- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mobil flották
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszii
tag
Szia!
Úgy lehetséges, hogy adnak eléd egy kisker árlistát, amiről kiírják a GXI utolsó forgalmazott kisker árát, és ahhoz viszonyítva +- 5000 Ft értékben lehet választani. Ebbe a keretbe esik bele az Idol S, illetve az SP. Szerintem az Idol S éri meg jobban, sokkal szebb a kijelzője, kamerája is szép képeket készít, főleg egy jobb kamera szoftverrel, de nézz teszteket.Szerintem az már alapból megéri a cserét, hogy megszakítja a hívásokat, illetve random dobálja a térerőt. Egy telefon azért telefon, mert lehet rajta telefonálni, ergó ez alkalmatlan erre a célra. De mondod még hozzá a wifi fagyást, illetve a lockscreen fagyást bekapcsolt wifi mellett, illetve pl. a kijelző érzéketlenségét, a hívások rossz minőségét, vagy azt ugye, hogy megszakítja. Cserélni fogják, nincs mese. Arról se kell vitázni, hogy cseréltetni akarja, mert jól teszi, ez egy vakvágány telefon, szabadulni kell tőle, amíg lehet. Sok sikert!
-
golyós
addikt
A duplázást általában megoldja az Sd leválasztása.
Kb 1 hónapja nekem is volt ilyen, hogy eltüntek dolgok a telefonról, főleg a készített fényképek.Fotóztam visszanéztem majd 1 óra múlva nem volt sehol.Előtte nem sokkal telepítettem az Xposed Frameworkot lehet, hogy az kavart be.Nekem egy teljes telefon és Sd törlés megoldotta a problémát. -
djkay
senior tag
na igy már én is jártam hogy átakartam másolni aztán letöröltem a telóról de nem volt meg semmi..
sok sikert a recoverhez én nem tudtam
amióta a memoria kártyaolvasoval másolok adatkábel helyett nem szivat. ( nekem is duplázta a mappákat meg sokszor megszakadt a másolás adatkábellal)
ha véletlen azt látod a fotóknál hogy duplázta őket azonnal mentsd le és format kártya. szerintem néha meghülyül a teló vagy ilyesmi -
gonger
senior tag
Pár napja beleszaladtam olyan akksi fogyasztásba, hogy reggel levettem töltőről, este 8-kor pedig már majdnem 10 %-on volt az akksi. Ugyanilyen használat mellett az utolsó 2 napban még este 8-kor 50%-on az akku!! (???) ki érti ezt? na mindegy, tehát tuti nem az akksi gáz, hanem van fent nekem is vmi app, ami nagyon sokat fogyaszt.
Ja és ha nagyon merül vagy normálisan merül, akkor is ugyanúgy a fényerő viszi a legtöbb kraftot. -
Canonfan
senior tag
Ismét egy újabb probléma az 1 hónapos, már cserélt telefonnal!
Meg tudjátok mondani, hogy miért kapcsol ki a telefon magától?? Csak a mai nap harmadjára csinálta az imént!!Nálam is előjött a kikapcsolgatás, nekem kb 4 hónapos gondmentes használat után kikapcsolt magától utána kb 3-4 napon belül ismét.
Nekem még gyári B04 van rajta, (+ root) szóval nem ez lehetett a gond, nekem az aksi kitámasztás ami segített (megfelelő vastagságú papír az aksi alja és az aksikeret közé, hogy jobban nekifeszüljön az érintkezőknek az aksi) nekem (és úgy emlékszem már több embernek is) eddig bevált jelenleg 540 üzemóránál tart a telefon és eddig nem kapcsolt ki. -
boxos23
aktív tag
Nincs mit szívesen.
Figyelj.
A párom bevitte Nyíregyre az enyém cserére.Mondták neki a T-nél hogy vigye nyugodtan haza a telót, majd ha jött új akkor szólnak, és hozza vissza cserére.
Tőlünk a T- üzlet kb 30 km.
A Párom hazajött volán busszal és mikor belépett az ajtón hívták a T-től, hogy vegye át a telefont mert megérkezett.( Na ez komoly) kb 50 perc-el az után miután eljött.
Tehát én jól jártam mert hamar kaptam újat, (mondjuk a régit nem vették el addig)
Remélem neked is sikerül.
Sok sikert.ithomas:Érdekes a megoldás.Én is csináltam és nekem mégsem lett jó, sehogy.
De próba szerencse.
Hátha van akinek sikerül.Én meg untam a küszködés, hogy sehogy nem akar jó lenni. -
boxos23
aktív tag
Vidd vissza cserére.
Puszta jó tanács, mert nekem is ezt csinálta.Volt olyan hogy nem is kapcsolt ossza csak 1-2 óra pihenő után.
Sem gyári rom sem a next v2 rom nem volt jó.
Mondjuk a next v2 rom kb 3 napig kikapcsolás nélkül ment, meg is örültem hogy megjavult.De korai volt az öröm, mert cserélni kellet.
Ugyhogy szerintem ne is gyilkold más rom-mal sem lesz jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest