- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Hehe, köszi a válaszokat, így már tuti biztos ez lesz az új telóm, amint lecsúszik kicsit az ára.
Addigra talán a rádió kérdés is megoldódik.
De talán az se érdekel, ha nem. -
Timyyy
őstag
Ebben a cikkben miért írják hogy van benne rádió?
Most akkor van vagy nincs? Összevissza találok minden hülyeséget neten... -
Timyyy
őstag
Tegnap volt szerencsém megtaperolni ezt a telefont, és kicsit búvárkodni a menüben.... azt kell hogy mondjam, lehet, hogy hajlandó vagyok a számomra egyik legfontosabbnak mondható FM rádió hiánya felett szemet hunyni, leporolni az mp3 lejátszóm, és ennek ellenére is beszerezni egy ilyen telefont....
Olyan felüdülés volt a Skate-mhez képest ezt a telót nyomkodni, hogy csak na...
bár az ismerősének van valami hibája, a fényképező 3-4 kép után lefagy, egyszínű zöld képet mutat, stb... még nem tudni, mi az oka, de ezen kívül tökéletes! Amennyire csak lehet
Várok még az árzuhanásra, és asszem rárepülök majd egyre
Igaz, hogy bonyolultabb, mint a Skate, nekem ez gyorsan szokható, átlátható és könnyen tanulható volt (első androidos telóm), azért a grand x menüje nem piskóta... de remélem nem lesz vele gond, fél órát nyomkodtam, remélem csak ezért tűnt hirtelen kuszának, mert gyorsan mindent meg akartam nézni.A kamera hibára van valakinek ötlete?
-
Timyyy
őstag
Ez a billentyűzáras megoldás, amit a mobilaréna tévén láttam, nagyon tetszik, hogy körbe megy az ikon körül egy zöld csík, illetve a csillag alakzatban köré kirakható ikon is nagyon bejövős, ezt csak a ZTE tudja, vagy hogyan van?
Androidos újítás ez, és több telón is elérhető? -
Timyyy
őstag
Nemrég írtam ide, hogy esélyesnek láttam a ZTE Skate --> Grand X IN cserét.
Megörültem a milliószor nagyobb belső memóriának, stb stb sok egyéb dolognak, végignéztem mobilarénás teszt videót, elolvastam a cikket, megörültem, hogy oké, ha meglesz a pénz akkor ez lesz a telefonom, majd a cikk végén jól pofára estem:FM rádió: NINCS!
Mivel nehezen váltok telefont, hosszú idő volt meggyőzni magam hogy jó lesz ez, kezdtem élvezni a gondolatot is, és már várni, hogy elinduljak a boltba érte... nos, kár volt
nálam halott ügy ha egy telefonban nincs fm rádió. Akkor is egy ezeréves telót választanék, ami rádiós, ahelyett, ami vadiúj csillivilli több 100 000 ft-os és ingyen meg is kaphatnám. Rádió nélkül nálam nem telefon a telefon.
Kár érte, most kereshetek tovább, bár elkeseredve, mert ár/érték arány nagyon fontos...
-
Timyyy
őstag
Hmm, most hirtelen ez a sok válasz elbizonytalanított. De valamiért mégis maradtak fenntartásaim, amiből a legfontosabb az üzemidő, ha már a tárhely probléma megoldott. A Skate-em 3-4 napot simán bír minden nap egy kis játékkal, wifivel, facebook messengerrel, pár hívással. Soha semmit nem mókoltam rajta.
(#3048) istnag: a blade 3 is felkeltette a figyelmem, de nagyon hiányolom róla a mobilarénás tesztet, ugyanis nekem az nagyon mérvadó, jól megszokott az elemzési értékelési mód, tudom hogy nekem melyik paraméternél mi a fontos, és a tesztből ez ki is szokott derülni, anélkül viszont még bizalmatlan vagyok.
(#3049) Coolmat: mobilarénásat természetesen. Komoly, hogy a skate ~120 megás memóriája helyett ebben másfél gigára tudok telepítgetni?
Az már jó lenne
a rajt lévő androidtól is tartok kicsit, a skate-n lévő régi nekem annyira kezelhető és kézenfekvő, hogy nagy pozitív csalódás volt az előtte lévő nem okostelefonom után. Nem is akartam lecserélni pont ezért mert azt gondoltam nekem túl bonyolult lesz (pedig 21 éves vagyok, de mégis, nem rajongtam érte - most viszont annál jobban bírom). A tesztképeket nézegetve próbáltam meg képet kapni az új androidról, hát, nemtudom, minden kép után az jutott eszembe, hogy ez a skate-men sokkal szebben van megoldva, áttekinthetőbb stb...
(#3050) rizso: nemtudom mi az a "külön launcher"
nekem minden totál gyári rajta. Te ugyan azt írod mindenféle program használatával is 2 napot bír az akksi, de pár hsz-el fölöttem olyat olvastam hogy ennél kevesebb használattal se bír 1 napnál többet. Most akkor nemértem, nekem ez nagyon fontos kérdés...
(#3051) ^Clown: nem értek semmi ilyesmihez, hogy particionálás telefonon, vagy ezt meg azt csinálni a rommal, nekem ez mind kínai, és elég bizalmatlan is vagyok az ilyesmi eljárásokkal.
(#3052) keep2000: "Az ICS nekem bejön, a launchert kizárólag azért cseréltem le, mert gyárilag nem kezel app foldereket." Hihi, ebből 1 szót sem értek. Elmagyaráznád?
Megnéztem rizso tesztképeit is, végülis, mivel a telefon nem digit fgép, kifogásolni való igazából nincs rajta.
-
Timyyy
őstag
Csalódottan olvastam a cikket az új ZTE-ről, most ugyanis Skate-em van. 99%-át imádom, az 1% amit utálok, az a belső memória mérete, ugyanis rettentően kevés. Szinte semmi program nincs feltéve, se játék, és alig van hely...
Ez az egyetlen oka annak, amiért nem tudok hosszú évekre megállapodni a telefonom mellett és nézegetem az újakat, főleg ZTE-nél maradva, hogy mire lenne érdemes lecserélni, mi hasonlít a skate-re, az imádott 99%-ra, és pluszban sok memória legyen benne.Erre sajnos a grand x-et nem találtam alkalmasnak, bődületesen nagy visszalépésnek érzem minden téren, sem a kezelőfelület, sem a kamera nem tetszik, üzemidő rémes.
Nagy érdeklődéssel várok minden ZTE modellt, mert a hőn áhított iphone-ra nemhinném hogy mostanában lesz pénzem, de csalódott vagyok, és lehet, hogy ideje lenne mégis elkezdeni spórolni és kicsit tömni az apple zsebébe, mert nem látok más alternatívát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest