- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
malisonX #7218 üzenetére
Hali!
Ízlések és pofonok. Nekem volt ilyen, még a Pulse Mini-n, nagyon szerettem, lényegében túlélte a telefont. A drágább testvéreit könnyebb elvileg feltenni, a Blade teljes életét karcmentesen (kivéve egy komolyabb "szántást", amit egyszer tévesen megkísérelt töltőcsatlakoztatás okozott) egy víztiszta Vikuity vészelte át.
Így aztán most is vettem egy mattot (ARMR...), hamar meg is jött, bele is szerettem nyomban, épp csak feltenni nem tudtam, mert nekem túl pontos volt, és az 5. próba után felszedett valamit, amit csak a tapadóréteggel együtt sikerült leszedni róla
Ez viszont az én bénaságom.
Amúgy van arra tuti módszere valakinek, hogyan lehet a kijelző tetejéhez úgy illeszteni egy ilyen ragacsos vackot, hogy a két oldalt összesen mondjuk egy mm hézag a kijelző alján is minden oldalon 0-nál nagyobb legyen? Tized milliméternél nagyobb eltérés a kezdetkor, és reménytelen a helyzet a végén!
Ja a Nillkin... Nekem volt ilyen, azt sem sikerült feltenni! A drágább víztiszta (DQC???) 3M eddig a nyerő, azt vagy 4x lemostam, mire rendesen sikerült feltennem, utána meg be kell rúgni, mert olyan feszült lesz az ember, hogy kiírtja a családját!
Ja, az érzékenységet kicsit sem rontja, pedig ezek elég vastag fóliák - mármint a jobbak, mert a vékony aligha lesz mérettartó, az végképp horror lehet az illesztéskor.
-
-
-
gorogtibor
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest