Hirdetés
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hieronymus #21 üzenetére
Amikor megvettem a POCO X6 Pro 5G-t (amihez a gyártó adott eredeti Xiaomi 67W-os töltőt) már megvolt az LDNIO A6140C-m. Mondom milyen frankó, a telefont tudom tölteni az ágyban a gyári töltőjével, vagy az asztalon az LDNIO A6140C-n 67W-on keresztül.
A Xiaomi maradt az USB-A -USB-C vonalon, nem véletlenül.
Elsőnek mondom Toockie USB Type-C - Type-C kábellel, látom, hogy 25-26 W.... WTF?
Oké nézzük a gyári kábellel: USB-A = 30 WMiért alakult így?
A Hyper Charge a Xiaomi technológiája és megköveteli a femtebbi kis pöcök (adatközlő) meglétét. A Type-C - Type-C kapcsolatnál ennek hiányában nem működik, q második esetben pedig az LDNIO A6140C-n lévő USB-A portok maximum 30W-ot képesek leadni.Konklúzió, az LDNIO A6140C-vel sehogy sem tudtam kihajtani POCO 67W-os maximális értékét, sőt még a felét sem.
-
válasz
Hieronymus #21 üzenetére
Mindig igyekeztem úgy intézni, hogy amikor továbbadtam a telefonomat vagy más eszközeimet, akkor azokat a dobozukkal, töltőjükkel és papírjaikkal együtt adtam tovább.
Így mostanra már tényleg meg tudom számolni, hány töltő van nálam – egy kezemen is elég hozzá. Nem kell kerülgetnem a régi töltőket és kábeleket, minden rendezett és átlátható.
(Bár ez nem volt könnyű )
-
válasz
GoodSpeed #18 üzenetére
Dehogy üt vissza.
USB-A töltőből legalább 10 darab van. Összetört és tönkrement telefonok, táblagépek, ...
USB-C töltőből kevesebb van. Az utolsót egy notebookhoz kaptam. Arra is akkora szükségem volt, mint táblaüveg szállítónak a hanyatt esésre.
Akkor kell új töltőt vásárolni, ha egy tönkremegy vagy már nem tudja elfogadhatóan tölteni az új eszközt.
Telefonhoz fülhallgatóból is van néhány darab, ami sohasem lett kicsomagolva.Az elektronikus hulladékot gyártjuk halomra teljesen feleslegesen.
A gyártótól nem közvetlenül a lerakóba visszük. Előtte megutaztatjuk még néhány ezer kilométert.Korábban a nyomtatókábeleket is tolták a nyomtatókhoz. Annak a hiányát is gyorsan megszoktuk.
-
Jó cucc
Az külön kényelem, hogy egy tápról 4 eszköz egyszerre tolható, amellé persze, hogy elég egy töltőt vinni.@GoodSpeed : Nemtom, sokaknak tök elég az 5V/2A töltés is
Nekem is, általában valamilyen PC-ről töltöm a telefonjaimat (laptop, asztali).
-
-
válasz
Hieronymus #17 üzenetére
Azért ilyenkor üt vissza, hogy nem jár töltő. Pár évente kitalálnak vagy egy teljesen új szabványt, vagy egy meglévő szabvány új főverzióját adják ki, és ha nem az alsó polcról vásárolsz mobilt, akkor vehetsz a drágán megvásárolt luxus töltőből is egy újabb verziót.
-
válasz
Luck Dragon #15 üzenetére
Akkor nekem szerencsém van.
A Pixel hetest váltotta a kilences. A hetessel nem volt bajom, ma is működik a családban.
Pontosabban volt egy kevés probléma vele. Kiesett a hangerőszabályzó gombja. A nagymama kapta meg. Ő mindig összevissza nyomkodta a gombokat a régebbi telefonjain. Vagy nem volt csengőhang vagy 100% hangerővel szólt.
Öröm az ürömben, a hangerőszabályzó hiánya javított a telefon használhatóságán. (A pótalkatrész kapható, be kell pattintani a régi helyére.) További előny, megtanult fényképezni a nagyi. A Pixellel művészet rossz képet készíteni.
Nekem bejön. A Samsunggal volt bajom. A Huawei szoftvere katasztrófa volt számomra. A narrátor funkció véletlenül is bekapcsolható. Kikapcsolni nehezebb, ráadásul lassított felvételben megy a felolvasás okán. -
válasz
Luck Dragon #15 üzenetére
Mivel ugye a Google még mindig képtelen saját maga gyártani, így ki van szolgáltatva. Anno az első Nexus 7-eseknél volt az, hogy gyenge Flash került bele, majd az Nvidia is beszívatta őket. Így nem meglepő, hogy valami mindig beüt, amikor nem elég, hogy legózzák a komponenseket, még összeszerelni sem ők szerelik össze.
Apple-nél az előny. -
-
válasz
Luck Dragon #13 üzenetére
Na igen. 😆
Valahogy a Google iPhone projektjei mindig elhalnak. Hiába voltak referencia Nexusok, azokat is elkaszálták. -
válasz
Hieronymus #12 üzenetére
Megoldást alkothat az, hogy Pixel készüléket nem vásárolunk.
-
válasz
Luck Dragon #11 üzenetére
Nem és igen.
Maga az 1 volt nem jelentene sokat.
De a következő, rendelkezésre álló PPS feszültség 16V. Arról fog működni a töltés. Nyilván lassabb lesz a töltés.
Nekem nem gond, 80%-ra töltöm a telefont éjszaka. Legfeljebb kocsiban okozhatna gondot navigálás közben, de van töltő.Van akiknek nagyon fontos a gyors töltés. Nekik nem mindegy melyik töltőt vásárolják meg.
A Google megígérte, több fajta töltési módot fog támogatni. De a kilences sorozatra is panaszkodtak néhányan, nem teljesíti a töltési sebességet.
-
válasz
Hieronymus #9 üzenetére
Most az az 1 V annyira érezhető töltés szempontjából
-
válasz
Hieronymus #9 üzenetére
Na az LDNIO A6140C-hez mellékeltek kb mindent is.
-
válasz
Luck Dragon #5 üzenetére
Annyira nem vagyok kukacoskodó.
A Pixel telefonok egy részét nem fogja teljes tempóval tölteni. Hiányzik a 21V támogatás.Bocsika, az én hibám. A cím alapján gondoltam, megkapta a országonként eltérő villásdugó részt. De így sem rossz.
Legyen hosszú ideig örömöd a használatában.
-
-
pusszycat
nagyúr
Én már nem nagyon veszek olyan dolgot, legyen az egy töltő vagy egy külső ssd, amiben nincs interaktivitás, színes kijelző....
Miért is?
Mert ez nekem igy kényelmes, hasznos, jövőbe mutató...Nem számít ha drágább. Van is egy mindent mutató SSD külső házam az allirol, bütykölők majd egy cikket belőle, csak kell még bele vegyek egy SSD-t min. 2TB de jobb lenne 4 TB
Amúgy kellemes töltögetést a cikk írónak, ha valahol összefutunk majd elnyalunk egy fagyit.
-
-
válasz
Hieronymus #1 üzenetére
A cím nem kerek. Ezt a töltőt például Olaszországban sehova sem tudod bedugni.
-Nos, minden nem lehet tökéletes. Én nem járok Olaszországba, de ha tenném, akkor ahhoz mérten választanék, akár eme töltőm belüli kialakított csatlakozóval. Itt igazából a kompakt méretére és az összecsukható töltővillára gondoltam, hogy így könnyebb az utazásnál elpakolni. Hát innen a cím is .
Ahhoz az Európában használt kb. 3 szabványhoz megfelelő csatlakozót kellene biztosítania a gyártónak.
- Teljesen igazad van, bár ha minden kötél szakad, akkor egy travel plug megoldás lehet.A legfontosabb paraméter.:
PD 3.1, PPS
Ezzel a notebook és telefon készülékek 99%-a optimálisan tölthető.
- Bezzeg ha nem írom le a többit , akkor meg azt tennéd szóvá -
válasz
Hieronymus #3 üzenetére
Így van, nekem is az lett volna a jobb, ha 5:1 az arány az USB-C USB-A tekintetében.
-
-
Először is gratula hozzá! Használd egészséggel!
Másodszor pedig: nagyon tetszik, innovatív. Amiben jobb mint az én LDNIO A6140C-m, az a forgatható elrendezésű és abszolút dinamikus LCD kijelző. Na meg ugye, hogy kiírja, hogy nagyjából milyen tartományban van az aktuális hőmérséklet.
Amiben gyengébb: kevesebb a port, de ez csak az USB-A-t érinti, mert az LDNIO-n is 3 darab USB-C van. -
Szép sorjában.
A cím nem kerek. Ezt a töltőt például Olaszországban sehova sem tudod bedugni. Ahhoz az Európában használt kb. 3 szabványhoz megfelelő csatlakozót kellene biztosítania a gyártónak.A legfontosabb paraméter.:
PD 3.1, PPS
Ezzel a notebook és telefon készülékek 99%-a optimálisan tölthető.A töltő drága, nagyon drága. Viszont ez a legbiztonságosabb kommersz töltőgyártó terméke, ami lefedi a legtágabb igényeket.
PS:
Akcióban meg fogom venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kutya topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest