-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
t1
veterán
Nekem se megy a Camera 360, tudtok ajánlani egy hasonló programot ami megy?
-
pbl8608
csendes tag
Látom azért itt is megy az acsarkodás, ehhez csak annyit, hogy szerintem felesleges a garis dolgokról vitázni, mint mondani szokták, ahány ház annyi szokás...
Más, kelzsoca h áll a grand x fejlesztés mindenkiért alap?
-
hekmi
tag
válasz
#40993792 #2174 üzenetére
Akkor nyilván ez az ok
én is frissítettem délelőtt, és már nem találom sehol se
Az akksikérdéshez visszatérve: kiderült, hogy a memóriakártya nem működött, amióta kicseréltem, normális ütemben merül (legalábbis eddig úgy tűnik), szóval valószínűleg ez volt a gond gyökere. Legalább ennyivel okosabb lettem (lettünk)
-
Peter_Pan
tag
válasz
#40993792 #2190 üzenetére
Szerintem Steelrain fórumtárs részére a korábban a szolgáltató által jelzett szoftverhibát javíthatták. Ezt abból tippelem, hogy B04-re való frissítést követően Bécs közepén néhány alkalommal roaming adatforgalom megszakítását jelző figyelmeztetést dobott fel, noha roamingolásról szó sem lehetett. Egy-két óra után ez a jelenség megszünt.
A frissítés óta az a szubjektív benyomásom, mintha standby üzemmódban jobban kímélné az akkut. Ezt precíz mérésekkel nem tudom alátámasztani, de 9 óra alatt csupán 5%-ot evett.
Illetve a kernel svn4330-as száma alapján szintén csupán vélelmezem, hogy a bcm4330 chippel kapcsolatosan talán optimalizálhattak valamit (rendkívül kicsi az esélye, hogy csupán véletlen egyezik a két szám) -
Krysz74
tag
Szép estét.
Van valakinek infója arról, hogy mikor lesz normális mennyiségben a Grandból?
Mert kicsit tele a t… azzal hogy kapok egy készletértesitőt és belépés után már nem rendelhető. -
unyadavid
senior tag
Van valaki itt Győrben akinek van ilyen telója?
-
Cooler96
aktív tag
válasz
philoxenia #2185 üzenetére
philox keményíts már be
rossz már hallgatni,mindig kíváncsian nézem az új kommenteket,erre ilyen szennyeket látok
-
Peter_Pan
tag
Kedves Vzaza! Bocs, de ez nem a T-mobilról, mint szolgáltatóról szóló topik. Nem is a ZTE-ről szól, sem a Blade-ről. Hanem egész konkrétan a ZTE Grand X inteles változatáról, amellyel összefüggésben személyes tapasztalattal nem, előítélettel viszont annál többel rendelkezel.
Engem és azokat, akik e készülékről szeretnének információhoz hozzájutni kezd zavarni az, hogy kommunikációs háborút vívsz azokkal, akik előítéleteidet nem osztják. Eddig nem szóltam neked és többet nem is fogok. Remélem a moderátor végzi majd a dolgát ha nem hagyod abba a kötekedést, ugyanis hozzászólásaid nem az ismeretek növelését szolgálják.
-
M0RGI
őstag
Nem vagyok másod regje senkinek.
Persze, biztos én vagyok a láma, mert a t-mobilnál hetekre bent fogták a telefonomat.
Egyértelmű... Aki ilyet állít az a láma, de nem kicsit.
Aztán jó lenne ha te is befejeznéd végre a személyeskedést. Innentől ilyen témájú hsz-ekre nem fogok reagálni. -
Gabor12
tag
A Facebook rendszeresen meghal az enyémen (még B03).
NFC nincs benne.
Aldiko könyvolvasó gyorsan lemeríti.
A T-mobile webshopból eltűnt, már több napja nem kapható. Vagy keveset hoztak, vagy nagyon fogy.
Összegyűjtöttem a fontos mutatókat:
ROM:
http://wwwen.zte.com.cn/endata/mobile/Hungary/
Intel:
http://www.intel.com/content/www/us/en/smartphones/zte-grand-x-in.html
Hogy adják Ausztriában:
http://www.telering.at/Content.Node2/angebote/ztegrandxin.php
ZTE Hungary:
http://www.ztehungary.hu/about/zte_hu_kft/
Teszt video
http://www.youtube.com/watch?v=xFNItQUi914
Adatok:
http://www.gsmarena.com/zte_grand_x_in-4962.php
http://www.phonearena.com/phones/ZTE-Grand-X-IN_id7467 -
Keeperv85
nagyúr
válasz
philoxenia #2178 üzenetére
Még a végén részrehajlással fognak vádolni...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Keeperv85 #2173 üzenetére
Idetaláltam....
Érdekes téma, de mivel a T forgalmazza, ők minden készülékre két év jótállást adnak, a Bladen még romot is velük cseréltettem, amúgy a Blade még mindig köszöni jól van, a telefongyilkos fiam használja most is... Nemsokára betölti a kettőt, bölcsis lesz... már a teló, nem a fiam...
-
sdd2
veterán
MicroSIM adapter könnyen bemegy?
-
ux1
addikt
-
madmike
őstag
Mikorra várható valami átfogó teszt a telefonról? Mobilaréna tervezi, hogy nekiesik?
-
Keeperv85
nagyúr
Ha nem fejezitek be, szívesen segítek idetalálni az illetékeseknek, akkor aztán lehet engem utálni, meg "férgezni", ahogy az lenni szokott, de nem igazán hat meg! LÉGY SZÍVES! Többet nem kérek meg senkit, hogy az ilyen jellegű nézeteltéréseket beszéljétek meg privátban!
-
M0RGI
őstag
válasz
#40993792 #2167 üzenetére
Semmi olyat nem írtam ami nem volna igaz! Szerinted miről beszéltem eddig? Mások tapasztalatairól!
A másik, hogy pont a Blade-el jártam kétszer! is úgy, hogy hetekig bent fogták és várnom kellett a cserekészülékre. Attól, hogy te nem így jártál, nem jelenti azt, hogy én nem járhattam másképp.
Erről ennyit. A hsz-eimet átugorhatod és sem vagyok kíváncsi rád.
Innentől pedig ne erről, hanem a Grand X in-ről szóljon a téma. -
Dyde
aktív tag
huhh kb 14 óráig nem nézek a topikra és 220 új üzenet
Durva, de tényleg sok az értelmetlen vita
-
Peter_Pan
tag
Nem lehetne kimoderálni -illetve abbahagyni- az értelmetlen/öncélú/semmit mondó/"én is megvettem alig várom"/"hülye kézbesítő"/"jajj, kicserélik-e majd a hibás készülékem" vagy éppen ZTE-t, ill. szolgáltatót alaptalanul fikázó bejegyzéseket?
Azért kérdezem mert a 2100 poszt jelentős része ilyen, de nem hiszem, hogy ezek bármit is mondanak a készülékről. Illetve az sem várható el, hogy egy érdeklődő ennyi érdektelen poszton átrágja magját.
-
hekmi
tag
válasz
#40993792 #2161 üzenetére
Fordított sorrendben kerültek ide a képek, de a lényeg, hogy a jobb oldali rész nyílik meg, és ott ha az időre nyomok, akkor jön fel a BAL rész (Blade-n is így volt ha jól emlékszem, de nem fontos.).. Gyárilag rajta volt, én így gondoltam
Más: a gyors, kisfogyasztású üzemmód kapcsolóját merre találom? Egyszer már megvolt, de rá nem jövök megint, hol találtam
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
adamsz82 #2157 üzenetére
"Ismert tény, nem tartósság a cél a gyártók részéről, külön oktatják a mérnököket, hogy romoljon el valami lehetőleg garancia időn túl minél előbb. Megvan ez a kocsiknál - TV-knél mindenhol."
Imádom az összeesküvés elméleteket, főként mert 99%-uk urban legend. Van nekem 9 éves mobilom. Szépen működik...
-
adamsz82
tag
Ismert tény, nem tartósság a cél a gyártók részéről, külön oktatják a mérnököket, hogy romoljon el valami lehetőleg garancia időn túl minél előbb. Megvan ez a kocsiknál - TV-knél mindenhol.
Mellette a tömeggyártás - minél olcsóbb munkaerők és előállítás, minőség ellenőrzés szúrópróbaszerűsége okozza hogy legyen az elite márka becsúsznak hibás példányok. Hiába hőbörgünk ezen, MI vagyunk az oka, mivel iszonyatosan befolyásolható fogyasztói társadalom lettünk
Szóval ne húzzuk le egy árához képest iszonyú jó telefontopic hangulatát -
sdd2
veterán
Nekem is sok pénz, főleg hogy diák vagyok, próbálok gyűjtögetni a telóba de minden gyártónál vannak hibák. pl az első szériás S3-akat bezúzták a kékeket mert nem olyan kék lett mint amilyet akartak. S2 kinelzője foltosodik, Xperia Mini Prok elektrosztatikus zajt adtak ki ami videóban hallható volt, Xperia S kijelzője az elején sárgásodott a hőtől, stbstbstb. Ez van sajna.
-
Lacko87
tag
Kezdő alap kérdés:
-Hogy lehet képernyőképet lementeni?
-
rizso
addikt
Jogos az elvárásod, ez tény. Nekem is pénz a 60eFt (nem is kicsit). Viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy a tömegtermelés során lehetnek/vannak egyedi/eseti hibák, meg olykor szériahibák is. Egy olyan gyártót sem tudnék mondani, ahol nem fordul elő hiba - hiába várná el az ember, sajnos ilyen nincs.
-
M0RGI
őstag
Miért hülyeség, ha a pénzemért minőséget akarok kapni? Neked jó, hogy vissza kell hordanod a szervizbe, aztán az új készülékre, vagy a javításra várni 3 hetet??? Nekem a minőséget nem az jelenti, hogy na majd úgyis kicserélik másikra, hanem az, hogy ha alapból nincsen hiba. Vagy te egy cipőt is visszavinnél állandóan kicserélni mert kiszakad, ahelyett hogy kicsit kiábrándulnál a gyártójából? Vagy itt mindenki olyan rohadt gazdag, hogy ezt elnézi, mert "csak" 60 ezer Ft a telefon? Hát bocsánat, de ez nem kevés pénz, és amennyire én megdolgoztam érte, azt az energiát a gyár is ölje bele és ne adjon ki hibás terméket. Nem akarok nexust venni, csak az összehasonlítás miatt mondtam és feltételes időben. Az meg, hogy kiből dől a hülyeség azt hagyjuk, mert van bőven a topicban, mint mindegyikben. Félreértés ne essék, nem akarom rombolni a Grand X renoméját, csak felháborodtam úgy általában az összes gyártóra, akik nagyívben sz@rnak az emberek fejére és nem képesek hibátlanul kiadni valamit. A felhasználók által leírt hibák meg biztos beleférnek a szórásba, biztosan nem általános jellegűek, de mégis kicsit szúrja az ember szemét.
(#2149) kentucky : Nem kell tapasztalnom, épp elég az amit előttem X ember leír. Én erre építek. Nem akkor akarok koppanni, amikor majd megveszem a telefont. Ugye ez nem probléma neked? A nexusról meg le lehet szállni, ha nem érted miért írtam.
-
kentucky
őstag
válasz
spinkler #2120 üzenetére
na szóval az nem hiba, hanem a füles inkompatibilis
vzaza a te okoskodásodra nem kíváncsi senki, vedd meg a nexust, lépj le innen csá. Először tapasztalj utánna ítélj. és arra valaki tud választ adni, hogy ipaden a fórumon a smiley ikonra miért rizso avatarját hozza be? -
|AP|
veterán
Minőségi hibákhoz: minden gyártónál előfordul, még a sokkal drágább készülékeknél is (érdemes pl. HTC, Sony topikokban olvasgatni). Elképzelhető, hogy a ZTE-nél ez még gyakoribb, de azt se felejtsük el, hogy gyakorlatilag pár nap alatt elkapkodták a készleteket, folyamatosan hiánycikk... ennyi eladott darabnál egyszerűen a nagy számok törvénye alapján simán érthető, hogy több az ezzel kapcsolatos bejegyzés. Főleg úgy, hogy akinek semmi gondja, mindennel elégedett az általában nem is teszi ezt szóvá (ehhez képest itt még a "minden szép, minden jó" hozzászólásból is elég sok van
)
-
rizso
addikt
válasz
agressor12 #2143 üzenetére
Máshol is így van. Pl. az én esetemben 3-ból 2 ember azt mondta, hogy nincs gond a rezgéssel, ez ilyen, csak egyedül nekem volt egy kicsit furcsa, ezért visszavittem, hogy megnyugodjak. Mikor a Sensation meg az S2 volt a csúcs, akkor is elég sokan rohangáltak szervizbe, hogy porosodik a kijelző (bár sokszor csak a tulaj látta azt az egy szem port), vagy hogy foltos a kijelző vak sötétben fekete képnél, halk a hangszóró, stbstb. A legtöbben ezeket észre sem vették, csak azok tapasztalták (vagy csak bebeszélték maguknak), akik a hibátlanban is a hibát keresik...
-
hunaqua
addikt
válasz
agressor12 #2143 üzenetére
"Pedig ez már nem egy 25-30k-s telefon ,mint azok voltak"
Miből gondolod,hogy a szolgáltatók árazásán kívül, nagy differencia lenne mondjuk a Skate akkori beszer. árához képest.Ez egy "tömegtermék" ami azért fejlődik folyamatosan.
...a piac be fogja árazni,vagy drágább lesz,vagy ha nem fogy "rendesen" akkor olcsóbb.
-
sdd2
veterán
Minden új telefonnál vannak hibák de ha kicserélik nem tudom mi benne a para... Ráadásul mindenki azt vesz amit akar, kit érdekel ha nexust veszel majdnem dupla árért? Vegyél nyugodtan de nem vagyunk rá kíváncsiak és nem akarlak bántani de pár hsz-ből lejött, hogy dől a hülyeség belőled...
Az első 1-2 mondat agressor12 nek is szól
-
agressor12
senior tag
Kicsit fura,hogy a sok visszavitt Blade és Skate készülék után a ZTE még mindig nem tanult a dologból és eléggé szór a minőség.Pedig ez már nem egy 25-30k-s telefon ,mint azok voltak...
-
ux1
addikt
Viszont arra kíváncsi lennék, ébreszt-e kikapcsolt állapotvan mint a huawei...
-
gorogtibor
csendes tag
válasz
spinkler #2120 üzenetére
Nekem is ez volt...
Beledugtam a Samsung headset-et és olyan volt, mintha a szöveg a hátérből jönne és 1-2 hang nem jól jött át... Aztán kicsit kijjebb húztam 1mm-t a fülhallgatót és jó lett (persze így már csúszkált bent a samsung füles)... Utána hazaértem és bedugtam a Sennheiser HD201-esem és tökéletesen szól -
bob011
aktív tag
válasz
Keeperv85 #2132 üzenetére
Nem tudom mennyire helytálló amit írsz, de eddigi három android-os telóm mindig repülő üzemben ment az ébresztés miatt és nem zabálta meg az aksit. Igaz ebből csak egy volt ICS, SE Ray de nem 3-as kernellel.
/ Meg nem álmodtam volna, hogy állandóan hálózatot keres repülő üzemmódban, elég nagy hülyeség ha így van... -
gróf tüki
csendes tag
17:30 perc üzemidő után jelenleg 92 %-on van. Csak párat telefonáltam vele és 3G, Wifi kikapcsolva, a gyors kis fogyasztású üzemmód bekapcsolva, Advanced Task Manager feltelepítve (kiüti a futó alkalmazásokat).
A fényerőt lehúztam minimumra (nem használom az automata üzemmódot, így állítólag az érzékelő szenzor sem dolgozik), és így is bőven elég a kijelző fényereje (legalábbis nekem). -
Keeperv85
nagyúr
Mégis kénytelen leszek... Az nem arra való, amire ti/te használjátok. Nincs semmi elcseszve, csupán szó nincs róla, hogy takarékosabb lenne tőle bármi is, ugyanis biztonsági okokból kell beépíteni (kórházak stb...) és nem energiatakarékossági funkció. Mivel a RIL-t piszkálja, illetve a GSM végfokokat tiltja le, logikusnak tűnhetne, hogy kevésbé merül a készülék. Azt viszont sokan nem gondolják végig, hogy ilyenkor a rendszer folyamat hálózatot keres, amivel hajtja a procit... Persze: ez hiba is lehetne, ha ez az üzemeltetés üzemszerű lenne. Miután nem az, így magasról nem érdekel már senkit. Hogy sajnos vagy sem, azt el lehet dönteni...
Gondolkodj azon az elven, ahogy ők: ha valami fut, ami szoftver, az fogyaszt is. Ezek itt most azok a kódrészek ami folyamatosan figyelnek. Ha nem fut, akkor fogyaszt a végfok. Ugye nem egyértelmű melyik rosszabb. Sőt...
-
voci
tag
Nekem is volt ilyen,hogy gyorsan merült. Valószínűleg valami beragadt app zabálja az akksit. Indítsd újra a telót és szerintem utána helyrejön.
Amikor én így jártam, akkor esti fullra töltés után reggelre lemerült 75-80%-ra.
+ nem tudom hogy van-e valami jelentősége, de bekapcsoltam a gyors, kisfogyasztású módot is.Azoknak akik arra kíváncsiak, hogy a magyar fejlesztésű, hárombetűs navi app működik-e jelentem IGEN, tökéletesen.
-
TBG
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #2124 üzenetére
+1
-
spinkler
tag
.
-
spinkler
tag
Sziasztok! Csak vissza kell vinnem a telefont, mert rossz a jack csatlakozója. Fülhallgatóval próbáltam zenét hallgatni, de olyan volt, mint amikor félig van bedugva a füles, visszhangzott nem minden dallam szólt stb. :-( A gyárival is, és playről leröltöttel is ugyanez a helyzet.
-
Coolmat
őstag
Az érintéseket egyből kezeli, egyáltalán nem mondanám hogy érzéketlen. Hangszórója szépen szól, a rezgése viszont kicsit fura, kicsit más mint a Blademen, lehet erre mondta az egyik kolléga itt a topikban hogy hibás, de szerintem elfogadható, emiatt biztos nem fogom visszavinni. Sajnos nem lesz mostanság sok időm nyomkodni, majd vasárnap visszanézek mik a fejlemények itt a topikban, addig meg használom amikor ráérek nyomkodni kicsit
-
ko9
addikt
Valaki be tudja linkelni a B03-as szoftvert? Esetleg akinek le van töltve egy boot.img-t és egy fastboot.img-t tudna küldeni az is elég lenne.
Sajna nem találom a ZTE oldalán a szoftvereket, még a B04-est se, pedig a minap onnan töltöttem le -
golyós
addikt
Van játék topic vagy indítsunk egyet?
Jól jönne ha megbeszélhetnénk valahol a tapasztalatokat. -
ko9
addikt
A hangminőségről annyit, hogy most próbáltam egy Brainwavz HM3-al, és összehasonlítva az SE MiniPro-val szebben szól. A kis Mini alig bírta meghajtani, de ezzel egyébként összhangba jobb a ZTE. Nulla EQ-val úgy szól, ahogy csak korrekt EQzással bírtam rá a Minit. Mindjárt előbányászom az M4-em, és megnézem azzal is, de szerintem nem fogok csalódni.
-
Coolmat
őstag
Nekem is meghozta most délelőtt a futár
Első benyomások: a kijelző még a gyári fólia alatt is gyönyörű, a betekintési szöge hatalmas, simán el tudom hinni hogy IPS panel került bele. A rendszer nagyon smooth, a 16GB-os Samsung class 6-os SD kártyámat egyből felismerte és szépen kezeli. CX200 fülesemmel a zene minősége is hozza az elvárhatót, a kamerát pedig majd hétvégén tesztelem részletesen. Eddig azt mondom, hogy abszolút megérte a vételt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest