Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
Nevjegyekkel kapcsolatban kene egy kis segitseg.
Elozo telefonomrol a sim kartyan hoztam at a nevjegyeket.
A megjelenitendo nevjegyeknel ugye szerepel tobbek kozott a sim, a telefon ill. a google fiokom.
Utobbi ketto ures volt.Eloszor ezzel probalkoztam: Importalas a SIM-kartyarol, ami atmasolta a nevjegyeket a google fiokba. A telefon tovabbra is ures maradt.
Aztan eszrevettem a masik opciot is, nevjegyek athelyezese a telefonba. Ez is a google fiokba rakta a nevjegyeket, ahol igy mar minden duplan szerepel. A telefonon nincs semmi es mar a sim kartyan sincs.
Jol sejtem hogy legegyszerubb most pc-rol kipucolni a google fiokot es onnan megprobalni atmasolni a telefonra?
-
Peter_Pan
tag
válasz
SziberTomi #3995 üzenetére
A repülőmódot NE használd! Ha csak nem valami marslakók nyomogatják a gombokat, akkor csak valami szoftveres aktivitás válthatja ki. Főleg ha azonos időközönként történik. Szerintem factory reset ÉS B04 újratelepítés. Utána semmilyen nem gyári appot ne tegyél rá és figyeld meg előfordul-e? Ha igen akkor csere. Ha nem, akkor mindig csak egy új appot telepíts és előbb-utóbb kiderül melyik után jelentkezik ismét a probléma. Azt viszont írd meg nekünk is.
-
benny23
tag
rizso:
Te szekszárdi vagy. Nem tudod véletlenül, hogy a T-nél meg lehet-e tapicskolni? -
SziberTomi
tag
Estére bekapcsoltam a repülő módot. 7 óra alatt 20%-ot esett az akksi. És mintha azonos időközönként ébredt volna fel a teló... Ezt mi okozza vagy hogyan tudnám ellenőrizni, megfejteni?
-
alien19
tag
Tapasztalatok olyat h töltés közben felvillan a kijelző 5-10 percenként pàr másodpercre?
-
William84
csendes tag
Nálam már rendelhető készletről, több színben, fóliával. Itt is fent van a hirdetés de itt is meg találod : ztegrandx.blogspot.com
-
rizso
addikt
válasz
alien19 #3981 üzenetére
Minőségi, jó az ára, és többet is véd, mint pl egy Nillkin "hátlaptok".
tPedro_: próbáltam ezt-azt, de az első fül nyílik meg mindig. Hívásidőt nem mutatja.
Keeperv85: szerintem aprón nemsokára lesznek tokok, bár kérdés, hogy mennyiért. Én lehet berendelek pár darabot - főleg ha van rá igény -, és azokat továbbadom némi haszonnal (hogy legalább az utalási költségek meg a saját tokom ára megtérüljön).
1200-1300Ft körül lenne igény ilyen tokokra (mint az enyém, vagy mint az ajándék fóliás)? Ha valakinek kell, és tud rá várni pár hetet (nekem 3 hét alatt jött meg), akkor dobjon egy pü-t
Mozzarella: akkor biztosan nem ilyet vettél
Nekem Defy-n sima fekete, igazi gumi tok volt, ami teljesen rugalmas/ruganyos volt, tapadt a zsebemhez és gyűjtötte a szöszöket. Akkoriban még nem nagyon voltak ezek a kaliberű tokok, így kénytelen voltam olyat venni. Először a Sensationömre vettem ilyet, azóta is csak ilyesmi TPU tokokat veszek, ismerőseim is teljesen elégedettek...
-
TBG
senior tag
Hazudtam. A Galaxyn Gorilla Glass van. Ezt lehet pótolni 1-2 rugóért valami jóféle fóliával
-
tPedro_
őstag
Erre meg en se jottem ra, koszi a tippet.
Megoldhato egyebkent valahogy, hogy a tarcsazot megnyitva alapbol az utolso ful jelenjen meg?
Masnak se jelzi ki egy hivas lerakasakor, hogy mennyi ideig beszelt?
Utolag tudom csak megnezni a hivastortenetben, ha kivalasztom az adott hivast. -
89BDave89
tag
Valaki tudná véleményezni a Samsung galaxy S advance telefont, a grand Xhez képest?
Bocsi ha már unjátok hogy hasonlítgatni próbálok, de most kivételesen nagy megfontolással akarok új telefont. -
rizso
addikt
Most vettem észre, hogy a tárcsázót megnyitva nem kell felül bökdösni a három funkció váltásához, simán lehet lapozni is közöttük - remélem nem csak nekem "nagy felfedezés"
Ha vannak még ilyen ICS/ZTE okosságok valahol, nyugodtan írhattok példákat
-
rizso
addikt
Végre megjött a szilikontokom is! Mindennek ki van vágva a helye, gond nélkül lehet csatlakoztatni a töltőt/fülest, felül a hangszórónál is van egy kis bevágás, így nem lóg a hangszóróra, tényleg nem takar semmit. Egyedül a bekapcsológomb új nyomáspontját kell megszoknom, mert azt most határozottabban kell egy kicsit nyomni. A fogása meg számomra így még jobb lett. Estére teszek fel 1-2 képet róla!
-
Doky1988
senior tag
Nah megkukkoltam ezt az USB megosztásos témát.
Barátnőmnek USB-n osztottam meg WIFI-t mert nincs az asztali gépbe wifi adapter
Windows XP -n tökéletes, nem fagy ki a rendszer.
Windows 8 -on 67% -ra terheli a procit és nagyon fagyogat tőle a gép, szerintem ez Win 8 hibája még. -
Robbertho
aktív tag
Mennyire természetes az, ha a telefon töltés közben nem alszik el egy percre sem?
Mi okozhatja vajon? (töltőről levéve rögtön be is lép deep sleep-be)
-
fourstar
csendes tag
Azt szeretném kérdezni ezt hol tudom megtenni? 0.: Bekapcsolod az Ismeretlen forrásokat és az USB hibakeresést a készüléken
-
-
fourstar
csendes tag
sim megtelt ilyenkor pontosan mit lehet csinálni ? ez az első androidos telefonom, igy fogalmam sincs.
-
Doky1988
senior tag
Nah konkrétan, mivel láttam már más is kutat tok után, ez elégé kézenfekvő és szerintem többet véd mint maga a szilikon tok az ütéstől:
-
Doky1988
senior tag
Erről kinek mi a véleménye?
http://ztegrandx.blogspot.hu/ Tok
-
Doky1988
senior tag
Ez nem a Jelly Bean ugye?
http://www.modaco.com/topic/359079-zte-v970-grand-x-tegra-2-512mb-new-firmware-b05/
-
fourstar
csendes tag
Sziasztok
Win7 64bit alatt sehogy nem tudom a telo driverét beállítani. Ismeretlen eszköz az eszközkezelőben amikor rámutatok a C:\Program Files\ZTE Handset USB Driver\Drivers\amd64 dir-re nemfogadja el ismeretlen marad továbbra is. Mi lehet a gond ? -
M0RGI
őstag
válasz
madmike #3950 üzenetére
Azért én toknak konkrétan nem nevezném, mert sem alul, sem felül nem véd semmit, ráadásul kemény műanyag, így ha leesne a teló, úgy a tok rugalmatlansága miatt nem csillapít semmit az ütésből. De az biztos, hogy külsőre mutatós darab...
Persze ez csak az én egyéni véleményem volt, nem kell komolyan venni. -
madmike
őstag
válasz
madarasz92 #3941 üzenetére
Nekem ilyen van. Nagyon jó minőségű cucc, abszolút megérte.
-
szponzor
senior tag
válasz
Jano_023 #3923 üzenetére
A Firefox tegnap frissült és a leírás szerint ARMv6-ra is telepíthető már (nem értem, hogy miért haladnak visszafelé), talán nemsokára kész lesz Intel-re is.
Más: Ma megint elkezdte a telefon, hogy nem reagál a home gombra, csak villan egyet. Egyszer már csinálta, kapott egy factory reset-et, de nem akarom hetente eljátszani ezt. Ma visszaviszem T-Mobile-ba, remélem cserélik és egy másiknál talán az előlapi kamera sem lesz rossz.
Továbbá szerintem az első hsz-be frissítéskor jó lenne beleírni, hogy hogy lehet recovery-be lépni.
-
sdd2
veterán
Ha valakit érdekel innen a Motorola Razr i akkor ma és holnap írjon nekem, állok rendelkezésetekre.
-
t1
veterán
Ez a tok megéri az árát? [link]
-
housejoy
tag
átlátszó szilikon tok engem is érdekelne , lehet már kapni itthon valahol ilyen tokokat meg fóliákat? vagy még mindig az ebay meg az onnan rendelt többszörös áron árult árusok vannak?
-
Jano_023
őstag
Sziasztok újabb probléma adódott. A kijelző fényereje teljesen leesett alig látom a képet.
Az történt hogy feltettem egy két appot a telo olyan volt mintha kifagyott volna. De nem mert a ki kapcsoló gombot nyomva felvillant a gombsor ami eddig soha. De csak úgy tudtam újra be kapcsolni hogy kivettem az aksit. Most alig látom a képet a fényerő miatt. Segítsetek -
Jano_023
őstag
Újabb kérdés:
1. USB-n keresztül nem tudom géphez csatlakoztatni, hogy lehet ?2. A firefox mobil és a airdroid sem települ valami hibával. Ez az intel miatt lehet?
-
valikund
csendes tag
A mobilban működik a gps?
Valamint, ha igen, mennyibe kerül a használata, hol lehet aktiválni? -
keep2000
tag
a locksceenes beragadós probléma napokig nem jött elő, kezdtem örülni, erre ma 3x
remélem nem állandósítja magát
-
valikund
csendes tag
Valaki letudná írni pontról pontra, hogy hol tudom kikapcsolni azt, hogy email érkezéskor megszólal a mobil, az se baj ha az smseket se hallom.
-
Dyde
aktív tag
Ez a fólia a jó vagy a szar kategóriába tartozik szerintetek? Illetve tudtok-e reális áron jó fóliát? [link]
-
madmike
őstag
válasz
Jano_023 #3911 üzenetére
%-osra gyári romban nem tudod cserélni. Javasolnám az Akku nevű progit Playböl, értesítési sávban kiírja %osan is az akksit.
Nekem alapból világitottak a gombok, sokan panaszkodtak rá, hogy csak teljes sötétben kapcsolt be nekik. Takard le a fényérzékelöt, hátha akkor bekapcsol. Nekem csak nagy fénynél nem kapcsolnak be.Ja és üdv a klubban
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, ma megkaptam a telefont. Két kérdésem lenne.
1. Hol tudom az akkumlátor jelzőt százalékosra cserélni?
2. Az alsó gombok egyáltalán nem világítanak. Mi lehet vele a baj? Hol lehet vissza kapcsolni? -
HuMarc
veterán
Azért, mert egyszer elírtam az egyelőre szót, még nem kéne átváltani Non-Stop Grammar-Nazi üzemmódba és helyesírási szabályokkal teletömni az 1. hozzászólásokat, hogy ezzel megreformáld a PH!-t...
Egyébként a gondok nem ott kezdődnek, hogy valaki egyszer véletlenül leírja ly-al a muszáj szót...
Nem szeretnék mutogatni és nem is fogok, deés nem is fogok.De engem hihetetlenül zavarnak az ékezet nélküli, vesszőket és egyéb írásjeleket mellőző, teljesen kusza, tagolatlan irományok...
-
Kajt
tag
Ma volt egy kis időm és leteszteltem a gyári füllhallgatót, ami adnak hozzá.
Röviden: számomra 8,5/10.
Hosszan: Nagyon megdöbbentem, amikor először "felpróbáltam". Relatív kis mérete van, könnyű is (kecses vonalakkal, fémszövet burkolattal a hangszórónál) és nagyon kényelmes volt hordani huzamosabb ideig is. Hozzá tenném, hogy ki nem állhatom az agybadugós verziókat.
Utcán voltam, nem steril körülmények között, így teljesen életszagú használat volt amíg zenét hallgattam. Gyári fülestől ilyen jó teljesítményt még nem tapasztaltam. Persze eleinte hagyott némi kivetnivalót maga után, de miután megfelelően be lett állítva a hangszínszabályzó, simán versenybe kelt egy anno gondosan kiválasztott és sokat használt Sennheiser fülesemmel (R.I.P, nem tudom hol van). Max hangerőn recsegett már egy picit, de egyel visszavéve már nem volt gond.
Kicsit zavarba hozta ha túl sok minden szólt egyszerre, akkor egyfajta tompaságot lehetett észrevenni a mélyebb hangoknál (nagyon kellett figyelni... keresni kellett a hibát), de minden más esetben szépen kijött mind a mély, mind a magas, ráadásul teljesen tisztán.
Az egyetlen gomb a vezetéken (illetve mikrofonon) arra jó, hogy lejátszást megállítsuk és folytassuk, azért örültem volna egy léptetés gombnak is.Ezért a pénzért (ingyen?!), teljesen használható, kényelmes (nekem), tisztán szól és teljesen feleslegesnek tartom komolyabb fülhallgató beszerzését, mert szerintem az emberek 99%-át kielégíti.
Nagyon érzékeny vagyok a zenére minőségileg (jajj ha nekem egyszer sok pénzem lesz
) de tényleg sokkal rosszabbra számítottam egy gyári fülestől. Majdnem ki sem csomagoltam és vettem volna másikat sok-sok pénzért. A füles olyan mint maga a telefon: bele lehet kötni a hibákba ha valakinek ez a perverziója, de összességében hétköznapi használatban minden igényt kielégít. 8,5/10 Ajánlott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Politika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Futás, futópályák
- Direct One (műholdas és online TV)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest