Legfrissebb anyagok

Mobilarena témák
	- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
PROHARDVER! témák

IT café témák

- 
			  Mobilarena ZTE GRAND X In 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

szaszii tag Srácok! 
 Szerencsére az én telefonomnak nincs a "megszokott" pixelhibája, sem a telefonálás közbeni 1 másodperces némaság, úgymond tökéletes készüléket kaptam, habár a kijelző néhol-néha érzékelten kissé.
 Viszont! Az elmúlt 3 napban 2x kikapcsolt magától a telefon. Tokban van, a zsebemben, nem hinném, hogy ezáltal ki tudnám kapcsolni a telefont a tudtom nélkül.
 A másik dolog, hogy locksreen-nél ma 2x történt meg, hogy nem érzékelt semmit. Párszor elsötétítettem és vissza a képernyőt, majd kb. harmadjára érzékelte, de aztán meg főképernyőnél nem tudtam semmit nyomkodni.Valami ötlet? Megoldás? 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
		Téma tudnivalók

Aktív témák

Új fizetett hirdetések
	- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
	- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest