- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
ithomas #13683 üzenetére
Most te komolyan elhiszed azt a fatális baromságot, hogy 50-60%-os hibaarány van?
Ha csak az itteni statisztikát nézzük, akkor
147-en szavaztak, ebből 9, azaz KILENC ember jelzett zárképernyő fagyást (is).
Egy kis % számítás könyörgöm! Hogy jött ki az 50-60%?
Talán jobban hangszik a 6%, de ez is csak itt nálunk van! Máshol nem reklamálnak...
-
kelekyle
őstag
válasz
ithomas #13006 üzenetére
Az a program igazából a wifit folyamatosan ébren tartja és aktívan tartja így nincs idle meg disconnect és keresés fázis amitől megakadna és egy-két router válasz vagy nem válasz csomagjaitól lesz kampó... Szerintem.
Szóval ennyiben router függő. Csak egy kiváltó tényező. És amúgy van egy másik tapasztalatom... Haveromnál CISCO router van (TP-Link... ) és attól meghalt a telefon... Folyamatosan megfagyott egyáltalán nem tudtam használni, ilyenkor mac szűrés rajta volt... Utána szűrés nélkül megpróbáltuk és ugyanez volt... Otthon TP-Link routerem van (szintén) és nem szokása fagyni... Párszor megesett. -
golyós
addikt
-
Danniel
tag
válasz
ithomas #5074 üzenetére
Nekem már többször is csinálta, igaz nekem egész nap megy a wifi. Ahogy fölöttem már írták, néhányszor kijelző ki-bekapcs, megvárom, amíg a villogó zöld led folyamatosra vált és már jó is. Eddig ez mindig bejött. Kb fél perc az egész. Mindig akkor volt, amikor valami értesítésem érkezett. Egyszer volt idegesítő, amikor nem tudtam hívást fogadni emiatt... Amikor még nem tudtam, hogy ki lehet várni, hogy megjavuljon, mindig küldtem egy mailt a laptopomról magamnak. Az új mail értesítés feloldotta a képernyőt. Na erre varjatok gombot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest