- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
taip
senior tag
Miért van az, hogy Outlookban ha kapok egy levelet melléklettel, akkor a melléklettel nem tud mit kezdeni, nem ismeri fel a típusát? Általában pdf, docx és xlsx kiterjesztésről lenne szó, ha rányomok, kérdezi, hogy keressen-e valami programot az áruházban, amivel ezeket az ismeretlen formátumú fájlokat meg tudja nyitni.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
válasz Bogyó bá' #85985 üzenetére
Persze, ez szerencsejáték, többnyire kihúzzák a készülékek komolyabb hiba nélkül, főleg ha megbízható a széria úgy általában.
De nekem pl. a régi 630-asomban úgy a 20. hónapjában kellett főpanelt cserélni. Garancia nélkül nyilván ment volna a kukába.
Persze most könnyebb azt mondani, hogy 40 helyett 50-ért van 2 év gyári garid, de 54 kontra 75 valóban dilemma.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
válasz Bogyó bá' #85979 üzenetére
De ha véletlenül a 2. évben hibásodik meg, akkor majd szentségelhetsz, hogy megspóroltál a vételnél 10e Ft-ot, de ki tudja mennyit kell majd költened a javításra.
Mindenki döntse el, hogy mennyit ér meg neki ez a kockázat, én a 2 év gyári gari mellett döntöttem.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
Még ez sem feltétlenül igaz.
Jelenleg az edigitalnál a 650DS pont ugyanannyiba kerül, mint a 640SS. (Bár lehet, hogy nem ez az általános, de minimális a különbség, csak az ár miatt nem éri meg 640-t venni.)Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
Miért erőltetitek a 640-et? A 650 szebb és jobb.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
-
taip
senior tag
-
taip
senior tag
válasz Teebee9206 #84533 üzenetére
Lehet, hogy nem áll neki frissíteni lemerült aksival. Próbáld meg töltőre dugva.
-
taip
senior tag
válasz #90933760 #84401 üzenetére
Szerintem használható okostelefont nem nagyon lehetett eddig sem kapni a 20-30 ezres sávban. Egy darabig volt az a trend, hogy WP8-as telót lehetett kapni ennyiért, de most már inkább androidosból van pár vállalható kompromisszum.
-
taip
senior tag
Ha olyan telefonon használjátok a Win10-et, ami gyárilag azzal jött ki, akkor tized annyi szívás sincs.
Persze ha a Facebook rosszul írja meg az appját, azon semmilyen oprendszer nem tud segíteni...Az mondjuk igaz, hogy úgy látom, hogy a zárolási képernyő a frissítés óta nem jelzi, hogy rezgőn van a telefon, nincs rajta hang...
-
taip
senior tag
válasz Nooeca #84333 üzenetére
A 650 kezdőára magas volt, de 55e-ért szerintem teljesen korrekt.
Amúgy szerintem az sem baj, ha kevesebb modell érhető el, de azok stabilak.
-
taip
senior tag
válasz temagad.aho #84324 üzenetére
Lehet, akkor nekem még régebbi Facebook appom lehet. A Messenger már nálam sem rakható ki.
-
taip
senior tag
válasz Boonen007 #84321 üzenetére
A Facebook kirakható, a Messenger esetében úgy tudom, a legutóbbi frissítése szüntette meg ezt a lehetőséget. Talán Zuckerbergéknél kell reklamálni.
-
taip
senior tag
Nekem napok óta az 545-öt ajánlgatja. Hogy lehet rávenni, hogy ezt hagyja ki és rögtön jöhet a következő? Így nem tudok újabb frissítést keresni.
-
taip
senior tag
válasz Francia91 #83922 üzenetére
Nekem a freemail nem ment vagy 2 hétig, aztán meglepődtem, hogy tegnapra lett egy rakás olvasatlan levelem, pedig semmit nem állítgattam, egyszer csak megjavult a freemail.
-
taip
senior tag
válasz Nooeca #83857 üzenetére
Attól még hogy elkezdtél személyeskedni, csak azt jelenti, hogy nincsenek érveid, amivel alátámaszthatnád a vélt igazadat.
Amúgy pedig úgy írják, hogy "ez"-zel.
-
taip
senior tag
válasz Nooeca #83853 üzenetére
Egyrészt nem "ez" hanem "ő". És nem trollkodik, hanem megmagyaráz valamit, amit nem értesz.
Másrészt nem "TH2-őn" hanem "TH2-n".És még mindig nem magyaráztad el, mit értettél az alatt, hogy "RS már nem jött a telefonjukra". Akik nem Insider-esek, nem is jöhetett volna.
scyllarus is csak azt magyarázza, hogy miért nem kap már TH2 frissítéseket, akinek RS van. De hogy kik azok, akiknek RS már nem jön a telefonjukra, azt továbbra sem írtátok le.
Plusz nem tudom miért emelitek ki a 640-eset.[ Szerkesztve ]
-
-
-
taip
senior tag
válasz this is life #83809 üzenetére
Ha nem Insider-es verziója van, akkor nem biztos hogy akkora rejtély.
-
taip
senior tag
válasz Dalai Láma #83794 üzenetére
Igen, és ha rákattintok a Részletek...-re, akkor a böngésző behoz egy olyan oldalt, hogy "Az évfordulós frissítés bemutatása"
Akkor mégis elérhető az évfordulós frissítés?[ Szerkesztve ]
-
taip
senior tag
válasz bluemirage #83622 üzenetére
640-et nem ismerem, de a 650-et igen és nem érzem lassúnak.
Én pont azért nem vennék 950-et, mert ami egy 50-60e Ft-os készüléknél még elnézhető (pl. a rendszer pár nyűgje, alkalmazáskínálat), az egy 2-3x annyiba kerülő készüléknél már nem, legalábbis nekem nem.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
válasz KunEmber #83515 üzenetére
Ha jól értem, a Google "kevésbé biztonságos alkalmazásnak" minősítette a W10M levelező kliensét, ezért blokkolja a használatot, de a google fiókba belépve ez felül lehet bírálni.
karway: Én sem a MS mailt használom, hiába van MS fiókom.
[ Szerkesztve ]
-
-
taip
senior tag
Eddig egész jól működött minden, most 2 dolog is meghalt.
1 napja nem hajlandó letölteni a freemail-es leveleimet, rendszeresen feldob egy ablakot, hogy "Fiókbeállításai elavultak". Kézi szinkronizálással sem megy.
Emellett a Messenger sem hozza le az új üzeneteket, tegnap délutáni az utolsó.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
Instagramról jut eszembe:
El lehet tüntetni valahogy az élő csempéről az utolsó üzenetet? Elég zavaró, hogy folyton pörgeti és mutatja, hogy XY hozzámszólt és mit írt...Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
válasz Boonen007 #83104 üzenetére
Szerintem az előny, hogy a 650-es eleve W10-zel jött ki, nem a 8.1-et kell frissíteni, szerintem ez pár bosszantó hibát kiküszöböl. Viszont nincs duplakoppos ébresztés.
-
taip
senior tag
válasz Zsolt7981 #83076 üzenetére
Nem tudom, mennyire viszik, szerintem inkább az lehet, hogy elég magas áron nyitott. A fanatikusok ennyiért is megvették, de a mostan áron szerintem elég jó vétel lett bárkinek, aki nem idegenkedik a rendszertől.
-
taip
senior tag
Lehet, hogy jobbat tenne a platform megítélésének, hogyha csak 1-2 fajta készülék lenne elérhető, de az atomstabilra optimalizálva.
Ez az Apple-nek bejött valamiért.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
válasz netpeti98 #82945 üzenetére
Ugye az eredeti felvetés az volt, hogy 2018-ig minden készülék kapja meg a frissítéseket. Bár a kommentelő nem rakott ki szmájlit, nem tudom, ezt komolyan gondolta-e.
Addigra az említett készülékek (a 950-en kívül) mind olyan régiek lesznek, hogy nem várható, hogy hivatalosan támogatva lesznek, hiszen már most sem mind az.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
válasz Bogyó bá' #82934 üzenetére
Most nem azért, de melyik telefonban van ma 1 gigánál több RAM a 950-et kivéve?
Szóval ha a 650 nem alkalmas valamire, akkor kb. a többi sem, szóval akkor mire jönne ki a frissítés?Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
válasz Gawamatsu #82930 üzenetére
Nem érzek indulási sebességben túl nagy különbséget, a vissza gomb meg szerintem arra való, hogy kilépjen. Ha a háttérben akarom tartani, akkor a win gombot nyomom meg. Szóval nekem mások a problémáim.
-
taip
senior tag
Na már most utálom az új Messengert.
Zárolási képernyőn nem mutatja, ha van új üzenetem, de a csempén persze pörget egy üzenetet egy fényképpel.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
Bírom az Áruház frissítési rendszerét... oké, hogy kiírja, hogy van frissítés, de nekem nem sikerült megtalálnom azt az opciót, hogy megmutassa, mi változott. Pedig szerintem alap lenne, hogy rábökök a nevére és behozza az adatlapját.
Most is gyanútlanul frissítem a Messengert, erre felrak egy tök új verziót...Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
Nekem W10m alatt egy ideig egész jól működött. Nem állítom, hogy néha nem ragadt be, de többnyire frissített.
Úgy kb. 1 hete teljesen "néma". Nem hogy beragad egy helyre, hanem egyáltalán semmit nem mutat, csak felhős-napocskás grafikát.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
válasz wandor0930 #82349 üzenetére
Én is egy 2 éves 630-ast cseréltem le és én a 650-es mellett döntöttem.
Az én fő szempontom az volt, hogy dual SIM-es legyen ás tudja az LTE-t egyszerre (ezt nem sok készülék tudja, a 640 sem). Mivel sikerült egy akció keretében 0%-os THM-mel megvenni, innentől kezdve az ára sem voltprobléma, hiszen az a tény, hogy majd jövő ősszel kell kifizetnem az utolsó részletet, többet ér, mintha most megkaptam volna pár ezressel olcsóbban, de készpénzért.Maga a készülék (illetve a Win10) nekem bejön, sokkal jobban tetszik, mint a 630-as a 8.1-gyel. És az, hogy eleve gyárilag Win10 van rajta, sokat számít szerintem, nincs probléma abból, hogy 8.1-et kellene frissíteni.
A 930-ast nem ismerem, de ez mégiscsak vadiúj készülék lenne 2 év garival. A 950-es szerintem irreálisan drága, annyit nem szabad adni Windows-os telefonért.[ Szerkesztve ]
-
taip
senior tag
Nem igazán értem, hogy ha Windowsos PC-n lehet Paypal-t használni, itt mért nem? Nem mintha használnám, csak elviekben érdekel.
-
taip
senior tag
válasz scyllarus #82102 üzenetére
Az appok hiánya tényleg gond lehet, bár nekem pont megvan minden ami kell.
Plusz összehasonlítva a 630-ason futó 8.1-et a 650-esen futó 10-essel, nekem kategóriákkal jobb élmény az utóbbi. Nem volt bajom a régivel, de most már semmi pénzért nem térnék vissza.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
válasz Plazmacucci #82059 üzenetére
Nem frissül az időjárás csempe és ezért váltson androidra? Úgy érzem, kicsit túl van reagálva a dolog.
-
taip
senior tag
válasz tibike8 #82030 üzenetére
Úgy tűnik, nem a térkép rossz, hanem a forgalomnagyság adatok, illetve még inkább a forgalomnagyságot figyelembe vevő algoritmus. (Bár nem értem, ennek miért kellett elromlani a 4-es verzióhoz képest.)
-
taip
senior tag
válasz tibike8 #82013 üzenetére
Érdekesen adja elő... a Bing Maps-en pl. jól tervezi az említett útvonalat, viszont teljesen hiányzik róla az M43 Makó és a határ között.
-
-
taip
senior tag
Nekem csak néhány app frissült (közöttük a Térkép), de nem kellett semmit állítgatnom hozzá.
Tegnap még nem talált frissítést.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
válasz tomboy0013 #81954 üzenetére
Hát, nem tudom hol van az a titokzatos hely, ahol te vetted, de azért azt látni kell, hogy azért inkább 100 körül van az ára, mint az általad említett 70. Szóval 2x annyi, mint amit az emberek általában egy telefonért ki szeretnének adni. 50-ért meg milyen androidos telót veszel meg, amit érdemes is? Nincs túl nagy választék...
-
taip
senior tag
válasz tomboy0013 #81951 üzenetére
Ja, zugGSM-ben 80 körül van, kevésbé zug boltokban 110e. MediaMarkt-ban, hivatalos magyar garival 150e...
-
taip
senior tag
válasz KunEmber #81806 üzenetére
Hát ez érdekes. Szerintem ha valaki rádcsörög, akkor vagy foglaltat kell jeleznie, vagy kicsöng (ha a hívásvárakoztatás aktív).
Viszont ha az egyik kártyán beszélsz és a másikat hívják, akkor az valóban azt jelzi, hogy nem vagy elérhető. Erre való a Smart Dual SIM beállítás, hogy ilyenkor átirányítja a hívást az egyik kártyáról a másikra.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
válasz feketedini #81757 üzenetére
Szintén ugyanaz a jelenség.
Francia91: Nekem is a 318-as a legfrissebb verzió.
-
taip
senior tag
válasz zsoltzsolt #81720 üzenetére
Szerintem a gyári nem éppen pontos. Inkább csak arra jó, hogy legyen egy másik vélemény is és hátha a kettőből kijön valami.
bogyo112: Nekem sem frissített mindig, ha utaztam nagyobb távot, de ilyen probléma nem volt, hogy mindig az I. kerületet mutatta volna. Olyan gyakran volt, hogy amikor hazamentem, még mindig a munkahelyem területét mutatta, vagy fordítva.
Nekem hiányzik, hogy csak ránézek és van több adat a következő órákra, vagy fél napra.
-
taip
senior tag
Nektek működik az Időkép élő csempéje?
Szerintem nem rég óta működik egyáltalán, de egy ideig ment. Aztán most egy ideje ismét nem működik, nem ír ki semmi adatot a csempére, csak a logót rakja ki rá.
Nem bánnám, ha menne, mert a gyári időjárás nem a barátom...Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
-
taip
senior tag
Ha már így felmerült, ki mire használja a telefonját, én is leírom, nekem mik a fontosak (és miket használok gyakran). Nem fontossági sorrend, ahogy eszembe jut:
- Időjárás és Időkép
- BKK Info és BKK Futár
- Facebook és Messenger
- Outlook Posta és Naptár
- Kamera és Fényképek, Onedrive-ba feltöltve
- Zoiper
- Linphone
- Térképek
- MÁV menetrend és Vonatinfo
- Instagram
- iCsekk
- Mytelenor és Telekom
- Index
- Edge és Office ritkán, inkább csak ha valami kéri.Szóval szerintem nem lehet mondani, hogy feature phone-ként használom...
-
taip
senior tag
válasz monosgeri21 #81456 üzenetére
Úgy látszik, nagyon nem mindegy, milyen telefonon használod a Win10-et, még az is számíthat hogy eleve gyárilag az volt-e rajta, vagy WP8.1-ről frissítettél.
Ugyanis nekem 650-esen nem gondolkodik, elég gyors és stabil.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
Én is tartottam a W10-től az olvasottak alapján, viszont kellemesen csalódtam. Lehet, hogy nem vagyok egy hardcore user, de sokkal gyorsabb és stabilabb nálam, mint amire számítottam, sőt az ún. felhasználói élmény is sokkal jobb, mint 8.1-en volt, már semmi pénzért nem térnék rá vissza.
Igaz, hogy én nem a régi telefonomon tértem át, hanem amúgy is érett már egy új készülék és ez lett.Egyébként pedig azt magyarázza meg nekem valaki, hogy miért nem népszerűbb a Windows mobilon a jelenleginél? Ha belegondolok, hogy pár generációval ezelőtti iPhone-ok alapvető dolgokat nem tudtak, mégis milliók vették. A W10 egy egész jó (bár közel sem tökéletes) rendszer és a kutya sem kíváncsi rá.
-
taip
senior tag
-
taip
senior tag
válasz Aethelstone #80947 üzenetére
Ugye az volt az állítás, hogy az OS-nek részei az app-ok, tehát ha az app-ok rosszak vagy nem elérhetőek, akkor maga az OS is rossz.
Na ez az, ami nem igaz, mert te is írod, hogy hiába van egy jó OS (WIn10), ha nincs rá app. Szóval a kettő külön kezelendő.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
válasz Aethelstone #80944 üzenetére
Szerintem az appok nem az OS részei.
"Operációs rendszernek nevezzük a számítástechnikában a számítógépeknek azt az alapprogramját, mely közvetlenül kezeli a hardvert, és egy egységes környezetet biztosít a számítógépen futtatandó alkalmazásoknak."Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
válasz Bogyó bá' #80937 üzenetére
Én is nem rég óta használok 650-est Win10-zel, viszont előtte 630-asom volt WP8.1-gyel.
Azt kell mondjam, hogy ég és föld a különbség. Az előző telefont szerettem, de az újhoz képest kőbaltának tűnik.
Amiket itt olvastam, sokkal rosszabb rendszerre számítottam, pedig teljesen jó. Eddig 1x tapasztaltam olyat, hogy valamit be akartam állítani, de nem hagyta, mert mindig visszadobott a kezdőképernyőre. Ez tényleg bug, de amúgy nagyon szeretem (főleg a Glance Screen jön be, hogy már ott látom az értesítéseket.)Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
-
taip
senior tag
válasz Narakh #80785 üzenetére
Érdekes, nekem működik az e-mail írás, válaszolás is, a fiók hibája lehet, nem a rendszeré.
Sungoo: Melyik változat van fent? Csak mert nekem jól mutatja, 4G-3G-2G sorrendben.
-
taip
senior tag
És valóban, ma reggelre ott volt az összes SMS az új telón.
Igaz, hogy mindkét SIM-ről a SIM1-re másolta, de ez nem akkora probléma, lényeg, hogy megvannak. Lehet, hogy csak arra várt, hogy wifit lásson, nem akarta mobilneten lehúzni.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
Sziasztok!
Éppen átköltözök egy WP8.1-es telóról egy Win10-esre. Nagyjából megvagyok, de azt nem értem, az SMS-ek miért nem jönnek át? A régi telón be volt kapcsolva az SMS mentés, ugyanazzal az MS fiókkal használom az újat is, de nem tudom hogyan lehetne visszatölteni.
Elvileg van egy app, ami lementi SD kártyára az SMS-eket, de szerettem volna ezt kihagyni, azt hittem felhőből működik. Plusz van egy olyan bug-ja, hogy két kártyás készüléknél nem tudja kettéválasztani a két SIM-et, hanem az elsőre tölti vissza.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
Mondjuk az, aki nem akar rabláncot meg havidíjas előfizetést kötni és/vagy független telefont szeretne.
És egyébként is csak 10-zel több.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
-
taip
senior tag
Persze, hogy küldd vissza. Ha nem azt kaptad, amit rendeltél, akkor nem is a 14 napos elállás vonatkozik rá (ugyanis akkor indoklás nélkül visszaküldheted a jó telcsit is, de 30 napjuk van a visszautalásra). Szerintem ez jogilag a hibás teljesítés kategóriába tartozik, amikor is azonnal vissza kell adniuk a pénzt.
A tárhelyet pedig le tudod ellenőrizni a tárterületsegéddel, ahol a "telefon" alatt látod a foglalt és szabad helyet. A kettő összege 8GB kell, hogy legyen.
-
taip
senior tag
válasz Archos2014 #64449 üzenetére
Szerintem akkora választék van ebben az árkategóriában a Lumiákból, hogy nem.
4GB háttértár, 512 MB RAM? Köszi, nem.[ Szerkesztve ]
-
taip
senior tag
válasz kolosanyi #64416 üzenetére
Szerintem simán van létjogosultsága. Ekkor nem lennél kénytelen olyan mobilnetet venni, ami a hang előfizetésre ül rá, hanem csak net előfizetésed is lehetne, még a szolgáltatót is megválaszthatnád.
-
taip
senior tag
Szerintem önmagában a DS nem rossz (sőt, nálam alapfeltétel), inkább a 4G hiánya lehet hátrány.
air: Úgy tűnik, más fogalmunk van a túlárazottságról. Ha valaki szeretne megélni az általa forgalmazott termékekből ezért van rajta némi haszon, az nem túlárazott. Túlárazott szerintem az összes iPhone.
[ Szerkesztve ]
-
taip
senior tag
-
taip
senior tag
válasz Bukk900 #64379 üzenetére
Bakker, ez nagyon durva.
Az is, hogy máris rendelhető, meg az ára is nagyon korrekt.
Na de mit csináljak a 630-asommal?
(Kár, hogy 5"-os, nem tudom, meg bírnám-e szokni.)Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
válasz jockas #63239 üzenetére
Általában nekem is akkor vált, ha hajnalban kap netet. Ha olyankor nincs online, később nem próbálkozik.
Viszont néha akkor sem vált, ha elvileg éjjel kapott netet.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
válasz polonic #63031 üzenetére
Nem ástam bele magam nagyon az iOS-be, de pl.:
- Sokan követelik az értesítési LED-et a 30 ezres készülékre, miközben iPhone-on sincs (persze mindkettőn lehetne)
- iPhone-on tök jó, hogy van hardveres hangerőszabályozó, meg némítógomb, ami hat a csengőhangra, de a zenére, multimédiára, Siri-re, stb. nem.
- Androidon van normális magyar billentyűzet ékezetes betűkkel, WP-n ugyan nincs direktben, de könnyen elérhetőek az ékezetes betűk és jó a predikció, iOS alatt nem tudok róla, hogy bármelyik is lenne, csak a hosszan nyomvatart, listából kikeres van.
- Androidon van widget, WP-n élő csempe, ilyesmit iOS alatt nem láttam még.
- A gyorsgombok is nemrég jelentek meg iOS alatt, de nem is testre szabhatóak.Hirtelen ennyi jutott eszembe.
-
taip
senior tag
Szerintem az iPhone-ok a mai napig nem tudnak csomó dolgot, amit a WP igen, sőt elvárják hogy tudja. Pedig az iPhone 150-250 ezres telefon, WP meg már 20-30 ezerért is van. És mégis az iOS az elterjedtebb és arra van több alkalmazás. Lehet, hogy mindenki őrült csak én vagyok villamos
-
taip
senior tag
820-szal
730-calMagyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest