- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
amint lecsúszik kicsit az ára.
Szerintem inkább fordítsuk meg kicsit a dolgot, én azt javasolnám, hogy addig vásárold meg a készüléket, ameddig "csak" 58k prepaidban (mert emelkedhet bármikor) mivel nem ez a készülék normál ára, ehhez a kedvező árhoz a ZTE, és a szolgáltató, jelen esetben T-Mobile fektetett be, remélve azt, hogy a jó ár miatt nagyobb lesz a készülékre az érdeklődés (illetve a konkurencia is erős) ezzel több új előfizetőt hoznak be, vagy tartanak meg régi ügyfeleket.
Mivel a készülék függetlenítése sem megoldható (kivéve szolgáltató=legális függetlenítés) még a prepaid készülékek is saját hálózaton maradnak (nyilván idővel majd nem, de addigra szerintem ki is fut ez a modell)A készülék piaci ára ~70-80k körül alakul, tehát a független modellek sem véletlenül kerülnek ennyibe.
............
A moddertársakat megkérném, hogy fáradjanak át a mélyvizes topicba, vagy privát módon intézzék egyéb problémájukat, köszönöm! -
-
Jano_023
őstag
Az FM rádió benne van szoftveresen van csak tiltva. Talán Zsocáéknak sikerül majd feloldani.
Amúgy meg ebayről egy 1000ért vehetsz külön a zsebedbe egy Fm rádiót ha ennyire ez van becsípődve.De lehet neked van igazad, ha emiatt dobod a készüléket akkor vegyél valami régebbi típust több pénzed is marad és lesz rádiód is ...
ha másra nem kell...
-
Pete55555
addikt
Külön launcher azt jelenti, hogy az alkalmazás megváltoztatja a főmenü kinézetét, kezelhetőségét, illetve az app drawer (ahol az alkalmazások ikonjai vannak) megjelenését animációját is, de fő funkcióiban nagyjából megegyezik a gyárival.
Egyébként én is csak azt tudom mondani mint az előttem szólók, igaz nekem még nincs ilyen telefonom, de lehet, hogy ilyet fogok venni, haveromnak viszont van, és alaposan meg is nyomkodtam. A Skate után mindenképp előrelépés lesz, mindenben. Az új android (Ice Cream Sandwich - ICS) pedig ugyan funkcióiban bővebb, mint amit te használsz, de hasonlóan egyszerű, és könnyen kezelhető. -
keep2000
tag
pontosan ezért váltottam Skate-ről. Akku legalább addig bírja, tárhely több, mint elegendő, így másfél hét után is pattog, pedig már elég jól belaktam.
Skate-tel egy akármilyen 2-3 megás app frissítése kb fél-egy perc volt, ha egyáltalán engedte és ez már turbózott ROM volt. Ma reggel frissült a dropbox, youtube, mindkettő kb 10 másodpercet vett igénybe letöltés+telepítés egyben.
A fényképező szerintem is jobb, bár így sem egy tükörreflexes nagy gép, de nekem nem is elvárásom tőle. Amire nekem kell, arra pont elég.
Az ICS nekem bejön, a launchert kizárólag azért cseréltem le, mert gyárilag nem kezel app foldereket. -
rizso
addikt
Párom Skate-et használ, tudom miről beszélsz (én szoktam neki néha "karbantartani").
A GXI minden téren előrelépés, hidd el!
Skate gyári felülettel egy lomha dög, de külön launcherrel sem egy sebességbajnok. A GXI gyári kezelőfelülete (ICS) szerintem szép, és piszok gyors az egész. Kamera szintén nagy fejlődés. Sokkal szebb képeket lő, videókról nem is beszélve (nemsokára töltök fel Camera ICS+-szal lőtt videót). Üzemidővel semmi bajom, normál használattal minimum két napig bírja (ebben sok telefonálás van, filmezés, netezés, email, fotózás, videózás, és hasonló mindennapos dolgok).
-
Coolmat
őstag
Melyik cikket olvastad, a Mobilarénás Tegra2-est? Max a külsőben és az anyagminőségben egyezik az Inteles változattal. Belső memória: ~1,5GB helyet kapsz alkalmazások telepítésére és kb. ~512MB-ot zene/fotó stb. tárolására + ez utóbbit kibővítheted microSD kártyával. Ennyi mire nem elég egy telefonnál?
Más téren miben érzed visszalépésnek a Skatehez képest? Mindenben fejlődött (SoC, kijelző, kamera, adatkommunikációs képességek stb.). Üzemidőről linkeltek itt korábban a topikban 3-4 napos eredményeket, nálam is 1-2 napig eldöcög, de sokat nyomogatom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- Star Citizen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 3
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Kompakt vízhűtés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest