- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
gruang
csendes tag
sziasztok!
ma vittem be a telefonomat az allee szervízébe, mert néha nem érzékelte a fülesemet. több fajtával is próbáltam, mindegyikkel előjött a hiba, így biztos voltam benne, h a teló rossz. az üzletben is csekkolták, kifújták de a hiba továbbra is megmaradt. mondta az ügyintéző, hogy hnap menjek vissza minden tartozékával és új telefont kell választanom, mert ugye ezt már nem forgalmazzák. a kérdésem az lenne, hogy még mindig az alcatel idol s, sony xperia sp duóból lehet válogatni? -
gruang
csendes tag
Sziasztok! Megdoglott a telefonom toltoje... pontosabban a tolto fej. Azt cserelik a t-ben vagy vennem kell ujat? Elore is koszi a segitseget.
-
gruang
csendes tag
sziasztok!
egy kis személyes tapasztalat:
nagyon bejön nekem a wp7 stílusa, ezért felraktam a Launcher7 felületet, és hozzá a WP7 Lock Free nevű képernyőzár progit és azóta megszűnt a lockscreen fagyás wifin. nem tudom hogy lehetnek kapcsolatban ezek a progik a fagyással, ill. annak megakadályozásával, de egyelőre nem volt gond -
gruang
csendes tag
sziasztok!
az lenne a kérdésem, hogy rootolt készülékre egy esetleges új, hivatalos frissítést a menüben található "Szoftverfrissítési szolgáltatás" alól nyugodtan telepíthetek-e, vagy előtte unrootolni kell a telót? -
gruang
csendes tag
vice city intro után kihal. szerintetek valaha lesz olyan verzió, ami menni fog a telefonunkon?
-
gruang
csendes tag
Ma megérkezett hozzám is masina.
Eddigi tapasztalat:
- a kijelző gyönyörű
- az ics remekül fut, egy kósza belassulással sem találkoztam még
- normál fényviszonyok között egész szép képet csinál, a full hd videóról nem is beszélve
- GTA3 egész pofásan fut, néha kicsit akad, de csak másodpercekreviszont: nálam is jelentkezett a kijelző érzéketlensége, pontosabban, mikor töltőn volt, nagyon nehezen vette be a nyomkodást és néha amikor bevette, nem teljesen oda érzékelte ahova nyomtam. de csak töltés alatt jelentkezett ez a probléma, így gondolom szoftveres gond lehet, igaz?
-
gruang
csendes tag
felhívtam a 1430-at, azt mondta a srác, hogy valószínűleg még a héten, de legkésőbb jövő héten biztos érkezik nagyobb szállítmány a webshopba és most jelenleg tényleg csak pár darabbal töltögetik a készletet, az üzletek raktáraiból
-
gruang
csendes tag
nekem 10:12-kor jött az emil hogy van...esélyem sem volt
nem értem miért csak pár darabbal töltögetik a készletet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Ingatlanos topic!
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest