- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Magisk
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
RIC5I
tag
Hello
nem tudjátok hogy a jelly bean frissítés mikorra várható ? -
RIC5I
tag
ez jó ötlet köszönöm a segítséget
-
RIC5I
tag
sziasztok
azt szeretném kérdezni hogy a Smart Idle hogy tudom bekapcsolni ? mert olvastam hogy az inteles prociknál van ojan funkció hogy amikor lekapcsolod a képernyöt hogy stand by állapotban legyen olyankor le lehet állitaní a procit hogyne egye az aksit -
RIC5I
tag
jelly bean-nt vajon fognak kidobni erre ?
-
RIC5I
tag
köszönöm
lehet igazatok lesz én sem értettem hogy mér enne több aksit így de kipróbálom veszteni nem fogok
annyi kérdésem lenne még hogy van a BatteryTweaksbe a Processzor frekvencia ami nekem gyárilag 600MHZ-n van akkor most a proci benne csak 600MHz-s ? és ha kell akkor automatikusan felhúzza magát a kellő menyiségre és csak most lerekta magár 600MHz-ra vagy nekem kell itt feljebb állitaní ? -
RIC5I
tag
sziasztok az én kérdésem az lenne hogy asszem olvastam valahol hogy kilehet kapcsolni a Hyper Threading et az akku üzem idejének növelésére de azóta nem találkoztam ezzel a kijelentéssel és érdekelne hogy ez igy van-e és ha igen akkor hogyan kivitelezhetö ?
-
RIC5I
tag
sziasztok
ahogy igy nézegettem a telefont egyreinkább érzem ugy hogy egy arany közép út a közép kategoria és a felsö kategoria között mert nem ugy gondolkoztak ennél a telefonnál hogy fúúú belerakunk 2 sima procit aztán usgyi hanem egy jol átgondolt (kevés) ám nagyon meg gyözö processzort tedtek bele és hozzá 1gb ramot ami tökéletesen megfér hozzá és igy felveszi a versenyt a legtöbb felsö kategoriás telefonnal de mégis meg marad a maga szerénységében és nekem kell egy ien telefon
a gondom hogy a T-M....nál van csak ien telefon és minden máshól amit neten néztem kártya fügetlen példány 70-90 ezer ft esetleg akinek van ien telefonya és olcsobban vette mint 70-90 ezer az hol vette vagy valamien tanácsot tudtok adni ?köszönöm a segitséget
-
RIC5I
tag
sziasztok
ahogy igy nézegettem a telefont egyreinkább érzem ugy hogy egy arany közép út a közép kategoria és a felsö kategoria között mert nem ugy gondolkoztak ennél a telefonnál hogy fúúú belerakunk 2 sima procit aztán usgyi hanem egy jol átgondolt (kevés) ám nagyon meg gyözö processzort tedtek bele és hozzá 1gb ramot ami tökéletesen megfér hozzá és igy felveszi a versenyt a legtöbb felsö kategoriás telefonnal de mégis meg marad a maga szerénységében és nekem kell egy ien telefon
a gondom hogy a T-M....nál van csak ien telefon és minden máshól amit neten néztem kártya fügetlen példány 70-90 ezer ft esetleg akinek van ien telefonya és olcsobban vette mint 70-90 ezer az hol vette vagy valamien tanácsot tudtok adni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Spórolós topik
- Filmvilág
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged