- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexka79
csendes tag
Nekem ma kicserélték, az elmondott, valós problémáim alapján. Amit ajánlott a szervizes: Alcatel, Idol S, HTC Desire 500, Samsung S Advance talán, meg még 1-2...
Nekem a HTC Desire 500 tökéletes lesz, ha megbízhatóan működik, hívás közbne nem fagy, nem kapcsol ki néha.
-
alexka79
csendes tag
válasz
tPedro_ #18688 üzenetére
Nekem hetente van ilyen, van hogy több van hogy max. 1. Még ezzel is megbarátkoznék ha utána látnám ki hívott.
Egész jól elvagyok vele, de biztos benne van az is, hogy ennyien elkezdték cserélni... Én is mindig mondtam, hogy ilyen "apróságokért" nem viszem vissza. De amióta ennyiszer kikapcsol elég volt! -
alexka79
csendes tag
Én ma a Pólusban voltam a hivatalos "T"-nél, nem a partnernél. Egy hétet kell várni, ha jön új csere. Ha nem akkor másik készülék hasonló árban.
Én nem cserélném DE elegem lett a főbb hibákból:
- hívnak közben android hibával leáll mielőtt felvehetném, hívott felet sem tudom, mert nem jelenik meg a híváslistában
- hívnék, sokszor elmegy a hálózat
- van hogy napi 5x kikapcsol egymás után, céges számom is ez, nekem ez nem fér bele. Volt hogy órákkal később vettem észre.Szóval jó telefon lenne, csak a telefonálással van probléma!
Ezt a ZTE is igazán orvosolhatta volna.
Nekem mindegy milyen telefont kapok, csak megbízhatóbb legyen mint ez. Mit érdemes választani? Megnéztem az Idol S-t, a kialakítása nem nyűgözött le elsőre. Bár a szervizes azt mondta még Idol S-t nem vittek vissza sosem.
-
alexka79
csendes tag
Mennyi garancia van a telefonra? Az én szerződésemben 1 évet írnak. Pont lejárt pár hete...
-
alexka79
csendes tag
Nekem mostanában olyan problémám van, hogy szinte minden másnap véletlenszerű időpontokban kikapcsola a telefon. Van hogy csak órák múlva veszem észre. Ez elég idegesítő. Még olyankor is amikor az akkumulátor mondjuk 70-80%-on van.
Ilyen problémával érdemes visszavinni?Egyébként meg még egy gondom van vele: néha ha hívnak lefagy, és nem tudom felvenni. De nem is látom ki hívott. Ez mondjuk heti 1 alkalom, van hogy havi 1. Ezt kibírnám.
-
alexka79
csendes tag
válasz
sarkanyolo2 #3473 üzenetére
Én is onnan jövök...
Kipróbáltam egy 3.5-es dugóval rendelkező Sony discman fejhallgatómmal és eszméletlen jól szól! Zene hallgatáshoz nem is kell nekem headset. Ilyennel: Sony Discman headphone -
alexka79
csendes tag
Nekem 3 napot bírt a telefon akksija, úgy hogy hétvégén kevesebbet beszéltem. Neteztem meg fotóztam, de azt sem túl sokat. Hétközben is kibírja általában 2 napot.
Rátettem védőfóliát, nekem az érzékenységgel nem volt problémám eddig. Recsegést sem tapasztaltam, bár max. feléig van a hangerő.A billentyűzet világítását én sem értem, van amikor egész világos helyen is bekapcsol és van hogy elég sötét helyen nem. Bár lehet csak mi érezzük máshogyan a fényviszonyokat. Nem mindegy, hogy egy mennyezeti lámpa ég vagy több elsozott kisebb fényforrás.
-
alexka79
csendes tag
-
alexka79
csendes tag
1nap 23 óra használat: ma elég sok telefonálással, minimális netezéssel 51%-on van az akkumulátor. Rosszabbra számítottam mikor megvettem.
Nektek volt már olyan hiba, hogy hív valaki és olyat ír ki hogy "az android.phone alkalmazás leállt" vagy valami hasonlót? Persze a kapcsolat megszakadt mielőtt felvettem volna?
-
alexka79
csendes tag
válasz
atillaahun #1582 üzenetére
SIM hálózat függetlenítő PIN-t kért (kék T-s kártyával próbáltam).
-
alexka79
csendes tag
válasz
Coolmat #1502 üzenetére
Még csak most raktam fel, majd megnézem változott-e valami. Ami elsőre feltűnt, hogy kevesebb memóriát használ. (eddig mindig 400 felett volt jóval, most meg 351 MB). Korábban is volt már újraindítás, de mindig jóval 400MB felett volt.
Nektek mikor kapcsolnak be a gombok, nekem ha egy állólámpa világít a nappaliban + Tv (simán tudok olvasni) akkor már világítanak (ez eddig is így volt nálam).Ma töltöttem az akkumulátort, majdnem 2 napot bírt ki, kevés telefonálással, pár sms, 2-3 óra internet wifin keresztül, készítettem vagy 10-15 fotót is közben. (Beállítottam tesztelésre, hogy csak a 2G hálózatot használja. Ezt majd kiveszem, ha mobilnetet is használok amikor nem vagyok itthon.)
Én nem tapasztaltam eddig a képernyő érzéketlenségét sem.
-
alexka79
csendes tag
Ezt érdemes felrakni?
http://wwwen.zte.com.cn/endata/mobile/Hungary/
"Hungary Grand X In SD card upgrading instruction & software package(T-Mobile)
(2012-11-01)"Up: felraktam, a szoftververzió 0B03-ról 0B04-re változott.
-
alexka79
csendes tag
Ha elforgatom 90 fokkal, függőleges állásból vízszintesbe akkor ugye a képernyő is elfordul (mint általában az android készülékeknél)?
Gondolkodom, hogy:
- zte grand x in
- zte kis plus
- alcatel ot995, esetleg ot991 - előfizetéssel egy árban a kettő
- samsung galaxy ace 2
legyen.Ezek közül mit ajánlotok? Tel, netezés, email, twitter, facebook, fotoózás, esetleg néhány játék - kb. ilyen fontossági sorrendben. Munka közben számítógépnél vagyok, nem fogom egész nap nyomogatni.
Egyik T üzletben az eladó kibontott nekem egyet. Egész jó a fogása, hátlapja is (intel felirattal), nem fog csúszni. Nekem még majdnem túl nagynak is tűnik a grand x in. Átlagos használat mellett szerintetek kibír 2-3 évet? És a többi telefon a listában?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óvodások homokozója
- PlayStation 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest