- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Yettel topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Befutott a Meizu friss csúcsmodellje
- Európában indíthat a Vivo V60 Lite 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
Facebook Check-In -nél valaki találkozott már hasonló hibával?
https://www.dropbox.com/s/twn2qga7n2ydsdf/Screenshot_2012-12-02-08-21-20.png
Szokott olyat csinálni, hogy rámek a Check-In -re, kiválasztok 1 helyet és nem ugrik oda hogy írjak hozzá kommentet tehát ami képen is látható, vagy adjam meg hogy kivel vagyok.. hanem ott marad ahol a helyet kiválasztom, utánna a vissza gombbal ide jövök ami a képen van és cannot checkin .. és nem működik.ez miért lehet?
-
TBG
senior tag
Fólia ügyben Nillkin a javaslatom nekem is. Valóban tökéletesen passzol.
-
-
M3aN
senior tag
Fólia témához egy kérdés még.
Egyik kollégától vettem fóliát innen, összesen 6db-t. Hogy érdemes felrakni, van rá valami trükk, csak mert még sosem csináltam hasonlót?!
Még a gyári van rajta egyébként. -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Fólia ügyben szeretnék informálódni én is
Nekem most érett cserére a gyári fólia, viszont Ebay, Vatera stb helyek nem jönnek szóba nálam még nincs bizodalmam hozzájuk.
Én most [ezt] a fóliát néztem ki, úgy olvastam valaki ajánlotta is ezt a fajtát itt a fórumon, de az kissé megtévesztő, hogy a Grand X-re való fólia elvileg, de a képen a GrandX LTE van, ami ugye szintén GrandX, de pont az egyedüli a négyesfogatból (LTE, Tegra2, MTK, Intel) aminek más a formája mint a többi emiatt fólia is más kell rá...
Nektek volt/van tapasztalatok ezzel a fóliával, elvileg jó lehet a mi GranX-ünkre, esetleg ez nem mérethelyes hanem méretre kell vágni ezt is?
Bármilyen infót előre is köszi!
-
Canonfan
senior tag
válasz
#40993792 #4868 üzenetére
Köszi szépen a leírást, megcsináltam, de sajnos az első 2 próbálkozásomból mind a kétszer ugyanaz volt a helyzet, másolás megszakad, telefon újraindul...
Utána viszont megpróbáltam a hátlapi usb-vel és ugyanúgy TC-vel másolni és akkor átmásolta amit akartam, de többet nem kísérleteztem vele mert így is annyiszor újraindult fájlmásolás közben, ezért nem erőltettem tovább remélem nem lesz baja ettől.
De ezek szerint valószínű hogy az előlapi usb-immel lehet valami, viszont régebben onnan gond nélkül felmásolta az SD-re ugyanazt a mappát, ezért nem értem miért nem megy most sokadik próbálkozásra egyszer sem... -
spinkler
tag
Az hogy lehet, hogy alacsony akkuszint figyelmeztetésnél és fényképezésnél nem ad hangot a telefon?
-
Samus
addikt
válasz
Tomacko #4884 üzenetére
Ez a G-Mask nevű cég volt, többször csináltattam náluk különféle telefonra fóliázást, minőségi munkát kaptam. Utána elköltöztek a Photo Hall üzletébe, de onnan is eltűntek, azóta sem láttam őket az Árkádban, pedig kerestem...Konkrétan ez az előző kép is ennek a cégnek a munkája.
-
Tomacko
őstag
Fólia témához, írta valamelyikőtök, hogy pécsi. Én anno az Árkádba rakattam fel fóliát a Samsung telefonomra, nem tudom a cég nevét, hogy kik ők mert vagy 2-2,5 éve volt már, azóta is rajta van és nagyon strapa bíró. Ez a csapat nem egy üzletet bérelt hanem kint volt a standjuk a "folyosón" . Először az emeleten az éttermek és a Media mark-t közt, azán meg lent a földszinten valahol a középtájon. Ha ismered őket érd utol őket hátha léteznek még. Ha jól tudom ők komplett telefon fóliázással is foglalkoznak mindenféle mintával.
-
Robbertho
aktív tag
válasz
spinkler #4879 üzenetére
Köszönöm a képeket!
Jól áll az a fólia szerintemAz oldalsó hólyagozódás előfordul előre szabottal is.
Egyébként amit Samus mondott sem hülyeség, ha 1200 Ft-ért nekem felraknak rá egy fóliát, amit észre sem veszek és csak eladáskor veszem le (vagy még akkor sem) akkor simán megéri. Persze az a része annyira nem tetszetős, hogy darabokban esik le
-
spinkler
tag
válasz
Robbertho #4877 üzenetére
Nálam normálisan működik az érzékelő, amikor kell változik a fényerő, ill. híváskor is tökéletesen üzemel.
Kézügyesség kérdése. Elég precízen kell vágni a sarkoknál ollóval, az oldalát pvc vágó késsel vágtam. Így egyenes, de az oldalán nem tapad rá teljesen, feltéve ha nem simogatod eleget
Íme néhány kép (első próbálkozásra nem lett olyan rossz a fólia) : 1, 2, 3, 4
Innen rendeltem. -
Samus
addikt
Akkor igazából el is vihetem lefóliáztatni...igaz, az a fólia elég nehezen csúszik, de cserébe több rétegű, olyan van az LG-n is két éve, és nagyon jól szuperál, kopott, és kezd itt-ott leszakadozni, de nem feljön, hanem pici darabok szakadnak le róla. Anno 1200 pénzért tették fel...
-
Robbertho
aktív tag
Azonban épp abban a hozzászólásban van benne, hogy tökéletesen működik, akinek címeztem az üzenetemet.
Valamint, az előbb kipróbáltam egy skate-ről leszedett, mosott, rosszul felrakott fólián keresztül, és teljesen jól működik. (Képzeld el, milyen jól fog jobb feltételek mellett
)
-
Robbertho
aktív tag
válasz
spinkler #4874 üzenetére
Ez a méretre vágható fólia jól szuperál a telefonon? Nem körülményes vagdosni, és nem lesz egyenletlen a széle?
Nekem sem tetszik, hogy kihagyják a helyet a kamerának és érzékelőknek, véleményem szerint csak könnyebben bepiszkolódik úgy és még csúnya is
Sajnos sehol nem találtam még olyan fóliát, amin ne lenne kivágás. -
spinkler
tag
Nálam is előfordult, hogy win7alatt a mappák duplázódtak. Levettem a telefont felraktam, minden tökéletes lett volna, ha nem tűntek volna el a képek... Az összes képem törlődött
Minden más maradt.
Samus: Nekem le van takarva az érzékelő és tökéletesen működik. Egyedül az előlapi kamerát hagytam ki, nem tudom miért, amikor nem is használom... Én úgy helyezem fel a fóliát, hogy letörlöm teljesen pormentesre a kijelzőt, majd felülről lefelé haladva "ráengedem" Egy darab buborék sem marad alatta, már több telefonra is raktam, igaz ez méretre vágható fólia.
-
Samus
addikt
válasz
#40993792 #4872 üzenetére
Próbáltam én vizezni ezt a Vikuti-t is, de ahogy rátettem a vizet, úgy folyt le róla, mint a vízesés...ha lassan próbáltam leszedni, esélytelen. Lassan raktam fel, oldalról a másikat, de tele van függőleges törésvonallal a kijelző, ahogy simogattam ki a levegőt alóla. Kártyával kinyomni a levegőt? Felejtsd el. Úgy ragad a fólia, mint a Palmatex. Sikerült egy pici pontba összenyomni a nagyobb foltot, ezt a fólia azzal hálálta meg, hogy levétel után ott maradt a körvonala a pici bubinak...Elvileg ez is passzol, de úgy felrakni...vagy nincs rutinom, és tényleg ilyen szerencsementes vagyok...Fóliafelhelyező mester Pécsett esetleg? Valaki innen?
Hétfőig nincs netbank, akkor rendelek egy Nillkin tokot, hat yuro, csak mire ideér...ez a fólia németből itt volt négy nap alatt. És veszek 12 darab sima fóliát 1.85 euróért, talán találok akkor is ennyiért...Fóliáshoz hiába viszem, ha rádob egy sima fóliát, letakarja a közelségérzékelőt, le nem rakom a hívást soha, mert nem kapcsol be a kijelző, ha akár egy fólia is takarja a szenzort, kipróbáltam....
-
Samus
addikt
válasz
#40993792 #4866 üzenetére
Igazából ez van rá, és a szilikonos, ami kialakításban hasonló, csak fent és körbe is rálóg a készülékre, ugye? Mikor fóliát néztem, akkor láttam a kínálatot.
Viszont ez a Vikuti fólia vagy egy kalap végtermék, vagy én vagyok ennyire balfax, hogy nem tudom normálisan felrakni. Az még hagyjám, hogy itt-ott buborék van, de maga a fólia pont pár tizeddel nagyobb, mint a kijelző, így szépen rálóg a peremre felül és alul, aminek következtében esély sincs rá, hogy rásimuljon Ráadásként borzasztó kemény és úgy tapad a telefonhoz, mint a mágnes, ha véletlen ferdén sikerül rákapatni, nincs rá esély, hogy nyom nélkül levedd, a fólián a törés nyomot hagy. Tényleg csodás.
Valaki mondhatna már valami normális fóliát, és azt, hogy hogy a retekbe kellene úgy felrakni, hogy még jó is legyen...csak én vagyok ennyire szerencsétlen?
Lehet jobban jártam volna ha két eruróért veszek 6db fóliát...
Jól felhúzta az agyam...
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mert nem tudok nagyobb méretű adatot másolni a GXI-re Win7 alatt mtp módban.
Szóval egy kb 2 gb-os mappát akartam áttolni SD-re Win7 alatt (mivel Linuxon sajnos nekem nem megy) de nem tudom mi lehet a gond, mert elkezdi másolni és egy idő után leáll hogy nem lehet másolni a fájlt mert az eszköz nem válaszol, a telefon lefagy és újraindul...
Próbáltam egymás után kb 4-5 * mindkét előlapi usb-vel de ugyanaz sajnos, egy kisebb mappát (kb 15 mb -os át tudtam másolni.
Amikor még csak a telefon usb driverei voltak fent, nem a kimondott ZTE-s driver ami az első hsz-ben van, akkor is előfordult ez egyszer, de akkor tényleg elég sok cuccot akartam egyszerre másolni. Utána kisebb, max 2-3 Gb-os adagokban minden gond nélkül ment, de azóta nem másoltam rá kábelen semmit, amióta felraktam a ZTE driver pack-ját, azóta most először akartam másolni rá dolgokat, és ugyanezen mappát már rámásoltam egyszer korábban és semmi gond nem volt akkor.A telefon még teljesen mod mentes, a stock romot használom, rootolva sincs még.
Mit gondoltok ez mitől lehet, driver gond lehet, vagy a telefon a hibás? Illetve azt szeretném megkérdezni még, hogy azzal hogy a fenti okok miatt másolás közben 4-5* lefagyott és újraindult a telefon, amiatt kell aggódnom esetleg, szóval lehet baja ettől?
Válaszotokat, és bármilyen tanácsot előre is köszönöm szépen,
mert Linuxon nem tudok ugye kábelen másolni, (csak ES File Explorer + ftp ami kisebb dolgokra ok is) de hogy már Win7 alatt sem az már eléggé idegesít,
és nem tudom, hogy a telefonnak a hibája vagy nem...
-
alien19
tag
válasz
dzsonkonor92 #4854 üzenetére
Válaszd le az sd-t,majd csatlakoztasd (nem kell kivenni).
-
balalev
tag
Ezt más is észrevette már videófelvételnél? Nincs benne az egész kép, hanem olyan, mintha rázoomolnék. szóval nem csak felül, és alul vágja le a 4:3-as képből, hanem oldalt is sokkal kevesebb látszik. Nem tudom miért így csinálták meg a kameraszoftvert, de bármit felakarok venni, 2 lépéssel hátrébb kell lépnem, hogy látszódjon benne az, amit akarok
-
dzsonkonor92
csendes tag
Sziasztok! Láttam több embernek is az a problémája hogy meg duplázza, triplázza a képeket zenéket. Valaki tud valami megoldást a megszüntetésére mert nekem is ez van?
-
Tigryss76
tag
Helló!
Arcane Legends megy rajta?
És a Mort Player?Köszi!
T
-
andikaaa
aktív tag
Nagyon tetszik a mobil, mindenkinek ajánlom én is. Sokáig gondolkodtam ez és a Samsung Advance között... Úgy tűnik, jó döntés volt.
Egy kérdés: a fémszerű keret, elég meghatározatlan színű és minőségű... Nektek nem karcolódik? olyan érzékeny anyagnak tűnik... -
89BDave89
tag
válasz
atillaahun #4837 üzenetére
Nekem se lett olcsóbb.
-
NoMagix
addikt
válasz
Dominóban valóban maradt az 58K.
Hűséghosszabbításnál, Mozai S 2év - a pontok, így nekem 28K lenne. Előtte kb. egy 10K volt több. -
Tigryss76
tag
válasz
Helló!
Hát ez különös, mert én minden nap néztem, és most változott.
Bekerült az akciós listába, mert ugye eddig a készülékeknél lehetett külön kiválasztani.
Nekem, hogy nem vártam meg az előfizetés lejártát, előőte 44 környékén lett volna, így pedig elhozhattam 39 500 környékén. Mozaik S díjcsomagra vettem. Nem tudom számít-e ... -
Timyyy
őstag
Ez a billentyűzáras megoldás, amit a mobilaréna tévén láttam, nagyon tetszik, hogy körbe megy az ikon körül egy zöld csík, illetve a csillag alakzatban köré kirakható ikon is nagyon bejövős, ezt csak a ZTE tudja, vagy hogyan van?
Androidos újítás ez, és több telón is elérhető? -
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Olcsóbb lett a készülék:
[link]Most érdemes vásárolni. És hogy jó példával járjak elő, én megtettem.
Hétfőn érkezik. -
-
malisonX
aktív tag
válasz
pakkerpista #4825 üzenetére
Én kb. 40 nap után kaptam meg ettől az eladótól. Pont előtte jeleztem neki hogy nem jött még meg, szó nélkül visszaküldte a pénzem. Korrekt szerintem.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
pakkerpista #4763 üzenetére
Csao!
Sztem ugyanonnan rendeltük a tokot, mert az enyem is hong kongból jön. ??? vagy nem jön11-én rendeltem meg és még nincs itt. Éppen tegnap írtam nekik,h mi van, kb 5 perc mulva jött a válasz,h ne nagyon pattogjak mert 25-30 nap a szállítás ide...
-
Robbertho
aktív tag
válasz
Gabor12 #4812 üzenetére
A rendszer gyárilag támogatja az OTG-t.
Root csak az ntfs csatolasahoz kell (paragon ntfs külső progi).
Egér, billentyűzet, Fat32 filerendszerű USB meghajtó működik mindenféle külső program nélkül.
Csatolási pont: sdcard/USB_drive1Lehet rossz a kábel, nem tudom mi lehet. Mennie kéne.
-
pakkerpista
csendes tag
válasz
gorogtibor #4803 üzenetére
Mennyi idő alatt jött meg? Gondolom nem 2 nap
Az enyémet tegnapelőtt adták fel, ha minden igaz
-
moriak
tag
válasz
gorogtibor #4803 üzenetére
Honnan rendelted? Lehet lemaradtam a korábbi kommentről amikor írtad, ha írtad! Köszönöm!
-
lajbi101
tag
Sziasztok! Nem tudjátok a teló működik a sony ericson MV600 bluetooth-os rádios fűlesével?
-
Jano_023
őstag
Hali, most frissült az antutu és még mindig 11000 körüli ponton van a telefon.
-
toppet
csendes tag
Hello!
El tudná valaki mondani hogyan lehet visszatenni a gyári romot és recovery-t a telefonra?
Még nem tettem fel fel a custom romot, de nagyon szeretném és ha valami rosszul sül el érdekelne hogyan tudom visszacsinálni!
Előre is köszi! -
Land
veterán
Topikban hirdetni tilos!
Keresni is, nemcsak eladni.
[ Módosította: philoxenia ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
#40993792 #4808 üzenetére
Radio SERT például....
Természetesen egy ilyen telefonhoz olyan csomagot érdemes használni, ha valaki nem főleg wi-fin használja, ami komolyabb netforgalmat tartalmaz...Nekem pl. 8GB a netforgalom túlforgalmazási díj nélkül, ha lehasználtam, még mindig 128kbs asebesség... ez a SIM most a GTab-ban van, de arról bármikor oszthatok ugye netet a telefonra....Szerintem 2Gb alatti nethozzáférés nem éri meg egy szolgáltatónál sem... Beszélgetéshez én külön régebbi telefont használok mondjuk, az célszerűbb, mert a netes csomagok percdíja nem mindig jó.... Egy kép, a "minek az ilyennek okostelefon" hozzászólásokhoz:
-
Robbertho
aktív tag
-
gorogtibor
csendes tag
Hali!
Kicsit lemaradtam a cikkel, ezért nem tudom, hogy valaki rakott-e fel már képet a nilkin tokról, nekem (is) megjött.
[link]
Csomag:
- 1 Nilkin kemény műanyag tok, hátlapja és tapintása kb. mint a Grand X -é, Passzos, felhelyezése könnyű.
- 1 Nilkin törlőkendő
- 1 (elméletileg) minőségibb fólia
Ár: ~2000HUF (5,55£)Képek:
Ha véletlen valaki felrakta volna akkor elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Plazma TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.05.06. Yettel jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung LC27F390FHUXEN 27 Full HD Ívelt Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest