- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
kinedeck
csendes tag
válasz
Keeperv85 #12403 üzenetére
nem is tudom melyik a zavaróbb tényleg. a pixelhiba vagy hogy az egész képernyő annyira lila hogy semmit nem látsz.tényleg ezer bocsánat ha már olt róla szó és nem volt időm pár oldalnál többet végignyálazni de kiváncsi voltam valaki másnál is előjött vagy csak az enyém szar anniyra hogy csak árnyékban vagy éjszaka használható
-
kinedeck
csendes tag
kicseréltettem a telefont de ez is lilul. A régit nem tudtam a géphez csatlakoztatni semmilyen módszerrel sem. Haveromét egyből sikerült felrakni.Ezt az ujat megint nem.:S Ja és persze ez is lila a napon
Valószínüleg típushiba azt mondta a szervizes gyerek és mondta hogy nyugodtan menjek be a Zte magyar képviseletéhez és csapjak az asztalra mert ez nem normális
-
kinedeck
csendes tag
sziasztok!
Decemberben vásároltam a telefont de januárig nem ezt használtam.Azóta minden oké volt.2 héttel ezelőttig. Amikor elkezdődtek a nagyobb napsütések. A kijelzőt ahol napfény érte lila lett, ahol pedig árnyékban volt(pl az ujjam árnyéka) semmi baja.Normálisan müködik most is de ha fény éri belilul
Valaki találkozott hasonlóval?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest