- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Én is már egy ideje kacérkodok a gondolattal annak ellenére hogy én is szeretem a gxi-t, de ha gariidőn túl elromlik akkor a a javítási lehetőségek elég korlátozottak ha jól tudom.
Én csak ezért gondolkodok ebben, ami miatt nem léptem még meg az az, hogy lutrinak érzem kissé, mert én a T kínálatából egyedül az LG F6-ra cserélném gondolkodás nélkül, de ha gyengébb telót akarnak rám sózni mint a gxi, akkor nem tudom van-e visszaút, hogy inkább kérem vissza a saját telefonomat...
-
Canonfan
senior tag
Ezt én is tapasztaltam már, a gxi-n és az előző telefonomon is (ott 2.3-as volt a droid) ott volt hogy egy órát is elmaradt.
Ez akkor volt necces amikor még a gyári ébresztőt használtam, és egyszer emiatt nem ébresztett a teló mikor kellett volna, és nem sok hiányzott hozzá hogy ne érjek be időben dolgozni, azóta az Alarm Clock Xtreme free-t használom, a gxi-n ki se próbáltam a gyári ébresztőt, eddig ez megbízhatónak bizonyult nálam, szerencsére ott még nem zavart be ez a bug. -
golyós
addikt
Szerintem (hangsúlyozom szerintem )
a T- a közeljövőben nem fog a ZTE-vel foglalkozni pont a Grand X rengeteg hibája miatt.Nagyon sok telefont cseréltek más gyártóra ( szerintem a fele sem volt rossz csak kihasználták a lehetőséget) és a rossz tapasztalat nem túl jó reklám.
Én is nagyon gondolkodom már a következő készüléken mert augusztusban már vehetek a T-nél megint de nem tudom mit.
Az álom a Note3 de mostmár az S4 is elérhető áron van és még jó ideig telefon marad, illetve az LG G2 is lehetséges bár rengeteg a negativ kritika. Esetleg Asus Padfone2 a tablet miatt.
Ha behoznának egy normális nagy kijelzős(min 5" ) ZTE-t akkor lehet, hogy megint bevállalnám mert nekem nincs vele gondom.( a support nem létezését meg betudom az intel procinak) -
Robbertho
aktív tag
Olvass vissza légy szíves néhány hozzászólást, és 400x fogsz ezzel a hibával találkozni (legalábbis mióta süt a Nap és nem esik a hó
)
A kijelző gyártási technológiájának egy mellékhatása ez az ún. "lilásodás". Nem bug, feature. Akkor jön elő, ha közvetlen napfény éri a képernyőt.
Más készülékeken, pl. hasonló kijelzővel gyártott Samsungokon is előjön ugyanez. -
tonyqa23
senior tag
Nem értem. Mindenki mondja, h 1-1,5-2 nap az akksi. Neked ez már mini reaktor...Bár nekem bal felül van 4 ikon, amik futnak, de ennyire nem azok nem eszik az akksit. Mint pl smart app protector. vagy auto screen on...advanced mobile care... ezek nem esznek annyit,h ekkora legyen a különbség. Nyilván akkor nem szinkronizálsz pl dropboxba meg ilyenek, nem?
-
Coolmat
őstag
Nem, ez Micro-HDMI kábel, ami nem ugyanaz mint a Micro-USB! MHL adaptert keress, lehetőleg olyat, amin van külön Micro-USB az árramforrásnak is (pl. ilyesmit, bár volt már erre panasz itt a topikban hogy 2-ből 2 hibás volt, amit én kaptam az viszont működik. Többnyire úgy szokták ezeket hirdetni, hogy Galaxy S2-höz jó, de GXI-vel is működni fog.
Szerk: ehhez még természetesen kell egy HDMI-HDMI kábel is. Nézhetsz olyat is, ami egyben van kábellel, pl. ez jónak tűnik.
-
kelekyle
őstag
ZTEhez nem használtam de HTChez pont 2napig
Ha nem volt még flipes tokod akkor én gyorsan le is beszélnélek róla. Nekem nagyon kényelmetlen volt a használata. HTC HD2-n volt ilyenem és nagy a telefon de még amikor lenyitom... és telefonálni is ocsmány úgy. Meg amikor használod akkor a flipje nagyon zavaró... játszani és böngészni elfordítva úgy esélytelen. Körülményes a használata véleményem szerint. -
golyós
addikt
Telefonálás max 5perc.Wifi 3 óra,játèk 3 òra kb ennyi.A Nfs MW 1óra játèk után kb 60%-ot sziv az aksin!De ez alapjában vève bármilyen játèkra igaz.
A kezdetektöl fogva mondom ,hogy gyatra az aksi.
Lehet aksi hiba ha másnál meg napokat megy?
Ma viszont ez a kikapcsolgatás mitöl jött elö?
Hivásnál felakartam venni erre kikapcsolt.
Sok kedvem van újrarakni ismèt a telefont. -
junkpod
veterán
nem fogyaszt és szerintem a google pozíció naplózás is biztonságos, de ezt ki is kapcsolhatod bekapcsolt gps esetén is. Ha megfelelően állítod be a Privacy settingset a google felületen belül akkor csak te látod. Nekem volt már, hogy hasznos volt, hogy vissza tudtam keresni, hogy hol voltam (vagy mondjuk ha a gyermeked telóján bekapcsolod és a google profilban megosztja veled, mindig tudni fogod hol van
Wifi és bt szerintem fogyaszt, mert azok folyton szkennelik a környezetet kapcsolatra éhesen. Bár ez is eldöntendő, hogy mi ér meg többet: kényelem vagy fogyasztás. ha hazaérsz és automatikusan kapcsolódik az otthoni wifire, akkor kapcsolhatsz egy automatikus otthoni telefon profilt, vagy az autóskihangosító bt érzékelésre magától autós profilra vált a telefon...
-
-
Ott van például a Go Locker (ehhez kell a GO Launcher is, nem kell ezt használni, de fent kell lennie, ha témázgatni akarod a zárképernyőt), milliónyi téma van hozzá. Személyes kedvencem a FourKey. Ez ingyenes. Akkor van a MiHome. Ez a MIUI launchere, régen volt külön MiLocker, de mára integrálták. Ehhez is kismillió téma van, sajnos a két kedvencem (10 way és Colors) nem működik qHD kijelzőn (hibát ír, ha be akarom állítani, elvileg van konvertálva erre a métere, de nem néztem utána.), gyárilag is sok téma van, de van egy külön xda-s topik, ahol ezeket gyűjtik. Ez a kettő ingyenes.
És akkor ott a Widgetlocker (csak fizetős). Ennek az a nagy előnye, hogy elhelyezhetsz widgeteket is a zárképernyőn, akár érinthetőek is lehetnek (példa: aktuális időjárás->érintése teljes előrejelzés, és animált időjárás, a fizetős Fancy, vagy Beautiful Widgets). Van néhány beépített zárképernyő stílusa is (régi Sense, új Sense, Jelly Bean, Honeycomb (ez nagyon egyszerű), régi droid, ICS, MIUI, stb.), elérhetőek hozzá témák is, de ezek nagy része ugyanarra a sémára épül ( jobbra-balra húzogatós), csak a a kinézet más. De az igazi ereje a widgetekben van.
Mondjuk ez megint alkalmazás topikba való lenne...
-
-
Robbertho
aktív tag
Azonban épp abban a hozzászólásban van benne, hogy tökéletesen működik, akinek címeztem az üzenetemet.
Valamint, az előbb kipróbáltam egy skate-ről leszedett, mosott, rosszul felrakott fólián keresztül, és teljesen jól működik. (Képzeld el, milyen jól fog jobb feltételek mellett
)
-
kelzsoca
félisten
-
Robbertho
aktív tag
Hát, ha működik a telefonszám
Sajnos mi többet is próbáltunk, sokszor csak simán kisípolt vagy egyszer érdekes módon olyan hangot hallottunk, mint amiket a betárcsázós modemek adtak ki
(Igen, a megfelelő telefonszámot hívtuk, még csak nem is a faxot.) Pedig hétköznap volt.
Azért reméljük neked felveszik
-
Peter_Pan
tag
Szerintem várjál rá. Hátha valaki (akár a ZTE) akkora fantáziát lát a Grand X In-hez 3300mAh kapacitású akku gyártásában, hogy gyártani kezdi és logisztikát is szervez hozzá. Nagyon szerencsés lennél, ha ez így alakulna, persze bármi lehet. Szerintem ha a használási szokásaidhoz nem elegendő a jelenleg hozzávaló gyári akku, akkor ez a készülék egyszerűen nem megfelelő választás számodra.
-
Keeperv85
nagyúr
Mert azok az okostónik azt hiszik még mindig 20 évvel ezelőtt vannak és a nikkeles akkukat kellett előtölteni. Ezeknél a lítiumos akkuknál nem kell és nem is lehet előtölteni őket. Hiába hagyod tizen akárhány órát a töltőn, mikor végzett a második fázissal (konzerváló töltés), akkor lekapcsol. Ha közben be van kapcsolva, akkor is csak ilyenkor jelzi, hogy "Feltöltve".
-
junkpod
veterán
két led az összesen: piros és zöld. ha ezek egyszerre világítanak akkor az emberi szem azt narancssárgának látja.
(#3159) tonyqa23
hozzáér az érintős üveg az lcd-hez, ami eléggé nyomásérzékeny dolog és így reagál a böködésre. nem szabadna ennek így lennie, ez szerintem szerelési hiba és cserélni kellene.
-
Egyébként sem lenne 2x1.6GHz, a frekvencia nem szorozódik a magok számával (sem itt, sem PC esetében!). A magok a többszálas végrehajtásban játszanak szerepet. És nem mellesleg ez az egymagos CPU is két szálas, vagyis ilyen szempontból hasonlóságot mutat a "hagyományos" két magos ARM procik felé (másrészt meg ég és föld....).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged