- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Hálózat függőség megszabadításában tud vki megbízható infot?
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Rengeteg tesztet olvastam végig a most nagyon sokat forgó alcatel idol s és az xperia sp ügyében, hogy vajon melyik is a jobb... sokan az egyiket, sokan a másikat veszik! Mégis megpróbálom a lehetetlent.... melyik a jobb??
Azt láttam, hogy hardveresen jobb az SP és érkezhet rá a 4.4 is... ezek nem elhanyagolható dolgok. Esetleg negatívum az SP-t illetően? Mert az alcatel topicban jártam és jócskán olvasni hibákat...
Várom válaszaitokat, amit előre is köszönök! -
b1sti
senior tag
válasz
szaszii #18868 üzenetére
Szia!
A wifivel és a lockscreen fagyással kapcsolatos hibákkal találkoztam az előző grandokkal! De akkor megemlítem majd ezeket is, hisz nagyon nem tudnak majd mit csinálni vele!
Viszont az, hogy minden ok nélkül megszakad a hívás és az, hogy a térerőm minden ok nélkül eltűnik, az már kicsit tényleg vicces! Köszönöm szépen a segítséget és a gyors a választ!
szerk.: meg tudod mondani, hogy mely szoftvereket érdemes megnézzem a jobb kép érdekében?
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Sokan írtátok az Alcatel Idol S-t és az Xperis SP-t, amik a T-nél 75k körül vannak, és ugye a Grand X IN pedig olcsóbb kategória.... az hogy lehet, hogy mégis drágább telefont adnak cserébe?? Ezen a kettőn kívül melyik lenne még ajánlott? Vagy ez a kettő, ami a lehetőségek között a legjobbak? Van már pozitív/negatív tapasztalata vkinek? Bocsi, ha feltettem olyan kérdést is, ami már elhangzott... Amúgy 8 hónap alatt nekem most ez a 3. cserekészülékem! De ez is kezd sza...kodni: megszakítja a netet számtalan alkalommal, a telefonhívásokat többször is, és már napi szinten jó pár alkalommal ám, de minden ok nélkül eltűnik a térerő és fogad a kis x az akksi mellett
gondolom ezek a hibák nem alkotnak együttesen okot arra, hogy cseréljék a telefont... vagy tévedek?
mert örülnék neki, ha megszabadulhatnék tőle! Sajnos én is csatlakozom azokhoz, akik csalódtak a készülékben!
Várom válaszaitokat, amiket előre is köszönök! -
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Nem igazán tudom melyik topicba kellene írnom, de megpróbálkozom itt mivel egy ZTE grand X-ről van szó! A problémám az lenne, hogy melyik programmal tudnám a gépet és a telót összekötve visszállítani a microSD kártyámról az adatokat? vagyis megnézni, hogy mégis hova tűntek! A windows intéző mutatja, hogy a kártyán 1,5 GB hely foglalt, ugyanakkor minden kép, videó eltűnt róla! Az elején furcsa volt, hogy minden mappa meg volt kettőzve, és a duplából az egyikben semmi nem volt! Nem igazán értem, hogy ez most miért van!
A commander nem látja, csak az intéző! Próbáltam get data back-et használni, de nem látja! Sajna nincs kártyaolvasóm, amiben fizikai meghajtóként tudná kezelni! A telón pedig csak azt lehet kiválasztani, hogy médiaként vagy kameraként szeretném csatlakoztatni!
Valaki segítsen nekem! Előre is köszönöm szépen!!! -
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Erre tudnátok mondani valami okosat? A fényerőnél, mint látható minden a minimálisan van! De mégis 48%-ot ír?
És bár használom a telefont, nem bírja sokáig! Konkrétan megrendeltem a pót akksit, hogy kibírjak egy napot!!
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni, hogyan tudom a galériából eltüntetni az auto backup albumot, amit fogalmam sincs, hogy mikor készített a telefon?? Arra gondoltam, hogy a mail fiókom csinálta! SD kártya töröl, telefon visszaállít, egyik fiókomnak sem engedtem a szinkronizálást és újra megjelent!! Valakinek ötlet?
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Ismét egy újabb probléma az 1 hónapos, már cserélt telefonnal!
Meg tudjátok mondani, hogy miért kapcsol ki a telefon magától?? Csak a mai nap harmadjára csinálta az imént!! -
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Tudna vki segíteni nekem abban, hogy a telefon miért kettőzött meg minden képet???
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Van vkinek tapasztalata BT-os headset használattal kapcsolatban? Milyet érdemes venni?
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy bluetooth-os headsetet ehhez a telóhoz?
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
A héten lettem új Grand X IN tulajdonos kisebb nagyobb sikerrel.
Az elsőt, amit kaptam, másnap vittem is vissza, mert buborék volt az üvegben.
Pedig az tökéletesen működött. Viszont a második, amit kaptam, már több hibát produkált. Az egyik, hogy ha be van kapcsolva a wifi, akkor olykor olykor nem oldja fel a bill-t., mintha le lenne fagyva. Csak többszöri próbálkozásra működik.
A másik dolog, ami jobban idegesít, hogy vannak alkalmazások, amiket nem indít el, egyszerűen csak visszalép a menübe és kész. Erre tudnátok vmi megoldást??Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Motoros topic
- Építő/felújító topik
- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest