hirdetés
-
Küszöbön a Silent Hill 2 Remake megjelenése
gp A készítők nemrég megosztották velünk a hamarosan érkező játék launch trailerét.
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
addikt
válasz Mister_X #15867 üzenetére
1, Settings->Keyboard->Typing settings->(nyelv)->Suggest text and highlight misspelled words elől pipa ki.
2, Tudtommal nem növelhető a mérete.
3, Adobe Reader, Facebook, IMDb, Index, OTP SmartBank (ha OTP-s vagy), SkyDrive, Skype, SoundHound, Viber, Wikipedia. Nekem ezek vannak.
-
legiaap
nagyúr
válasz Mister_X #15867 üzenetére
1. Settings, Keyboard, ráböksz az adott keyboardra és ott vedd ki a pipát, amire nincs szükséged
2. Nem
3. Battery, Camera 360, Chronos Calendar, HERE cuccok, Nokia Music, Panorama, PDF Reader, Skydrive, Skype, Smart Shoot, Speedtest.net, Translate This vagy Translator, Viber, WhatsApp, Weather, Wikipedia,How are U today? Just kidding...I don't care!
-
félisten
-
negyven2
veterán
válasz Mister_X #15900 üzenetére
Igaz, már válaszoltam neked az Xbox off topicban de a lényeg, hogy ez a fejlesztőkön múlik, hogy mennyire akaródzik nekik optimalizálni a programokat. Asphalt 7-et is megcsinálták 512-re, lehet, hogy majd ezeket is.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Psychonaut
addikt
válasz Mister_X #15900 üzenetére
Aztán a fejlesztők sem írhatnak mindent csúcskategóriás mobilokra.Snapdragon S4 és Adreno 305 kulcsszavak láttán én nem hinném, hogy ez egy gyenge telefon.
Nem, de pont amiket említettél, eléggé hardverigényes játékok - és láthatod, nem is az általad említett komponensekkel volt a gond, hanem a RAM méretével. Ez pedig már optimalizálás kérdése. -
negyven2
veterán
válasz Mister_X #15908 üzenetére
Vagy ha mobil felületről jelentkeztél be ( m.mobilarena.hu), akkor ott automatikusan be leszel jelentkezve.
-
dejaris
addikt
-
kávésbögre
csendes tag
válasz Mister_X #15923 üzenetére
Amikor én azt írtam, hogy a droid azt tud OTG-n bármilyen perifériát fogadni, a gamepadtól elkezdve az egéren át a pendrive-ig, akkor én voltam a nevetség tárgya. Akkor most mégis van rá szükség WP-n?
Mondjuk lényegesen könnyebb így netezni (mindenféle driver nélkül felismeri a telefon a billentyűzetet, egeret):
http://www.youtube.com/watch?v=1EVC7cP86Nk
Vagy így játszani:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-FDQ0Qiy3uU#t=364s
-
-
-
negyven2
veterán
válasz Mister_X #15970 üzenetére
Gyári (értsd alap Windows Phone-os) tileok azt szint használják amit beállításoknál megadsz neki (kivétel ugye a Office és az Játékok). A többi (OEM/letölthető) pedig azt amit a készítő gondolt. Ez lehet az hogy a gyárit használja, lehet egyedi, és természetesen lehet egyedi kép/ábra is.
-
Воланд
titán
-
pushalias
őstag
válasz Mister_X #16025 üzenetére
Jó, persze, a portfolio.hu az az indexes portfólió tagja, és abban nem ritka, hogy a cím éppen az ellenkezőjét sugallja, mint ami aztán a cikkben van. Sajnos az indextől távozott a krém az elbulvárosodás miatt, és ez tovább rontotta a „minőség”-et.
(#16027) woland_y2k MS lassan 10 éve megy folyamatosan csődbe. Bár most jut eszembe, először valamikor 1997 körül kezdték el mondogatni, hogy jön a NetPC, és a kutya sem fog venni Vindózt, aztán a Thin Client is bő 15 éve örök reménység a Darth Gates elleni örök küzdelemben.
BTW átnéztem a Linux - abszolút kezdőknek topikba. Semmi mást nem kell csinálni, csak elolvasni 50-100 hozzászólást, és azonnal rájöhet bárki, miért megrendíthetetlen a Gonoszt Birodalma, és ezen nincs az a Steam, ami segít.
[ Szerkesztve ]
-
daniel909
addikt
válasz Mister_X #16100 üzenetére
ha már nem Nokia még a kijelző is rosszabb!! el vagyok ragadtatva!
jó, amúgy fehér témával tényleg nem olyan vészes, csak kíváncsi voltam. megnéznék egy kijelző tesztet azért...
(#16063) no1r: gtalk tudtommal csak az IM+on van, viszont annak a push része nagyon jó, csak kicsit lassan lép be.
viber push általában van, de nem merem azt mondani h mindig.[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
törölt tag
válasz Mister_X #16118 üzenetére
Médiatechnológus asszisztens képzés.
A tárgy neve pedig 'multimédia prezentáció' Valójában az a lényege hogy felkészítsen minket a szakdolgozat védésre vagy mi, annyira nem vágom még hogy zárulnak az ilyen képzések.(#16119) legiaap: Ha ez megoldható laptoppal akkor megvettem az ötletet
-
félisten
-
xperiasigi
őstag
válasz Mister_X #16216 üzenetére
hinném..Usaban landol az összes jól kinéző wp8as mobil(lumia 810 ,ez meg az a lumia 928 is csak ott lesz állitólag.. és még rengeteg telefon..) egyik nap néztem ilyen amerikai szolgáltatók oldalait és rengeteg ismeretlen wp telo volt ott..csak tudnám hogy wp fronton miért usa a kiváltságos..
azt meg sem említem hogy az At&t-nél kártyásan 450 dollár a 920..[ Szerkesztve ]
Iphone 6s
-
daniel909
addikt
válasz Mister_X #16504 üzenetére
az 520-on nincs vaku például, gyengébb a kijelző minősége is, -és azt hiszem a DAC is-, szóval hardveresen is lejjebb van. most az h proci meg ram teljesen azonos, az nem minden SZVSZ... ennyi erővel akkor a 720 is a "legalja" mert ugyanaz majdnem mint a 620 csak kicsit nagyobb kijelző..
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen