- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3pl4y
aktív tag
Szia!
Nem probáltam még semmi mást, mert nem másolok olyan sűrűn SD -re gépről, amikor meg igen akkor vagy WIN8 alatt ahol megy az MTP mód, (XP -vel sehogy nem tudom megetetni valamiért.) vagy azt csinálom, hogy Mass Storage mód, rámásolom amit akarok, aztán újramountolom a kártyát vagy újraindítom a telefont... de inkább MTP módban szoktam használni, csak melóhelyen ha épp nincs nálam pendrive akkor szoktam használni az SD csatolásos módot... mert ott csak XP van és ott nekem nem megy az MTP mód... tcmd pluginnal sem, meg sehogy sem... látom a mappákat de a tartalmukat nem.SZERK:
Én csak biztatni tudok mindenkit erre a telefonra, szerintem a legjobb ár/érték arányban amit most meg lehet venni... nagyon gyorssemmi gond vele, és szerintem jó kis moddok lesznek itt erre csak idő kérdése... Én úgy veszem észre, hogy vannak itt akik ahelyett, hogy visszavinnék a telefont, és elmondanák a szervizesnek, hogy mik a hibái és kicseréltetnék ahelyett itt írogatják folyamatosan, hogy így szar - úgy szar minden... Ha megnézed 1-2 ember hozzászólásai ezek...
Mint mondtam én is megszívtam először, de éppen ezért van a Garancia vissza kell vinni és kész.. ez egyáltalán nem meglepő, hogy hibás darabot kap az ember, de ez más telefonoknál is ugyanígy van, ez a mai ninőségellenőrzés eredménye, de ennyi... ha baj van akkor vissza kell vinni és élni a garival és kész, ahogy észreveszem eléggé normálisan állnak a szervizesek a dologhoz ha elmagyarázza nekik normálisan az ember, hogy milyen hibát vélt felfedezni a telefonban... és a szervizes szerint a ZTE -nél amúgy sem sokat foglalkoznak azzal, hogy javítgatnak, egyből csere és kész, ezért cserélte le nekem is egyből a telefonom (nem 3 nap után vittem vissza én sem, és nem netről rendeltem, tehát a cseregarancia idején kívül vittem vissza). Minden esetre én akkor is csak ajánlani tudom, ami most hiba van azt minden bizonnyal szoftveres, (olyan nincs, hogy hibamentes szoftver), de ezt meg idővel javítani fogják úgyis... és nem mellékes azt sem, hogy azért eddig nem nagyon voltak x86 -os architekturával telefonok, tehát ez azért eléggé új, így szerintem abszolút belefér, hogy vannak ilyen - olyan szoftveres hibák amiket majd lassacskán javítani tudnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Interactive Brokers társalgó
- Formula-1
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest