- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
kidarida
csendes tag
Sziasztok! Ki is az aki àrul hozzà tokot foliàval?
Valamint màr holnap àt lehet venni?
Köszönöm az infot! -
Peter_Pan
tag
válasz
kobajasi #3293 üzenetére
Szerintem ha maga a készülék rendben van, akkor te is jobban jársz ha esetleg egy más hiba miatt visszavittből adnak egy hibátlan gyári fülest. Így nem fogsz ki esetleg egy hibás telefont, hibátlan headsettel.
Nekem például a laptopom nem szeret egy-egy fülest, amik más készülékkel tökéletesek. -
kobajasi
csendes tag
Kipróbáltam egy Samsunggal. Teljesen bedugva nem hallani a magas hangokat, csak mintha a háttérből szólnának. Kicsit mozgatva, kihúzva már jó, de nem áll meg..
Nem tudom mint szólnának a szervizben erre. A gyárival működik, de másik hárommal nem.. -
Gabor12
tag
A videotelefonálás Skyppal tökéletes.
-
kobajasi
csendes tag
Hello. 1 hete van meg a webshopból rendelt mobil, de erősen gondolkodom, hogy holnap visszaadom a T-mobile-nak. 1 dolog zavar nagyon: 2db motorola minőségi headsettel sem működik együtt. Csak akkor szól rendesen, ha folyamatosan nyomva tartom a felvevő gombot. Fontos lenne a jó minőségű headset, mert a hozzá adottra panaszkodtak a vonal másik végén és érzetre sem minőségi darab.Még csak venni sem egyszerű hozzá e miatt. használja valaki más gyártmányú headsettel?
-
Canonfan
senior tag
cappa72, Keeperv85, TBG, ux1:
Ha sikerül találnotok Linuxra (nálam openSUSE 12.2 és KDE) egy jó megoldást a fájlátvitelre, akkor az engem is érdekelne majd!
Nálam is fent van a Wine (alap ugye) + virtuális Win7, de részemről én tisztán Linuxos megoldást használnék szívesebben vagy valamilyen appot erre, az emulátorokban nem bízok ilyen téren.
Én [ezt] a leírást próbáltam, addig sikerült eljutnom vele, hogy felismeri a telefont, látom a mappákat is, de a mappák tartalmát nem, + másolni sem tudok rá, még root filekezelőben (Dolphin) sem.
Szóval eddig ami működik nálam az az ES File Explorer + ftp, ami használható + kényelmes is, de a kábel gyorsabb lenne...
Keeperv85:
Olvastam egyik hozzászólásodban hogy Ubuntut használsz, van egy ubis leírásom is, csak nálam suse alatt nem volt egy az egyben alkalmazható sajnos, talán te nagyobb hasznát veszed:
[link]
-
Peter_Pan
tag
válasz
szponzor #3271 üzenetére
Hmmm...telefonálás nélkül is 6fps-t tud elől. Media_profiles.xml szerint az előlapi kamera minden 640x480 üzemmódjához 30fps van rendelve. Szerintem nincs olyan beszállító, amelyik szenzora ne tudna legalább 15fps-t. Így kérdés hova írtak néhány limitáló sort, ami nemcsak videóhívásra vonatkozik
Mondjuk nem mintha telefonáláshoz több kéne, illetve videózni meg ott az 1080p 30fps hátlapi. -
Lacko87
tag
Mivel sokat vezetek ezért mindenképpen szükségem lesz egy szivargyújtós töltőre. Amióta elolvastam az akkumulátorokról szóló nagyszerű cikket [link] azóta tudom, hogy nem lehet mindent mindennel tölteni még ha külsőre úgy is néz ki. Ezért kérdezném, hogy kimondottan ehhez a telefonhoz milyen szivargyújtós töltőt vegyek természetesen nagyon olcsón!
-
A problémákkal kapcsolatban nálam eddig csak a telefonálással kapcsolatos problémák állnak fenn...Túlzottan nem örülök neki, de minden másban tökéletes választás ez a készülék. Lehet vissza kellene vinnem cseréltetni...
-
adamsz82
tag
Nos, több mint egy hét használat után azt kell mondanom, hogy teljesen megvagyok elégedve a telefonnal
Szerencsére nálam nem jelentkezett sem a rezgő motor fura hangja, sem az érintőképernyő érzéketlensége, sem hangrecsegés, a fényképező is jól megy, nem ködösít, a kamera is szép filmet rögzít, működik az autófókusz => itt persze mivel optika nélküliségről van szó, nappali fénynél ad igazán szép képet vagy rendesen megvilágított helységben, de a telefonos fénykép - film úgyis max. alkalmi szükségszerű használat, az ember ilyesmit rendes fényképezővel - kamerával készít komoly célra..
Amitől legjobban féltem, hogy mennyire szokom meg, ha naponta kell tölteni. Szerencsémre nem kellA használati módom az utolsó töltés óta: ritkán egy-egy rövid telefon (hosszúra ott a céges gagyi), egy-két sms, reggel és hazafelé az ingázásban a munkahely felé ebook olvasás(35-40 perc), ha eszembe jut valami és nem vagyok gépnél akkor adatkapcsolaton megnézem (pl. napi 3-4 pár perces net használat), gps próbálgatás nézegetés - ami meglepően gyorsan kap jelet és szépen működik kocsiból is, itthon wifi mellett böngészés, egy kis játék (35-50 perc). Amikor nem kell az adatkapcsolat - wifi - gps - szinkronizáció, mindet kikapcsolom.. a telefont viszont nem kapcsolom ki éjszakára sem, ezzel a használattal a megnyugvásomra 2 nap - 13 óránál tart a telefon 26%-os töltöttséggel, ez számomra teljesen megfelel
ajánlom a kételkedőknek
-
M0RGI
őstag
válasz
szponzor #3271 üzenetére
A semmihez képest ez is valami így, hogy belerakták. Nekem mindegy, mert eddig sem használtam és ha csúcsszuperul működne akkor sem használnám. Persze hajlamos vagyok azt mondani én is, hogy minek rakták bele ha ilyen gyenge a cucc, de legalább megvan a lehetőség és ez már plusz.
Persze én is törekszem a tökéletesre és nyilván bennem van, hogy ha évente egyszer használom, akkor legalább az az egy alkalom legyen tökéletes videohívás, de elfogadom, hogy ez egy relatív olcsó telefon és valamivel spórolni kellett. Aki meg gyakran használja és fontos neki ez a dolog, az vegyen drágább telefont, vagy egy ilyen árban lévőt, amin ez jól működik, más meg esetleg sokkal rosszabb. Kinek mi a fontos ez itt a kérdés. -
szponzor
senior tag
válasz
Peter_Pan #3267 üzenetére
OK, akkor leírom a szituációt. Húgomnak vettük a Grand X-et, nekem Nexus S-em van (ameddig nem tudom beszerezni a 4-et). Én hívom őt, ő látja folyamatosan a képem és a sajátját is folyamatosként, nálam meg szaggat az ő képe. Mivel egy kapcsolat (ráadásul nem EDGE-ről van szó, hanem 20-30 Mbps-es netről, még ha a Wi-Fi router nem is adja ki a maxot), egyértelmű, hogy az ő telefonjának van baja, vagyis az előlapi kamerának.
Amit én nem értek, hogy akkor minek rakták bele. Szerintem ez kb. ahhoz hasonlítható, mintha nem lehetne vele telefonálni, csak SMS-ezni. -
Peter_Pan
tag
-
Peter_Pan
tag
válasz
szponzor #3263 üzenetére
Nos, a megnevezett minimális elvárásodat 6x túlszárnyalja
Ezt viszont valószínú lassabb adatkapcsolat mellett is teljesíti anélkül, hogy mondjuk a hang kezdene el beszaggatni. Kötve hiszem, hogy nem elegendő sávszélesség esetén -ami nem a készüléktől függ- lenne bármilyen árú telefon, ami akár 15 fps-t át tudna játszani egy távoli helyre. Nyilván a ZTE-nek sem kihívás olyan telefont csinálnia, csak nem feltétlen van értelme. Mert ahol elég gyors internetkapcsolat van, ott az ember már jellemzően nem mobiltelefonnal kommunikál hanem webkamerával. Azzal viszont cserébe helyhez van kötve. -
bara17
tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok és ma szerencsém volt megtapicskolni ezt a telefont és eléggé megtetszett
Kérdezném, hogy milyen hibái (nagy, kicsi,...) vannak a készüléknek, ugyanis minimum 2 évre tervezek telefont venni és hogy ezeket majd javítják -e valahogy?
És kérdezném, még, hogy miért nincsen ez a telefon (akár a tegrás változat is ) kártyafüggetlenül?(Valószínűleg a fórumban minden le van írva, de ne nincs kedvem visszaolvasni a tömkeleg hozzászólást )
Köszi a választ előre is!!!!
-
Peter_Pan
tag
válasz
Ricardo #3258 üzenetére
De az érintőképernyő sem arra, hogy rátehénkedjenek.
Ha rendeltetés szerű használat során is jelentkezik, akkor bizonyára kérdés nélkül cserélik/javítják.Kiváncsi vagyok ki próbál meg először 100-as szöget falbaütni vele, itt meg majd beírja, hogy milyen szar mert a szöget ugyan beverte vele, de a telefon karcos lett.
-
Úgy őszintén. Nem lehet, hogy a hívással kapcsolatos problémák oka ebből ered? Mármint másodlagos mikrofont zajszűrésre használják (és esetleg valódi sztereó videófelvételkor), de mi a helyzet, ha telefonálás közben az arcommal irittálom? Nem lehet, hogy az elektronika hülyén dolgozza fel az adatokat, ezért hallanak furcsán engem? Másodlagos mikrofont hátulra szokás tenni. Ez így eszembe jutott...
-
Peter_Pan
tag
válasz
szponzor #3233 üzenetére
Talán ha egy kicsit belegondolsz abba, hogy az előlapi kamera mire is való, utána pedig abba, hogy 24fps továbbítása mekkora minimális sávszélességet igényelne akárhonnan is telefonáljon az ember, akkor lehet felmerülne benned a gondolat, hogy e korlátozásnak valószínű nem a kamera képessége, hanem a minél szélesebb körben való használhatóság is lehet az oka.
-
Kérdés. Mi célt szolgál az a lyuk a telefon tetején, a felső élen, fentről nézve a Jack csatitól balra és előre kb 1cm-re? Olyan, mint egy mikrofon lyuk, de az lent van, alul.
Illetőleg a TC-s ADB Plugint hogy lehet rábírni a telefonnal való kommunikációra? Hozzáadtam, addig rendben, a Hálózat rész alatt ott is az ADB, belépek, Connect to Phone, erre Ip-t és portot kér...USB csatlakozás mellett (hibakereső módban). Bár az MTP mód jól megy Win7 alatt, csak a TC nem látja, csak Sajátgépből tudok ügyködni...A Grand X-et simán felrakta, de egy Android-Phone nevű eszközhöz nem talált semmit...
-
Cooler96
aktív tag
Más: Emberek,ha gond van a képernyővel,akkor nem kell nyomkodni?Minek nyomkodjátok erősen?LCD monitort megnyomod az is hullámzik.
Még más:Hogy lehet teljesen felhúzni a procit? Nem tudom de nálam pl a dead trigger(nem vagyok nagy játékfüggő,de néha rámj jön az unalom) med grafikán néha beakad.Cp spy-al néztem és játék közben szinte mindig 1000 alatt maradt a proci.Lehet hogy az inteles gpu-t sem használják ki a mostani gamek teljesen?
-
Előjött egy újabb érdekes jelenség. A hívót teljes hangerőn hallottam, és hiába halkítottam, semmi reakció. Mikor elért az elvileg némaságig, akkor csökkent egy kicsit...Az autófókusz nagyon gyors és pontos, a képminőség meglepően jó (a tesztképek után meglepődtem, kevesebb fény mellett jobb képeket csinált). A késés híváskor feltűnő...A fényérzékelő viszont szerintem jól működik, a gombsor világítása akkor is bekapcsol, amikor szerintem még nem lenne rá szükség, szóval azzal nincs baj. A rezgés elég gyenge, de hangja van...
-
Éne
tag
válasz
Keeperv85 #3250 üzenetére
Na ez jó kérdés... Nem néztem mi volt.
Épp beszélgettem, mikor jelezték hogy akadozik a vonal. Ekkor vettem észre, hogy van 2 "értesítés". Gyorsan "kihúztam" a listából és lelőttem a wifit. Onnantól kezdve nem volt gond a vonallal. Következőre csinálok screenshot-ot róla. -
Éne
tag
Sziasztok!
Újabb kérdésem volna.
Hol/hogyan lehet kikapcsolni/inaktiválni a hirdetéseket, amik a fentről lehúzható "menüben" jelennek meg? Play-ben kikapcsoltam mindent, amit úgy gondoltam ehhez köthető. Egyáltalán innen ered a "probléma"? -
ko9
addikt
válasz
cappa72 #3244 üzenetére
shell@android:/ # lsmod
matrix 20586 0 - Live 0xf0057000 (C)
bcmdhd 313728 0 - Live 0xf2d7f000
cfg80211 125577 1 bcmdhd, Live 0xefeb1000
atomisp 378728 0 - Live 0xeff81000
zi2848 12405 1 - Live 0xef97d000
ov7692 16501 1 - Live 0xef969000
mt9e013 32885 1 - Live 0xef973000
videobuf_vmalloc 12453 1 atomisp, Live 0xef95a000
videobuf_core 21336 2 atomisp,videobuf_vmalloc, Live 0xef951000
shell@android:/ # ls system/lib/
arm
bluez-plugin
drm
egl
hw
libEGL.so
libETC1.so
libEmodeJni.so
libFFTEm.so
libGLESv1_CM.so
libGLESv2.so
libGLESv2_dbg.so
libI420colorconvert.so
libOMXVideoDecoderAVC.so
libOMXVideoDecoderAVCSecure.so
libOMXVideoDecoderH263.so
libOMXVideoDecoderMPEG4.so
libOMXVideoDecoderPAVC.so
libOMXVideoDecoderWMV.so
libOMXVideoEncoderAVC.so
libOMXVideoEncoderH263.so
libOMXVideoEncoderMPEG4.so
libOpenMAXAL.so
libOpenSLES.so
libRS.so
libSR_AudioIn.so
libSh3aParamsLiteOn8M.so
libamc.so
libandroid.so
libandroid_runtime.so
libandroid_servers.so
libasfparser.so
libasound.so
libat-manager.so
libat-parser.so
libaudioeffect_jni.so
libaudioflinger.so
libaudioresample.so
libbcc.so
libbcc.so.sha1
libbcinfo.so
libbinder.so
libbluedroid.so
libbluetooth.so
libbluetoothd.so
libbtio.so
libc.so
libcamera_client.so
libcameraservice.so
libchromium_net.so
libclcore.bc
libcrypto.so
libctest.so
libcurve_oem.so
libcurvecore_oem.so
libcutils.so
libdbus.so
libdefcontainer_jni.so
libdiskconfig.so
libdl.so
libdrm.so
libdrm1.so
libdrm1_jni.so
libdrmframework.so
libdrmframework_jni.so
libdvm.so
libeffects.so
libemoji.so
libevent-listener.so
libexif.so
libexpat.so
libext2_blkid.so
libext2_com_err.so
libext2_e2p.so
libext2_profile.so
libext2_uuid.so
libext2fs.so
libext4_utils.so
libgabi++.so
libglib-2.0.so
libglib.so
libgmodule-2.0.so
libgobject-2.0.so
libgthread-2.0.so
libgui.so
libhardware.so
libhardware_legacy.so
libharfbuzz.so
libhoudini.so
libhwdata_oem.so
libhwui.so
libicui18n.so
libicuuc.so
libifdsmartcardapi.so
libinput.so
libiprouteutil.so
libjni_latinime.so
libjni_mosaic.so
libjnigraphics.so
libjpeg.so
liblog.so
libm.so
libmcdr.so
libmedia.so
libmedia_jni.so
libmediaplayerservice.so
libmemrar.so
libmfldadvci.so
libmixcommon.so
libmixvbp.so
libmixvbp_h264.so
libmixvbp_mpeg4.so
libmixvbp_vc1.so
libmixvideo.so
libmtp.so
libmultidisplay.so
libnativehelper.so
libnetlink.so
libnetutils.so
libnfc.so
libnfc_jni.so
libnfc_ndef.so
libparameter.so
libparse_stack.so
libpcsclite.so
libpixelflinger.so
libpower.so
libpowermanager.so
libprodtest.so
libproperty.so
librapid-ril-core.so
librapid-ril-util.so
libreference-ril.so
libremote-processor.so
libril.so
librs_jni.so
librtp_jni.so
libs3cjpeg.so
libsensorservice.so
libsepdrm.so
libsharedbuffer.so
libskia.so
libsmartinput_oem.so
libsonivox.so
libsoundpool.so
libspeexresampler.so
libsqlite.so
libsqlite_jni.so
libsrec_jni.so
libssl.so
libstagefright.so
libstagefright_amrnb_common.so
libstagefright_avc_common.so
libstagefright_enc_common.so
libstagefright_foundation.so
libstagefright_omx.so
libstagefright_soft_aacdec.so
libstagefright_soft_alacdec.so
libstagefright_soft_amrdec.so
libstagefright_soft_g711dec.so
libstagefright_soft_h264dec.so
libstagefright_soft_mp3dec.so
libstagefright_soft_mpeg4dec.so
libstagefright_soft_vorbisdec.so
libstagefright_soft_vpxdec.so
libstagefright_yuv.so
libstagefrighthw.so
libstdc++.so
libstlport.so
libsurfaceflinger.so
libsurfaceflinger_client.so
libsystem_server.so
libsysutils.so
libthread_db.so
libtty-handler.so
libui.so
libusbhost.so
libutils.so
libva-android.so
libva-tpi.so
libva.so
libva_videodecoder.so
libva_videoencoder.so
libvariablespeed.so
libvideoeditor_jni.so
libvideoeditorplayer.so
libvorbisidec.so
libwatchdogd_devel.so
libwebcore.so
libwebrtc_audio_preprocessing.so
libwilhelm.so
libwnndict_oem.so
libwpa_client.so
libwrs_omxil_common.so
libwrs_omxil_core_pvwrapped.so
libwrs_omxil_intel_mrst_psb_avc_enc.so
libwrs_omxil_intel_mrst_psb_dec.so
libwrs_omxil_intel_mrst_psb_h263_enc.so
libwrs_omxil_intel_mrst_psb_m4v_enc.so
libwsbm.so
libxmlserializer.so
libz.so
libztedlna.so
libztedlna_jni.so
libztedrmcore.so
libztedrmjni.so
opimport_pull_x86
oprofile_x86_usage
parameter-framework-plugins
plugins
pvr_drv_video.so
soundfx
shell@android:/ #Jó bogarászást
(bill nélkül igaz).
-
Robbertho
aktív tag
-
keep2000
tag
Bár nagyon nem vagyok benchmark-függő, kíváncsiságból csináltam Antutu összehasonlítást kolléga gyári droidos Nexus S gépével
Nexus S
Grand X In -
szponzor
senior tag
OK, teljesen igazad van. Engem a hangtorzítás hagyna hidegen, a mass storage szintén, de mivel ez az egy lehetőségem van, hogy otthonról elérjenek, ezért kicsit idegesítő, hogy én váltakozó képeket kapok videó helyett.
USB OTG meg van már oldva? Esélyes, hogy OTG-n keresztül kezelne egy webkamerát? -
TBG
senior tag
válasz
szponzor #3233 üzenetére
Teljesen komolyan gondoltam. Vitatkozni viszont nem vitatkoznék Veled, mert mindenkinek más az ingerküszöbe. Számomra pl. ennyi pénzért megengedhető, hogy legyenek benne apró hibák...főleg olyanok, amik engem rohadtul nem érdekelnek, mert sosem használom. Ezért lenne bármiféle vita meddő. Egy ismerősöm a Galaxy S3-at vitte vissza 2 nap után, hogy nem megy az USB Mass Storage alapból, aztán elmondta, hogy mekkora trágya fos ez a Galaxy S3 ennyi pénzért. Neki ez baszta ki a biztosítékot én le sem szarnám.
-
szponzor
senior tag
Ezt ugye te SEM gondoltad komolyan? Ez a telefon 65k kártyafüggően, Domino csomagban.
Egy éve vettem az akkor már egy éve piacon lévő Nexus S-t 70 ezer Ft-ért, kártyafüggetlenül. Igaz, hogy akkor sem számított már csúcshardvernek, de a kamera tökéletesen működik rajta. Itt nem arról van szó, hogy egy HTC One X szintjét kell hoznia, csak épp arról, hogy ha belerakják az előlapi kamerát, akkor az miért nem üzemel megfelelően? Ha nem rakják bele, akkor senki nem kérdezi meg, hogy hol az előlapi kamera egy 65k-s telefonban (aminek szerintem már alapfeltételnek kellene lennie), de így hogy van, szerintem jogos a kérdés, hogy miért nem használható. Remélem, hogy csak szoftveres bug és lesz rá javítás, mert ez a része így használhatatlan. -
Jano_023
őstag
Hali, ma megrendeltem én is a telefont! Átalában mennyi idő alatt hozzák ki? Ha ma rendeltem 13.40-kor elképzelhető hogy holnap megkapom ? (17-20 órát jelöltem meg átvételnek (Budapest))
Ha megkaptam mit érdemes lecsekkolni rajta ? köszi
-
TBG
senior tag
Értem én, hogy sokan fanyalognak, hogy 6 fps, meg hangosan pár ember recsegést vél hallani, meg ilyenek, de azért megjegyezném, hogy ez egy 50K körüli készülék. Aki nem akar ilyesmit, az vehet 130K-csillagos ég mindenféle mást is.
-
Robbertho
aktív tag
válasz
szponzor #3212 üzenetére
Folyamatos alatt azt érted, hogy önmagához képest folyamatos?
Videóhívásra még nem használtam, de a kamera alkalmazásban megtekintve a képét, elég lassú volt a képfrissítés. :\
Pl.: ha gyorsan kinyitottam és bezártam a számat, a telefon képén olyan volt, mintha nem csináltam volna semmit
-
válasz
Keeperv85 #3210 üzenetére
Akkor lehet, hogy ez platformfüggő. Nekem Linux alatt is ugyanaz a 3 opció választható.
Ezek szerint más platform, más rom, más szolgáltatás? Teljesen logikátlan, de lehetséges.root@cappa-laptop:~# lsusb
Bus 002 Device 004: ID 19d2:0260 ONDA Communication S.p.A.
Bus 002 Device 003: ID 0a5c:5800 Broadcom Corp. BCM5880 Secure Applications Processor
Bus 002 Device 002: ID 8087:0020
Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
Bus 001 Device 002: ID 8087:0020
Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub -
Lacko87
tag
Ezzel a gyári billentyűzettel lehet kezdeni valamit? Nagyon idegesít, írok egy szót nyomok egy szünetet és már ékezettel együtt jelenik meg és magától kijavítja. Minden ilyen automatikus hülyeséget kiszedtem, de mégse jó és kezd eléggé zavarni.
-
szponzor
senior tag
Videótelefonálást (Skype/Google+) még mindig nem próbálta senki?
-
Lacko87
tag
(#3202) Ricardo
A problémák fele abból ered, hogy mindenki bemagyarázza magának és 3 napig 0-24-ben próbálja előidézni. Ilyenkor jönnek elő ilyen hülyeségek hogy az alsó gombsor későn kapcsol fel.(#3200) petike2014
A gyors energiatakarékos üzemmód szerintem azért nincs benne a B04-ben mert alapból be van kapcsolva. Mivel a frissítés óta jelentősen jobban bírja az aksi mint előtte ezért feltételezem egyéb optimalizációk is benne vannak, amiket a menüből viszont kiszedhetek.Ma kipróbáltam ezt a recsegés dolgot. Feltettem maximumra a hangerőt és ha nagyon akarom akkor belebeszélem, hogy recsegett, viszont olyan hangos volt hogy telefonálásra már nem alkalmas. Zenehallgatásnál kicsit határozottabban mondom a recsegést, de ki hallgat zenét a telefonon fülhallgató nélkül max hangerőn?
-
alien19
tag
Szerintem is piszok gyors a telefon. A telepítés vagy frissítés pillanatok alatt történik.Mindenre gyorsan reagál.Annyi hibát találtam h mikor az also gombok világítanak a pontmatrixok kicsit fehéren világítanak bizonyos szögből de csak alul. Nem zavaró de találkozott valaki ilyennel?
-
-
alien19
tag
válasz
petike2014 #3204 üzenetére
Értem bár emiatt mégegyszer le nem feszítem a hátlapot mert a körmeimre még szükségem van
-
Ricardo
titán
Valóban ennyi embernek van gondja a vásárolt telefonnal? Lassan úgy érzem mintha lottózni menne be az ember a T-mobilba. Vagy szerencséje lesz, vagy nem.
-
alien19
tag
válasz
petike2014 #3200 üzenetére
Azt hol lehet megnézni mikor gyártották a telefont?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest