Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
btprg
senior tag
El tudom képzelni, hogy mennyire kényelmes, ergonomikus és izgalmas lehet egy egérmozi képernyőn tapogatva kínlódni egy ilyen játékkal, normális kényelmes számítógép/konzol helyett. Én azt nem értem, hogy erre egyáltalán kinek van szüksége, hatalmas veszteség a felhasználóknak.
-
aprokaroka87
nagyúr
Nekem van egy nagyon jó ötletem.
Mindkét cég fizet 1-1 mrd dolláros büntetést és viszont látásra...
-
Nemfértkiaze
kezdő
Ha jól értem visszaba..ták az epiknek a verzió frissítést, hogy ezt a fo.t nem teszik közzé az eppsztóron. Aki máshonnan akarja szennyezni a telefonját megteheti, illetve az élő verziók futtathatók.
-
-
kilua
senior tag
válasz
Armagedown #7 üzenetére
Na igen. Bár nem játszok Fortniteal, el nem tudnám képzelni a mobilt/tabletet youtube revanced, mihon manga olvasó, és például winlator nélkül.
Néhány retro konzol emulátort már az apple is engedélyezett, de jit nélkül még a GameCube is túl lassú.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Armagedown #7 üzenetére
-
Armagedown
őstag
Ezért kell Androidos mobilt venni, mert annak mi vagyunk a tulajdonosai
-
Gargouille
őstag
Jól láthatóan a felhasználó a leglényegtelenebb szempont az egész sztoriban.
-
joey04
titán
Miért kéne kötelezni? Az epicnek nem megfelelő, hogy sokat kell fizetni, az applenek nem megfelelő, hogy nem kap elég jutalékot. Ha nem tudnak megegyezni, akkor ez lesz, hogy nem lesz elérhető. Pénzt meg egyik sem kap így a userektől. Téma lezárva.
-
Busterftw
nagyúr
Sweeney megint keveri a ...-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Opel topik
- Anime filmek és sorozatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest