- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter_Pan
tag
válasz
Jano_023 #3395 üzenetére
Azt jelenti, hogy a rendelést már feldolgozták és a logisztikai rész már folyamatban van feléd. Azt, hogy konkrétan a te példányodat már ki is adta-e a raktár, és afutár mikor veszi fel, hol van épp, stb. azt az ügyfélszolgálat sem biztos, hogy meg tudja mondani. Persze megpróbálhatod, de a készülékedet ezesetben sem fogod akár egy perccel előbb megkapni
Türelem telefont terem. Gond akkor lesz, ha már kézbesítve státusz ellenére sem kaptad meg. Akkor megtetszett a futárnak -
SteelRain
csendes tag
válasz
Peter_Pan #3385 üzenetére
..Akkor a tisztánlátás végett.....
A segítséget megköszöntem.
Nagyon örülök hogy ez az eljárás másnál megoldotta a hibát. Remélem nálam is megfogja. És nem azt írtam nyavajogva hogy "de ezt miért kell"....Hanem hogy kíváncsi leszek.!!!!
Nem vagyok benne biztos hogy te tudod hogy én mit akarok.....
Az első telefon cseréjénél azért hezitáltam mert bíztam benne hogy a hiba bennem van nem a készülékben. És van jobb dolgom mint a t-s boltban ücsörögni.De hogy megint csak jelezzek valamit a adatbarangolos hibával kapcsolatban ennél a készüléknél is előjön....csak már leszarom.
És hangsúlyozom ...KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!!!!! -
Peter_Pan
tag
válasz
szaszii #3393 üzenetére
Trükkös: Sokkal inkább a telefon középpontja felé kell tolni és kevésbé háteafelé húzni. Így nem szakad le a körmöd. Amint egy kicsi rést látsz a sarkon tedd bele a szabad kezed egyik körmét és told végig az él mentén. Érezni fogod mikor old ki az első karmocska, onnan már könnyen szétnyílik a ház.
-
Jano_023
őstag
Hali, az, hogy a rendelésem szállítás alatt van az mit jelent ?
Már a kocsiban van ? Vagy ezt most hogy kell érteni ? köszi -
szaszii
tag
Na jó, elmennek ezek melegebb éghajlatra.. 10 perce próbálkozom levenni a hátlapot, eddig sikertelenül..
-
Peter_Pan
tag
Szerintem várjál rá. Hátha valaki (akár a ZTE) akkora fantáziát lát a Grand X In-hez 3300mAh kapacitású akku gyártásában, hogy gyártani kezdi és logisztikát is szervez hozzá. Nagyon szerencsés lennél, ha ez így alakulna, persze bármi lehet. Szerintem ha a használási szokásaidhoz nem elegendő a jelenleg hozzávaló gyári akku, akkor ez a készülék egyszerűen nem megfelelő választás számodra.
-
natë
nagyúr
Bocs, hogy itt kérdezem...
A Telenoros Blade III függő, vagy a Moto-kon kívül az összes droid az?
-
M3aN
senior tag
Várható amúgy hozzá nagyobb akksi, akár ebay-es formában?
-
Peter_Pan
tag
válasz
SteelRain #3380 üzenetére
Dehogynem! Mert a kettő együtt az, ami biztosan megoldja a jelenséget. A javaslatok másnál működtek. Ha nálad nem fognak, akkor hardverhiba. Viszont már az előtt fanyalogni kezdesz a megoldáson, hogy magad is kipróbálnád.
Akkor sem akartad visszavinni, amikor maga a szolgáltató mondta, hogy szoftverhibás és vidd vissza csrére/javításra. -
Keeperv85
nagyúr
Mert azok az okostónik azt hiszik még mindig 20 évvel ezelőtt vannak és a nikkeles akkukat kellett előtölteni. Ezeknél a lítiumos akkuknál nem kell és nem is lehet előtölteni őket. Hiába hagyod tizen akárhány órát a töltőn, mikor végzett a második fázissal (konzerváló töltés), akkor lekapcsol. Ha közben be van kapcsolva, akkor is csak ilyenkor jelzi, hogy "Feltöltve".
-
SteelRain
csendes tag
..factory reset...B04....de ahogy néztem eddig is ez a rom volt fent. Ez a kettőzés mindig akkor jött elő mikor összekötöttem a pc-mel. A memo kártya is zsír új 32gb....
Kíváncsi leszek.. -
ko9
addikt
válasz
Doky1988 #3368 üzenetére
Leírtam újra, és pár sort átírtam a Windowsos szkriptben, a régebbi csomag nem működik, ezért töröltetem is majd azt.
Íme a root:
A csomag Bin4ry restore funkciós rootja alapján készült. Én "csak" a szkripten módosítottam, cseréltem a Superuser.apk-t és a su bint, írtam hozzá Linuxosoknak is egy telepítő szkriptet, és adtam hozzá UnRoot lehetőséget is.
Letöltés: [link]
Telepítés:
0.: Bekapcsolod az Ismeretlen forrásokat és az USB hibakeresést a készüléken
1.: Csatlakoztatod az USB kábelt
2.: Letöltöd és kicsomagolod a ZIPet, Linux esetén kell egy chmod a+x RunMe.sh
3.: Futtatod az oprendszerednek megfelelő RunMe szkriptet
4.: Választhatsz, hogy Rootolni akarsz, vagy eltávolítani a Rootot (Unroot)
4/1.: Root esetén: 1-es opciót választod
/1-1.: Be fog jönni a készüléken egy Teljes visszaállítás alkalmazás. Semmilyen jelszót nem kell megadni, csak alul a jobb oldali Adatok visszaállítása gombra nyomni. Ne várj, AZONNAL nyomj rá, különben megakad a szkript. Ha nem írja ki, hogy Helyreállítás indítása, akkor lépj ki Home gombbal, és zárd be a szkriptet, majd kezd a 2. ponttol.
/1-2.: Ha sikerül, akkor 2szer újra fog indulni a készülék, erről a szkript is tájékoztat.4/2.: Unroot esetén: x opciót válaszd
/2-1.: Rákérdez, hogy Tényleg? Ez esetben Y a válasz
/2-2.: Készülék újraindul, és a Root eltünt.Tesztelve mindkét oprendszeren, természetesen hiba előfordulhat, azt jelezzétek, és megpróbálok mihamarabb segíteni.
Előfordult egyszer a tesztelés során, hogy újraindítás után eltünt a Superuser app. Ez esetben Playről újratelepítve újra használható volt a root. -
alien19
tag
Optimális esetben meddig kell bírni az akksinak? Tegnap este 6 felé vettem le töltöröl most 17%on volt jo sokat nyomkodtam de mintha gyorsan merü lne??
-
Doky1988
senior tag
Nah ezt a képet kaptam, tehát müxik köszönöm!
Csak persze Current device: Grand X In
-
Doky1988
senior tag
Nah elvileg sikerült!
Rámentem az adatok helyreállítására és újraindult a készülék.
Néztem a root check progival egy testet:Your phone is Rooted.
Alul meg azt irja,hogy Your phone does not have SU access.
Na most mivan
-
Doky1988
senior tag
A kérdésem az lenne, hogy a készülék rootolásánál visszakell minden adatot állítanom? Mert az gáz már mindent feltelepítettem ami kellett
http://prohardver.hu/tema/re_zte_grand_x_in_intel_atom_es_android_ics/hsz_1906-1906.html
Erre gondolok.
Mert mikor elindítom a Runme.bat -ot és nyomok egy Y -t neki akkor bejön a teljes adatvisszaállítás ablak a telefonon, és visszaakar mindent állítani eredeti állapotra.
Ilyenkor ugyebár elvesznek az appok meg minden gondolom + névjegyzék.
-
junkpod
veterán
hali, a kínai kistesó (V970) telónak a Z-device test programmal ki-be kapcsolható szabadon a flash, pedig szerintem ez a hardver rész azonos. Lehet, mégsincs hardveres oka a flash lámpaként való használatának?
-
istnag
addikt
válasz
szaszii #3359 üzenetére
"Hogyan mondhatom le a megrendelésemet?
Attól függ, kiküldtük-e már az Ön címére a terméket.Ha még nem küldtük ki a terméket, két lehetősége van a rendelés lemondására:
E-mailben: írja meg lemondási szándékát a my@t-mobile.hu e-mail címre, a vásárlás adatival együtt. Telefonon: készítse elő rendelése adatait, és hívja az 1430-as telefonszámot (T-Mobile hálózatról éjjel-nappal ingyenesen hívható).
Ha azt a választ kapja, hogy a terméket már postáztuk, ne vegye át a futártól. Ha a termék már meg is érkezett, 8 napon belül elállhat a vásárlástól." -
szaszii
tag
Na, nemsoká a kezemben lesz a telefon. Szerencsére jól jött ki, hogy még ma meghozta a futár. Kérdésem, hogy a 3 napos elállás munkanapra vonatkozik, igaz? Tehát van plusz 2 napom most, igaz?
Letesztelek minden eddig ismert hibát, remélem rendben lesz a készülék. -
Lacko87
tag
válasz
petike2014 #3345 üzenetére
Az Intel graphics media accelerator (400 MHz) és a PowerVR SGX540 gpu-k ugyan azok? Olvastam, hogy az Intel GMA a PoweVR alapjaira épül, de azt, hogy ugyan az lenne a kettő azt nem tudtam,
-
Peter_Pan
tag
válasz
alien19 #3353 üzenetére
Tudod eltérő képméretek esetén a képkivágás más lesz. Illetve a szenzor mérete adott, ennél fogva eltérő képméreteknél az aktívan használt szenzorfelület sem azonos, a rekesz mérete viszont változatlan. Ebből fakadóan változik a látószög. Sőt, ha jól gondolom az android úgy méretezi át az előnézeti képet (nem emlékszem, hogy széltében vagy hosszában), hogy az pont kitöltse a képernyőt. Vagyis a jelenségnek több oka is van és teljesen normális.
-
alien19
tag
A videofelvételnél mi az a CIF és QCIF nálam elég homályos? ? Full hd felvételnél nektek is mintha zoomolna a kamera?
-
Jano_023
őstag
Köstzi a gyors választ ötlet, hol van olcsón jó fajta ?
Ezt néztem ki így gyorsba. Ki milyet és mekkorát használ? -
herrká
senior tag
Sziasztok! Pár hsz-el feljebb írtam, hogy tök vagyok ehhez a 4-es Androidhoz. Szóval, letöltöttem ezt a Handcent sms alkalmazást. Elvileg települt is, de hová lett? Hogyan tudom, kell beállítani?
Köszönöm! -
Jano_023
őstag
Megrendeltem már a telefont, a futár hétfőn hozza. A kérdésem a csomag tartalmaz memóriakártyát mint a ZTE SKATE ? Vagy gyorsan rendeljek egyet ?
-
Peter_Pan
tag
válasz
petike2014 #3345 üzenetére
Csak vigyázz be ne szippantson az a sok mihaszna szám..
-
-
ko9
addikt
válasz
petike2014 #3343 üzenetére
Azért ne JB-vel hasonlíts össze, elég sok minden jött oda (Triple buffer, Vsync), ami nincs 4.0.4-be...
-
petike2014
aktív tag
válasz
Peter_Pan #3342 üzenetére
Eltávolítva a fóliát érezhetően jobb..., kipróbáltam. Talán túlságosan szigetel és nem meg át az elektromosság rendesen, bár fura,hogy az egyiken igen a másikon meg nem. Mellétettem most egy SGS II-t sebességben azt is tartja/hozza, nem csak a TI OMAP 4430-at, természetesen 4.0.4 van mindkét készüléken. 7099 antutu nekem, az sgs II 6350. Viszont Nexus S-el összemérve (azon 4.1.2) a 2d teljesítmény jóval kevesebb GXI-n a 3d picivel több.
-
Peter_Pan
tag
válasz
petike2014 #3341 üzenetére
Az okosok szerint gyárilag szállítási fólia van rajta, ami néhányaknál a kijelző szokatlan viselkedését okozza. Másoknál meg azzal is minden rendben. Cseréld le valami minőségi darabra, azzal jobb kellene legyen.
-
petike2014
aktív tag
Üdv. Cseretelefon után minden rendben (hangszórók,kamera,rezgőmotor,kijelző,akku idő, szoftver), viszont ennek az érintőjének az érzékenysége alatta van az előzőnek és én úgy észlelem,hogy kicsit "mellé" is hord. Tehát a kiválasztásokat sokszor összetéveszti a húzás mozdulattal (pl rányomok,h beállítások és átgördül a következő fülre a beállítás megnyitása helyett).
UI: Fólia mindkét készüléken a gyári és nem vettem le.
-
TBG
senior tag
Sziasztok!
Van egy érdekes probléma.......ha live wallpapert állítok be, például azt a gyári, falevelek a vízben történetet, akkor frankón szétesik a képernyő, ha jobba balra scrollozok.....mondhatni, hogy megfolynak az ikonok és a widgetek. Más is találkozott már ezzel? Jah, Zeam Launchert használok, bár a stock launcherrel is csinálta
-
herrká
senior tag
Sziasztok! Pár napja vagyok tulaja egy ilyen készüléknek. A SGS 2.3-a után kissé nehezen találom a beállításokat még a 4.0-án!
Most konkrétan az érdekelne, hogy lehet beállítani az sms-nél, hogy ha túl lépem a 160 karaktert, küldje el két sms-ben? Sajnos, most rögtön azt mondja ilyen esetben, hogy MMS-ként küldi! Sőt ma reggel kaptam egy ilyen hosszabb üzenetet, és az is MMS-ként jött! Válaszoltam két szóban, és MMS-ként küldte el!
Megoldás?Egyébként a hívás felvétele után nálam is van legalább egy fél másodperces szünet! A "szia"-t általában nem hallja az "ellenfél". Valamint az egyik ismerősöm panaszkodott, hogy többször "buborékolok" és ismételjem meg! Érdekes, hogy azóta több más illetővel beszélve, mindenki azt mondta, hogy jól hall, minden rendben!
Én néha túlvezérelt zizegős hanggal hallom a partnert. Nem tudom ez probléma lehet-e később?
A kijelzőről még nagyon nem tudok nyilatkozni, rajta hagytam a fóliát. Pixel hibát nem látok.
Az üvegéről tud valaki valamilyen infót? Ez is "Gorilla Glas"? mint az SGS-é volt? Vagy ez majd karcolódhat a fólia nélkül?
Köszi! -
Peter_Pan
tag
Kétlem, hogy ez hardveres hiba lenne. Akkor sűrűbben előfordult volna és nem mindig kártya (újra)csatolás esetén. Csupán két eddigi jelenségből próbáltam gondolni valami okra, mert a szoftverek nem véletlenszerűen működnek. Illetve úgy tűnt, hogy beavatkozásom után a rendszer szisztematikusan csinál valamit a háttérben. Konkrétan windowsos fájlkezelőben a szemem láttára építette újra az általam véletlenül törölt könyvtár struktúrát és ez több percen keresztül, lassan történt. Az azonos nevő mappák tartalma viszont nem mindig volt azonos. Furcsa és sehogy sem értem.
-
Peter_Pan
tag
válasz
SteelRain #3322 üzenetére
Linux/android ismereteim nekem is eléggé kezdetlegesek, de tapasztalatokból gyorsan tanulok
Pont úgy gondolom, ahogy Nundde K. is mondja, mivel lövésem sincs, hogy a mappaduplázós jelenség oka a felhasználó által telepített részből, vagy az OS szerves részéből származik-e? Annyi biztos, hogy az utóbbit érinti.
Az is érdekes, hogy a visszaállítás után azonnal újra rootoltam egy rövid időre, de másodjára nem duplikálódtak a könyvtárak. Korábban pedig egy üres sd-kártya behelyezése nem tudom miért okozott gondot. Csak tippelni tudom, hogy olyankor duplikálódhatnak a könyvtárak ha a telefon beépített tárolója nem üres a külső sd-kártya (újra)csatolásakor. Persze lehet teljesen más oka van..
-
Nundee K.
tag
válasz
SteelRain #3324 üzenetére
Ha jól gondolom, a kartárs azt javasolja neked, hogy csinálj egy factory reset-et + a B04-es pack-ot is újra kellene installálnod.
(Ha most B03-as a szoft-od, akkor engedd rá a B04-est, ha már B04-ed van, akkor letöltöd, átnevezed update.zip-re és telepíted.) Remélem, hogy tudtam segíteni.
Ha hülyeséget írtam, majd a többiek kijavítanak. -
keep2000
tag
Mai facebook frissítés megjavította az app indulási hibáját, jónak tűnik 1-2 perc után
-
zannor
tag
Valaki találkozott azzal, hogy az MX player x86-os kódekje más programmal való osszeakadasra hivatkozva nem települt ?
-
Peter_Pan
tag
válasz
SteelRain #3317 üzenetére
Ok, de csak a factory reset nem lesz elég, mert úgy tűnik számomra, hogy az csak a felhasználó programjait gyalulja le, de az OS részeihez nem nyúl. Ezt abból gondolom, hogy átírtam a media_profiles.xml, illetve atomisp.conf-ot és factory reset után azok változatlanok maradtak!
A ROM telepítés viszont csak az OS-t telepíti újra, a felhasználó cuccai viszont maradnak. Így biztos ami biztos alapon célszerű szerintem mindekettőt elvégezned..
A beállítások, kontaktok, telepített appok miatt meg ne aggódj, mert 5-10 perc alatt magától le fogja húzni (hacsak első indításkor ki nem veszed a googleszinkronizációs pipákat). Nálam még a wifi jelszavát is a google szervereiről állította vissza....
-
Peter_Pan
tag
válasz
SteelRain #3308 üzenetére
Én hasonlót akkor tapasztaltam, amikor az első hét után sd-kártyát tettem bele. Aztán tegnap is, miután megrootoltam (rootolás után preparing sd-card felirat volt az üzenősávban).
Nálam csak a windows látta duplán a mappákat, sőt pl a két DCIM mappa tartalma eltérő is volt. A telefonról ránézve a kártyára nem látta duplán a cuccot. Aztán azt találtam, hogy a telefonon van egy /sdcard (ez a felhasználó által behelyezett), és egy /mnt/sdcard mappa is (utóbbi a telefon beépített tárolója). Tévedésből ezt töröltem, mert falnak mentem a windows alatti duplánlátástól. Ettől eléggé megzavarodott a rendszer, mert ugyan láttam, hogy minden adatom rajta maradt a külső kártyán, mégsem tudtam megnyitni/másolni azokat.
Aztán úgy tűnt, mintha a rendszer is próbált volna valamit automatikusan javítani, mert 20 perc után már legalább tudtam új mappákat létrehozni és amit frissen másoltam fel, az minden rendben volt. Igazi azonban nem lett, így végül factory reseteltem, majd azután még sd-kártyáról a teljes B04-es ROM-ot újratelepítettem. Azóta minden rendben. Valószínű tehát a windows összezavarodik sd-kártya beillesztést követően. -
William84
csendes tag
-
kobajasi
csendes tag
Más a port kiosztásuk valószínűleg. Csak az a kérdés, hogy egy másikon működne.?
Ezzel ki lehet cseréltetni vajon?Nagyon tetszik, de lehet, hogy veszek egy Galaxy SII-t.. -
-
SteelRain
csendes tag
..legyen valki olyan kedves es segítsen megoldani a problémám amennyiben lehetséges .....
Ez mar a masodik gxi-em es azt tapasztaltam hogy a. Memoria kártyam tartalmat megkettozte. ...
Mikor kitörőltem a megkettozott mappakat az eredeti mappak felett is kitörőlte .....
Miert szopat????
....kezdem azt hinni hogy ez a telefon rossz választás volt.. ...
...vagy tenyleg köcsög vagyok és akkor szopasson is.. .... -
kobajasi
csendes tag
Nem látok különbséget a dugók között.
A sima fülhallgatók jók, a felvevőgombos headszetekkel van a hiba.
-
Gabor12
tag
Kis összefoglaló az eddigi tapasztalatokról:
A nagy memória, képernyő felbontás és az ICS miatt nagyon sok app-ot ki tudtam próbálni, egy sor olyat, amit meg sem szólal pl. blade-en vagy blade 3-on vagy skate-en. Röviden ez más kategória. (blade-t most is használok néha)
A hardver nagyjából a Samsung Galaxy S3 adatait hozza a Vellamo teszteken (html5 és metal).
Gyors, minden nekem fontos app fut (kb 100-120-at használok). A B03 software hibás lehetett, néhány program gyorsan lemerítette. B04-el ugyanazok a programok alig fogyasztanak. (Nem tudok részletes összehasonlítást tenni, mert hamar cseréltem).ZTE-nek feltettem néhány kérdést (NFC, HDMI, VPN), választ nem kaptam, valószínű támogatás nincs. A Samsung hozzájuk képest nagyon erős. A telefon jó, elégedett is vagyok vele, de nem hiszem, hogy különösebben népszerű lesz. Most jött ki a Nexus 4, ami egy elég jó telefonnak tűnik, ($299) az USA-ban, azzal nem versenyképes. És a ZTE is hamarosan kijöhet 4 magos processzorral és sokkal jobb paraméterekkel. A helyzet most nagyon gyorsan változik.
Most és az elmúl pár hétben a GXI volt ár-érték viszonyban megfigyeléseim szerint a legjobb, de nem tudom meddig marad az. A sok hibás darab és a gyenge support (bár ez az oldal jo: [link]) miatt kockázatos. Nekem úgy tűnik sikerült egy jót kapnom, és a 2 garancia miatt nem aggódom különösebben. A készülék paraméterei, tudása és a szoftvere alaján jó. Hogy azután lesz-e rá 4.1 (ami szerintem nagyon fontos) vagy netántán 4.2, abban nem vagyok biztos. A "support" nem mond erről semmit. Globálisan nézve most a Nexus 4 a csúcs (Magyarországon még nincs, és ha lesz jó fel fogják nyomni az árát eleinte 90 eFt fölött lehet -igaz az USA-ban is elkapkodták percek alatt az összeset, és a Google szerverei összeomlottak a terhelés alatt)
-
housejoy
tag
én most hívtam telefonról valakit skpe-on,igaz wifivel kapcsolódtam és számítóges klienst hívtam de teljesen rendben volt a hang és a kép is mind2 fél részéről, direkt rákérdeztem szaggat e a kép vagy a hang de azt mondták teljesen jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Gyúrósok ide!
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged