Hirdetés
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Hollowbody - Premier előzetest kapott a tech-noir túlélőhorror
gp A játékot egy ember fejlesztette, a látványvilággal a PS2-es érát próbálta megidézni.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz Partyface007 #33142 üzenetére
Mindegyik megkapja, és majd egyszer csak. A dátum titkos, aki megtudja annak hamar kampec...
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
savoo
addikt
válasz Partyface007 #33142 üzenetére
jövőhéten.
-
saiyajin
senior tag
válasz Partyface007 #33854 üzenetére
A notification ledet en is nagyon hianyolom a lumiakrol.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
SpongyaBob
veterán
válasz Partyface007 #33854 üzenetére
"htc-ket leszámítva nincs notification led"
HTC-n is csak a töltés visszajelzésére szolgál.
Tényleg, erre a 8.1 nem fog megoldást kínálni?
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
cattus
őstag
válasz Partyface007 #35109 üzenetére
Szerintem elég csak a telefon régióját US-re állítani (ha ez a fiókkal csinálod, Tudomásom szerint csak 3 Havonta lehet visszaállítani), a specifikus appokat így is le tudod majd szedni. Teljesen legális.
De az appok 98%-a elérhető magyar régióval is.
[ Szerkesztve ]
Do the thing!
-
aero.
veterán
válasz Partyface007 #35263 üzenetére
Product code alapjan, tehat amelyik országba vasaroltad
-
Sofian
őstag
válasz Partyface007 #35351 üzenetére
Megkérdezhetem mi történt az elmúlt másfél évben? Az MS lassúsága évről évre nő.. ahelyett hogy javulna...
-
Воланд
titán
bocsi, de tudtommal a 8.1-el mar most is tobb honapos csuszasban van az ms.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
fesii
aktív tag
1-2hónap a cégnél azt jelenti, hogy kb másfél hónapot meetingelnek a semmiről jó esetbe egy hetet dolgoznak rajta majd egy újabb héten át arról meetingelnek, hogy mik a hibák és miket kell javítani a következő verzióval..
-
Sofian
őstag
válasz Partyface007 #35383 üzenetére
A preview ettől még kijöhetett volna. Főleg hogy az fejlesztőknek szól akik beleegyeztek hogy hibás termék esetén nem reklamálnak..
-
Partyface007
őstag
válasz Partyface007 #35383 üzenetére
amúgy mellékesen egy érdekes dolog
nexus 4-ről váltottam ahol a 4.4-es verzióban (ha jól emlékszem) volt egy közismert bug ami nagyon sok embernél jelentkezett: mégpedig hogy a gyári beépített e-mail kliens nem volt hajlandó Exchange serverrel szinkronizálni... állandó hibaüzik- hol jöttek a levelek hol nem de inkább nem
ezt a 4.4.2 ben hivatalosan javították kapott a telefon egy resetet (hiába), utána már úgy kapott resetet hogy vissza se állítottam a programokat a mentésből nehogy valami third party cucc hülyítse meg a telcsit de sajnos mindezen fáradozások ellenére kellett egy másik app ami csodák csodájára tökéletesen működött csak a gyári nem....
mindebből azt akarom kihozni hogy azért a zöld robotos rendszernél is vannak gondok és ugye a nexus 4 az nem egy rossz telefon azért még ma sem ráadásul az a teljesen "gyári" androidot kapja meg mindenféle mókolások nélkül
[ Szerkesztve ]
-
Sofian
őstag
válasz Partyface007 #35389 üzenetére
Miért nem töltöttél le egy másik exchange mail klienst?
-
x1port
addikt
válasz Partyface007 #35432 üzenetére
Kifogom.
Kösziazt hittem a következő tanács az lesz emiatt, hogy azonnal mondjak fel
-
david233
csendes tag
válasz Partyface007 #35561 üzenetére
Eléggé nyakatekert a megoldás, de működik ha az outlook.com beállításokban bepipálod az üzenetek mentése menüpontot. És ha a telefon is és a live fiók is szinkronban van akkor a törölt elemek alatt megjelenik az üzenetelőzmények menüpont. /nekem oda tette/ Na és azon kell eljátszani az f6, end, backspace, enter módszert ahhoz hogy az sms-ek is megjelenjenek. Nekem sikerült, bár hozzáteszem, hogy nem elsőre, hanem vagy 3-szor megcsináltam mire összejött.
-
hülyegyerek
addikt
válasz Partyface007 #35570 üzenetére
Nem fogod látni.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
istnag
addikt
válasz Partyface007 #35570 üzenetére
Nekem sem működött annó.
-
david233
csendes tag
válasz Partyface007 #35578 üzenetére
Lehet buta kérdés de nem képzelhető el az hogy ezek függenek területi és nyelvi beállításoktól is? Esetleg böngésző... Nekem Google Chrome alatt sikerült mindez.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Partyface007 #35585 üzenetére
bemegyek az uzenetelozmenyekbe, kitorlom az utolso karaktert a cimsorbol es mukodik.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Partyface007
őstag
válasz Partyface007 #35585 üzenetére
már ott kezdődik hogy ninncs messaging history menüpont se a beállításokban se ahogy az oldal közepén látszódik...
http://www.thewindowsclub.com/enable-save-chat-history-outlook-com
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Partyface007 #35591 üzenetére
akkor errol te mar lecsusztal. en is kaptam egy mailt egy hete, hogy nemsokara kikapcsoljak ezt a funkciot es a mappa is el fog tunni.
-
Dave™
nagyúr
válasz Partyface007 #35586 üzenetére
Ja vagy úgy...
-
Воланд
titán
válasz Partyface007 #35597 üzenetére
nem kellett ehhez skype, ez egy "ezer eves" funkcio, amit a beallitasokban lehetett anno bekapcsolni. most viszont a skype miatt veszik ki.
-
Воланд
titán
válasz Partyface007 #35602 üzenetére
mert ezt a beallitast mar egy par honapja kivettek. nekem meg be volt kapcsolva a kezdetektol fogva.
-
consono
nagyúr
válasz Partyface007 #35647 üzenetére
De tartalmazott Úgy emlékszem csak azzal a kikötéssel hagyták jóvá, ha nem olvasztja be, hanem önálló entitásként megmarad a cég, legalább is valami átmeneti megállapodás volt...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Воланд
titán
válasz Partyface007 #35653 üzenetére
nem kerul az ms kezebe.
-
Воланд
titán
válasz Partyface007 #35655 üzenetére
nem. csak tiz evre elore kifozeti a licenc dijakat. ez nem kizarolagos es a fejlesztessel sem o fog foglalkozni.
-
btudos
veterán
válasz Partyface007 #35657 üzenetére
Magyar hirekbol taplalkozol, amiknek jo resze felreertelmezett forras eredmenye.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Воланд
titán
válasz Partyface007 #35659 üzenetére
http://i.nokia.com/blob/view/-/3006738/data/2/-/Proxy-materials.pdf
-
Partyface007
őstag
válasz Partyface007 #35659 üzenetére
mivel külön fizet 4 évet a here license-kért nem látom akadályát hogy ne tehetné ingyenessé....
de nem vagyok jogász....
szóval passz
-
btudos
veterán
válasz Partyface007 #35673 üzenetére
Pont ez a jo, hogy nem kell, mert a 8X-nel egyelore nem vagyom tobbre. Az unalom meg hulyeseg, nem az izgalmi faktor miatt hasznalok egy telefont, hanem mert tudja amit elvarok, es ugy ahogy azt elvarom.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Kbali
nagyúr
válasz Partyface007 #35680 üzenetére
Cégek nem 8-ra állnak, hanem hétre.
-
jockas
senior tag
válasz Partyface007 #35805 üzenetére
1. A kérdező nem említette, hogy mennyire fontos az ár. Annyit kérdezett, melyik a jobb választás. A 8x-re logikusan nem lehetne azt mondani, hogy jobb választás lenne (nem csak a kamera vagy a térkép szolgáltatások miatt, hanem általános dolgokban is van bőven Nokia specifikus alkalmazás).
2. 920-ról volt szó és nem 925-ről...nagyon nem mindegy.
Attól, hogy valaki szereti a HTC-t, még nem lesz jobb választás egy kicsivel olcsóbbért. Ha nem kell sem a térkép, sem a kamera Nokia extrák, szerintem akkor is jobban megéri a 920 egy minimális plusz árért (+10-15öt simán megér szerintem...nem beszélve arról, hogy mi van ha 1 év múlva kellene a térkép).
A HTC WP-os hozzáállása miatt jobban megéri a 920...és nem azért, mert Nokia, hanem azért, mert sokkal nagyobb támogatást adnak a WP-os telefonhoz. -
hülyegyerek
addikt
válasz Partyface007 #35805 üzenetére
A 920 régebbi készülék, mint a 8x ?
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Lall
veterán
válasz Partyface007 #36381 üzenetére
Arra, hogy bár tetszenek neki a 8.1 újításai, de ugyis vesz majd egy i6-ot.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Oppenheimer
veterán
válasz Partyface007 #36641 üzenetére
Yeppp
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
mdraco
őstag
válasz Partyface007 #36641 üzenetére
Hátha lesz vmi trükk
-
MODERÁTOR
válasz Partyface007 #36656 üzenetére
eddig is minden lényegi szolgáltatás nagy vonalakban us only volt, nem egészen értem a felháborodásod. igazából örülhetsz, hogy bekapcsolhatod a telefont
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Blyan
félisten
válasz Partyface007 #36656 üzenetére
USA régiós beállítással és accounttal használni fogod tudni, ezeket átállítása meg pár perc.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz Partyface007 #36661 üzenetére
Macitól idézek, ennél jobb válasz nem létezik...
eddig is minden lényegi szolgáltatás nagy vonalakban us only volt, nem egészen értem a felháborodásod.[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
us-en kivul nincs eleg speech data, se location-hoz kotott adat. az, hogy befektettek az fs-be nem jelenti azt, hogy ket het alatt bepakoljak (osszekotik) az adatbazist a sajat szolgaltatasaik ala.
-
Воланд
titán
válasz Partyface007 #36669 üzenetére
azzal meg varjuk meg, amig megjon a preview. vaagy, mindjart megkerdezem.
-
legiaap
nagyúr
Plusz pont ott fog kezdetben menni csak a Cortana, ahol nem is annyira erős a WP. Továbbra is ugyanazt érzem WP fronton, mint mikor beléptem az elején: Csak a reménykedés megy, meg a jövő festés.
Nagyon sajnálom, bár ha őszinte akarok lenni akkor mégsem, mert nekem még mindig az jön le sz@rik a Microsoft a felhasználókra továbbra is.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
veterán
-
kcsa
veterán
válasz Partyface007 #36895 üzenetére
Vélemény? az hogy hülyeség 8.0 appok futnak 8.1-en is.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
kcsa
veterán
válasz Partyface007 #36897 üzenetére
Mert az új az menő. A régi nem menő.
-
Alexios
veterán
válasz Partyface007 #36897 üzenetére
mert a 8.1 appok nem futnak 8.0-án
-
kcsa
veterán
válasz Partyface007 #36900 üzenetére
de, pont ezt hívják visszafelé kompatibilitásnak, hogy a régi appokat tudja futtatni.
-
veterán
válasz Partyface007 #36900 üzenetére
Persze, ahogy a 7.8-as appok is futnak a későbbi verziókon.
(#36901) kcsa
A 8.1-es appok nem kompatibilisek visszafelé, viszont a rendszer kompatibilis a régi appokkal, vagyis futtathatóak. Attól függ, melyikre vonatkozik.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Milyen TV-t vegyek?
- Crypto Trade
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen