Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
Na telepítettem illetve frissitettem a drivert.
Most elindult a script
Megjelent a teljes visszaállitás is
rányomtam és végigment
a script egyszer kiirta,hogy a folytatáshoz nyomjak meg egy gombot
megnyomtam eltünt a script
A telefon újraindult és a menűben megjelent a superuser app.Akkor most sikerült?
Hogyan tudom leellenörizni?
-
adamsz82
tag
Igen, működik és telefonáltam már vele, hibátlan.
Szimmetrikus elosztású, de mivel a mikrofon és a felvevőgomb + hangerő kis pöcök az egész alatt van kicsivel egy csiptetővel, így speciel itt zavaró is lenne az aszimmetrikus még nyakon átdobós fajta. (kocsiban ingben speciel elég zavaró a nyak mögötti zsinór. -
ko9
addikt
Valószínű nincsennek meg a megfelelő driverek. Itt letölthető a telefonon lévő ISO-ban található drivercsomag - lehet beférne első hsz-be is

-
adamsz82
tag
én is megszenvedtem vele tegnap

1. az eszközkezelőben nézd meg, nincs-e ismeretlen eszköz android telefonhoz, ha van, akkor ha rákeresel a driver szóra itt megtalálod a driver csomagot hozzá
2. nekem win7 alatt úgy működött a script, hogy egy admin módú cmd-ben beléptem a kitömörített script helyére és onnan indítottam el a runme.bat-et -
minasm3
tag
Sziasztok!
Még az eleje felé olvastam a topicot, azóta elég sok hozzászólás született már.
Az lenne a kérdésem, hogy sikerült a kezdeti nehézségek után megoldani pl. a rádió működésre bírását, vagy ez még mindig megoldatlan dolog ennél a telefonnál? -
adamsz82
tag
Füleshez: a gyári samsung omnia 2 headset-e hibátlanul teszi a dolgát és elég jó minőséggel, sok méllyel, kellő hangerővel.

-
Tomacko
őstag
Nemrég néhány napja volt kérdés, hogy van-e autós töltő ehez a típushoz. Elvileg ez is egy ilyen darab a bolt szerint legalább is:
http://www.mobilasz.hu/shop/cikk/14550/ZTE/Grand_X/ZTE_szivargyujto_tolto_autos_tolto_STC_DL2050M5_GYARI
Esetleg ha van valakinek már, akkor leírhatná mi a tapasztalat vele.
-
spinkler
tag
válasz
nordica711
üzenetére
Azt csak külön tudod hozzáadni, elvenni nem. Mert amikor hozzáadok egyet, akkor a telszám elé rak egy vesszőt.
Headset-hez hozzászólva én megvettem a sony egyik olcsóbb agybadugós fülesét, de halk, mélyet keresni kell benne, egy szóval sz@r. Megmaradt az elődje egy Genius agybadugós füles. Ennek a csatlakozója nem kompatibilis a ZTE aljzatával, de kitoltam vele, mert átforrasztottam a gyári füles kábelére.

-
w333
félisten
válasz
petike2014
üzenetére
No koment ... probléma megoldva

-
w333
félisten
válasz
petike2014
üzenetére
Hálózati alapértelmezett : Tiltva van, viszont a "Moto defy", "xperia go" ha beállítottam hogy "szám megjelenítése" akkor minden rendben volt és kijelezte a tel.számomat, zte-vel most ez nem nagyon akar összejönni ...
-
petike2014
aktív tag
A beállítások,hívás beállítások,további beállítások, hívóazonosító, azonosító küldése beállításon túl vagy és az állapotot a szolgáltatóval a telefon le is szinkronizálta stb... ?! Restart? SIM csere?
UPDATE: Előtte másik telefonban jó volt? Szolgáltatótól nem kérted,h tiltva legyen alapból?
-
petike2014
aktív tag
Azt azért még valaki, nálam okosabb kifejthetné,hogy mitől lehet az,hogy a nexus s-en az os 176mb RAM-ot emészt fel a gxi 446-jával szemben
. Azonos programok, beállítások. -
Peter_Pan
tag
válasz
petike2014
üzenetére
Köszönöm. Akkor ez az app sem mond semmit. Már /system/etc/permissions/ mappába is bemásoltam egy android.hardware.nfc engedélyt, újraindítás... Semmi változás. Úh. feladom egyelőre.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
csak tudnám miért volt NFC képesnek bejelentve és miért van a kivezetéseken túl egy Keeperv85 szerint külön NFC modulnak látszó izé, amiben csak kéne legyen antenna, ha a hátlapra nem is jutott
-
Robbertho
aktív tag
válasz
petike2014
üzenetére
Az értesítési sávon válaszd ki az android billentyűzetet.
-
petike2014
aktív tag
100% nfc nélküli telefonon, Smart II (Alcatel V860) ugyan azt írja mint GXI-n és Bladen.
UI: TouchPal-t ki lehet kapcsolni valahogyan, hogy stock keyboardom legyen?
-
nordica711
csendes tag
Azoknak, akik a beszélgetés előtti szünetre panaszkodtak. Nézzétek meg a tárcsázó beállításainál a 2 mp-es szünet illetőleg a várakozás hozzáadása be van-e kapcsolva?
-
rizso
addikt
válasz
üzenetére
Jó, a ZTE gyári fülesei (meg az összes többi ilyen kaliberű) csak arra jó, hogy tudj vele telefonálni, ha tényleg nincs jobb. Zenére még párom sem használta/használja a Skate fülesét, pedig aztán neki nincsenek nagy igényei. Én ki sem bontom újabban a gyári füleseket (főleg ami már ránézésre is - mondjuk ki - szar). Van egy öregnek mondható CX400-am, azzal tökéletesen elvagyok - és el is leszek, ameddig tönkre nem megy.
Apple füleseiről meg ne is beszéljünk. Aki azt mondja, hogy azok zenehallgatásra lettek kitalálva, az meg is érdemli, hogy használja. Buszokon is rühellem, mikor megáll/leül a közelemben a húdemenő tizenéves suttyó, és bömbölteti a szar zenéit, amit kb. mindenki annyira hall, mint ő maga (természetesen nem csak az Apple fülesek ilyenek, hanem más gagyi 500Ft-os bóvlik is, amik szinte több zajt juttatnak kifelé, mint a szerencsétlen barom fülébe). Ja és a legértelmesebbekről ne is beszéljünk: tömött buszon kihangosítva nyomatja a "zenéit".
Az ilyeneknél komolyan elgondolkodtam már, hogy felkínálom nekik, hogy veszek egy használható fülest, csak tegye meg, hogy használja, és nem büntet tovább.
Befejeztem, mert csak felmérgelem magam

-
Robbertho
aktív tag
Valakinek nincs ötlete mi okozhatja azt, hogy az androidos billentyűzet és a SwiftKey is rettenetesen szaggat?
Ugyanúgy, mint skate-en, pedig sok javulást várnék. -
Peter_Pan
tag
Valakinek van olyan készüléke, amiben biztosan nincs NFC. Találtam egy teszt appot, ami GXI-n azt mondja, hogy az NFC egység nincs engedélyezve. Ha egy bizonyosan NFC mentes modellen ezt nem írná ki, akkor legalább az bizonyos lenne, hogy az android érzékeli a modult csak még nem használhatjuk.
-
petike2014
aktív tag
A fejhallgatós témához annyit,hogy én korábban pontosan ugyan ilyenbe ütköztem amikor Galaxy S-ről Nexus S-re váltottam, alig találtam fülest hozzá ami jó... Egy nálam hozzáértőbb embert azt mondta,hogy valami ohm-os dologgal van gond és létezik 16 meg 32, küldött egy olyat amivel ő azt gondolta,hogy jó lesz és ám láss csodát ment. Nos azóta begyűjtöttem 2db nexus s fülest és van vagy 3-4 db galaxy s-es fülesem. A galaxy s-é pl jól szól ipodban meg laptopban, még a nexus s-hez járó ezekben visszhangzik. A GXI-be bedugva visszhangzott a galaxy s-é és innen jött az ötlet hátha ugyan az a gond mint anno volt.., ráhibáztam, a nexus s fülese hibátlanul szól a GXI-ben.
Viszont ami egyre jobban aggaszt,hogy nem egy térerő tengerben lakom (edge 3-4 pálcika), és amikor fényképezek vagy wifi-zek illetőleg játszom rendszeresen eldobálja a térerőt 3-4 mp-re 30 mp-enként kb, majd újra beáll 3 pálcásra. Összehasonlítottam a nexus s térerejével ugyan azon a helyen nexus -95dbm 10asu gxi -105dbm 4asu, néha asztalon önmagában is eldobja és megtalálja a térerőt piszkálás nélkül.
-
toppet
csendes tag
Tud valaki esetleg olyan programot ami kimenő hívások idejét nézi egy adott számra, ( konkrétan: mennyi időt beszélek a barátnőmmel) néztem google playen de nem találtam ilyesmit :/
Előre is köszi a segítséget!
-
tPedro_
őstag
Tapasztalatok 1 nap után:
- baromi gyors, minden pöpecül fut
- kinézetre nagyon bejön, tényleg jól össze van rakva- néha nem érzékel az érintőképernyő, de ezt betudom annak, hogy a gyári fólia van rajta. Addig nem szeretném leszedni, amíg nem veszek rá rendeset.
- 5 hívásból 1x fordult elő hogy nem lehetett jól érteni engem az elejét, aztán megjavult. Eléggé leárnyékolt a ház ahol próbáltam, szóval ezt még tesztelem, viszont az 1mp szünetet nem vettem észre.
- egyszer nem akart feloldani bill zárból (végül ki kellett kapcsolni és vissza), hiába nyomogattam a zöld kört. Ekkor tűnt fel, hogy erősebb nyomásra két kis helyen "hullámzik" a kijelző, de ez normál használat során nem jelentkezik.
- huzamosabb használat után a zte felirat fölötti részen enyhén melegszik
- fényképezéskor észrevettem, hogy néha hiába fókuszál valamire, továbbra is homályos képet látok a képernyőn. Exponálás után az elkészült kép viszont tűéles.
Egyelőre ennyi, összességében meg vagyok vele elégedve.
A szoftverét még nem frissítettem, nem tudom érdemes-e. Van valahol lista a változásokról?
-
sdd2
veterán
Jó kis teló ez, de lehet megvárom a Nexus 4-et, addig spórolok és hátha meglesz az.

-
Robbertho
aktív tag
válasz
Gabor12
üzenetére
Öm, én egy Samsung galaxy s II höz valót kértem kölcsön, ettől függetlenül szerintem egy random ebayeset kaptam.

Rendelni is s IIhoz valót rendeltem.
Én úgy tudtam (itt mondta valaki forumon) csak az a lényeg, hogy az 5. Láb a micro USB-n földre legyen kötve, ez jelzi a telefonnak, hogy kapcsoljon host üzemmódba.
Előfordulhat, hogy azért nem ment a pendrive, csak egér és billentyűzet, mert nem megfelelőt kaptam? Szerintem akkor semmi sem ment volna. -
Samus
addikt
válasz
Canonfan
üzenetére
Más telefonhoz készült headset nem biztos, hogy működni fog vele. Más a lábkiosztása. Jobb esetben csak a mikrofon és a gombok nem működnek. Rosszabb esetben semmi sem. Ha tuti zenei headsetet akarsz, akkor SonyEricsson MW600. BT-s, sztereó, a gyári füles is hibátlan, de cserélhető is. Távirányító, zenegombok, FM rádió (!), OLED kijelző. 10-12 Mátyás király.
-
SziberTomi
tag
Nekem, sima indítás után...
-
k_imre
tag
A recoverybe lépnék be, de a droid figura hátast dob. Valakinek produkálta ugyanezt?
-
Canonfan
senior tag
Nekem most a legutóbbi töltéssel 3nap 13 órát bírta az aksi

Azt szeretném még megkérdezni a fules témakörhöz, hogy mit gondoltok, hogy létezik, vagy lehet-e a későbbiekben majd a GXI-hez zeneibb headset esetleg, szóval ami kimondottan a GXI-hez való?
Olvastam itt a fórumon, hogy többeteknek is a sony fülesek beváltak, ami sima fülesnél nekem is ok lenne, de felvevőgombos headsetnél jobban bíznék abban ami kimondottan a GXI-hez készült, vagy kompatibilis vele, nem tudom hogy más telefonhoz készült headset használata az mennyire rizikós esetleg...
Bármilyen infót előre is köszi!

-
w333
félisten
Ha valakit érdekel itt a GoogleTalk kipróbálva, működik

-
Gabor12
tag
válasz
Tomacko
üzenetére
Azt hiszem én említettem először az NFC-t, akkor azt írtam,
1. nincs benne NFC menü pont, nem lehet bekapcsolni, ott ahol a szokásos menü helye lenne. (Wireless & networks ->More... ->..) NFC nincs!
2. A Google play nem enged egyetlen NFC alkalmazást sem feltenni.
Ez alapján arra következtetésre jutottam, NFC nincs.
Ezt néhányan vitatták mondván, hogy bluetooth alatt van, és láttak egy leállíthatatlan NFC processt a telefonban (én is láttam).
Szeretnék két videót belinkelni, ami világosan és segyszerűen bemutatja, milyen amikor NFC működik a telefonban,
[link]
[link]A Grand X in, nem ilyen NFC nincs ezek szerint.
Ha valakinek sikerülne mégis beindítania, akkor persze írjon, de puszta feltételezések alapján nem fog működni. Előbb a fenti két pontot kell cáfolni.(Aki úgy gondolja az NFC nem érdekes szerintem téved, nagyon hasznos és fontos funkciókat tud, programozható, ami nagy sok lehetőséget rejt. Pl. érintéssel rendbe lehet hozni szétbarkácsolt telefonokat, automatikusan. A lehetőségek végtelenek.)
-
szponzor
senior tag
Elég érdekes jelenség volt a telefonon. A home gombra dobott egy villanást és nem csinált semmit, se kezdőképernyőre nem lépett, hosszan nyomva nem dobta ki a recent app-okat. Ezen felül nem lehetett "belépni" a SIM-re, a kódot kéri, de az első karakter után magától eltűnt az bekérő kép. Factory reset után ezek megjavultak, gondoltam kipróbálom a videóhívást is. Hát ugyanolyan sz*r, 1 fps-es videót küld át helyi hálózaton belül (!) Skype-pal is és Google+-szal is.
-
Kajt
tag
Apróság: Ha root-olni fogom a telót, azért lesz, hogy megváltoztassam az aksi merülését jelző hangot... majd besz**tam, olyan hangja volt

-
Peter_Pan
tag
Rájöttem, hogy a belső tár írás szempontjából class6, olvasásban gyors.
Közben nézem a media_profiles.xml-t. 1080p-hez 15000000 bit/sec tartozik, ami olyan 1,7 MB/sec lehet.
Nagyon úgy fest biztosan csak a kártyacserével dől el biztosan, de akkor a tiedet be ne kapcsold ameddig vissza nem kerül bele a saját kártyája, mert ha elő akar jönni a duplánlátás, akkor az nem kell mindjárt 2 készüléken.. -
Tomacko
őstag
Az NFC kapcsolatról röviden. Munkatársam is a napokban vett egy ilyen telefont, az érintéses kapcsolat nem sikerült és semmi más sem nekünk se.
-
Samus
addikt
Az SD-ext nem az SD kártya...először én is azon futtattam le, az a belső memória egy része (mellesleg ugyanez a végeredmény jött ki). A Custom path résznél a /sdcard az SD kártya, ekkor írja is a méretét. A /sdcard-ext kiválasztva 0.5GB-t mutat helynek...
-
Samus
addikt
Teszteltem, elvileg Class6os Samu, 8 GB. Írás: 8.7MB/s Olvasás 20.3.0MB/s A videó pedig folyamatos. Bár ben, szobában, este, 11Wos energiatakarékos izzó mellett igen durva a képzaj. De ez a Camera ICS nagyon tetszik. Végre van beállítási lehetőség, és néma fotózás is. Meg digitális stabilizátor. Lehet megveszem.
-
Lacko87
tag
Honnan tudom, hogy class mennyi az SD kártyám? Kb 3 éve vettem és fogalmam sincs.
Amúgy az SD Tools: Írás: 7,4 Olasás: 38,4
Peter_Pan
tag
Teszteljétek mekkora a kártya sebessége valójában.
Belső tárra rögzítve is akad? Ha ott minden sima, akkor biztos a kártya nem tud néha lépést tartani az adatfolyammal... -
w333
félisten
Google csevegőre tud valaki valami választ ? vagy alternatívát ? köszi

-
rizso
addikt
Közben még egy észrevétel: a hirtelen fényviszonyváltozás továbbra is megfekszi a gyomrát, de csak addig, ameddig alkalmazkodik. Pl. a félhomályból közvetlenül a lámpa felé fordítva elkezd akadozni egy kicsit, majd ugyanígy visszafordításkor is. Érdekes, mert az enyém (Samsung 32GB Class10-es kártyával) nem csinál ilyet, állandóan folyamatos.
-
Peter_Pan
tag
Vagy csak nem sugározza az SSID azonosítóját. Az tény, hogy a lokalizációt erősen segíti a környéken levő wifi hálózatok neve(szerintem nem IP alapján csinálja, mert az túl gyakran változik). Mi van, ha mégis van egy wifi router, amit már Corkban is használt a szomszéd, és a google azt a wifi nevet Corkhoz köti még ma is. Mivel a környéken nincs más wifinév, ezért a google szervernek nem tűnhet fel, hogy a corki wifinév hirtelen békési wifinevek köüzelében van, azaz mégsem lehet Corkban. Bár aztán mikor elérted a műholdakat, akkor is Corkba tett. Erre nem értem a magyrázatot, furcsa egy szomszéd

-
rizso
addikt
válasz
Peter_Pan
üzenetére
Kingmax 8GB Class6 - ezen mennie kell a FHD videónak. És most egy kis töltés után ment is, nem akadt meg, folyamatos lett a videó! De esetleg ha valakinek olyan 20% alá esik az akksi, és a frekvencia vezérlés "ondemand" módban van, az tesztelhetné, hogy nála is romlik-e a FHD videó folyamatossága (főleg a gyors mozgásoktól, hirtelen rángatásoktól)
Én is tesztelném, de nemrég töltöttem fel a sajátomat 100%-ra, és elég komoly kihívás lenne most számomra lemeríteni
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- ASUS RTX 5060Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de viszont találtam olyan zip-et amiben benne van csak a felesleges dolgokat ki kéne belőle szedni és úgy megcsinálni hogy recovery-ből telepíteni lehessen ... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

lehet válogatni :
de root-olni kell a telefont és a system/libs -be kell áthelyezni a fájlokat ...
valami ötlet ?