-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbpro
tag
válasz
dReFiX #11534 üzenetére
Azért szoftverileg lehetnek problémák.Egy munkatársam nemrég vissza akarta vinni a HTC One S telefonját gariztatni mert katasztrófális volt a hangja. Őt is rosszul lehetett hallani és ő is rosszul hallott másokat.Időközben viszont megérkezett rá a JB frissítés amivel még megpróbálkozott és láss csodát a telefon tökéletesen megjavult. Nem utolsó sorban ez egy 110.000 Ft-os készülék ráadásul "márkás".Úgyhogy nem csak a ZTE-vel vannak problémák.
-
bbpro
tag
válasz
atillaahun #10172 üzenetére
Szia!
Az én szavazatommal mi a baj? -
bbpro
tag
válasz
heidricha #8322 üzenetére
A ma reggeli helyzet már nem annyira jó mint tegnap este de még mindig jobb mint eddig volt.Bent másfél perc alatt 6/4 két óra elteltével kint 34mp alatt 9/5. Ez szerintem elfogadható.(Azt le se merem írni,hogy a blade mit művel) Ezért gyanús nekem ez a samu féle dolog, mert ha a hardver rossz,akkor mindig rossz nem pedig egyszer elromlik egyszer megjavul.Viszont érintkezési hiba simán okozhat ilyet.De az is igaz,hogy ezen nem segítene egy szoftver csere.Nagyon piszkálja a csőröm ez a dolog ezért megkérdeznék egy szakértőt,hogy hol van a gxi-ben a gps antenna?
-
bbpro
tag
válasz
kelzsoca #8275 üzenetére
Hát írogatok itt a sz@r gps-em-ről és mi történik: Feltettem a cwm-et és rögtön a next v2-őt is. Ugyanott ahol egy órával ezelőtt a hope rom-mal (bent a házban a wc-n) 10perc után 5 holdból 0 fix-nél tartott most 10 azaz tíz(!) másodperc alatt 8-ból 8! Nem akartam hinni a szememnek.Ez vajon lehet véletlen? Amúgy az összes elérhető romot kipróbáltam már de mindegyiknél gyengélkedett a gps. A rekord a hope-al volt szabad ég alatt 20 mp alatt 8-ból 4 hold.(Ugyanitt a blade 11-ből 11) Holnap még tesztelem a drágát. Viszont ha jó marad a gps ha nem, nagyon köszönöm a gyors és profi munkátokat. Nincs is jobb dolog mint romolgatni!
-
bbpro
tag
válasz
heidricha #8269 üzenetére
Nálam ez úgy van, hogy egymás mellett van a két készülék, a Blade 15mp alatt talál 10 holdat és rájuk is fixál a gxi 2perc alatt talál 8-at és további 1perc amíg ebből 3-4-re fixál. Ez óriási különbség. Természetesen van hogy a gxi is gyorsabb valamivel de az a ritkább eset.
-
bbpro
tag
Véletlenül akadtam erre a cikkre.Lehetséges vajon,hogy a grand x-nél is hasonló probléma lehet? Elég sokan panaszkodnak a gps-re és meg kell mondjam az enyémnek is ez az egyetlen gyenge pontja.
[link] -
bbpro
tag
válasz
eladogeppc #7683 üzenetére
Nenamark2: 45fps
-
bbpro
tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki azzal a hibával,hogy programtelepítésnél a "telepítés"gomb nem működik? Nem kijelző hiba mert ha más van azon a helyen(jobb alsó sarok) akkor semmi gond.A play-ról telepít de manuális telepítésnél csak a mégse-re lehet kattintani.Előjött ez nekem next és hope romnál is. Factory reset után megy de egy idő után megint előjön. -
bbpro
tag
Sziasztok!
A szakiktól kérdezném,hogy gxi-nél a next romot lehet-e úgy testreszabni mint a blade romok esetében. Gondolok itt olyanra,hogy progik,csengőhangok ki-be pakolása stb.Ha igen akkor ennél a telefonnál meddig lehet "hízlalni" a romot? Előre is köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest