- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magyarított Android alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
válasz
reaven3842 #4193 üzenetére
Én a My Phone Explorer-t használom, telfonkönyvet és minden egyebet is szépen el kezel, szóval evvel szoktam a telefonra fel-le tölteni is otthon. gondolom ez menni fog XP-n is mert nálam win7 x64 van.
-
Cut the Rope (sima, nem a HD), és a Ski Safari tökéletesen fut. Végre tudok játszani a megvett játékaimmal. Csak sajnos a Batman-t nem látom a telefonos Play-ben...
-
w333
félisten
Azt esetleg lehet tudni hogy mièrt van mindendenből 4db. Pl. Zene és galériában ... választ előre is köszi
-
madmike
őstag
válasz
reaven3842 #4193 üzenetére
Ha total commanderben probaltad ott nem is fogja. Sajatgepben megtalalod medialejatszokent.
-
reaven3842
csendes tag
Lehet, hogy már kitárgyaltátok de rohadt sok hsz van és nem akarom végigböngészni.
Lenne nekem egy olyan problémám, hogy XP-re feltettem a drivert, minden rendben ment. Eszközillesztés sikeres. De az Xp nem látja a telót így nem tudok rá semmit felmásolni. Valami tipp, hogy mit csináljak??? -
toddzos2
csendes tag
Sziasztok,
Új vagyok itt, mivel régóta olvasom a fórumot, gondoltam írok én is.
Tegnap este vettem át a GXI-t, nagyon elégedett vagyok vele:- nekem a képernyőn még a gyári fólia van, SGS2-vel összehasonlítva picit erősebben kell tapizni,
- SGS2-höz képest nem szalad olyan szépen a görgetés,
- rezgés okés, de én kikapcsoltam,
- FM rádiót soha sem használtam, zenét sem hallgatok, ez nem hátrány,
- nekem semmilyen hiba nem jött elő eddig, 1x indult újra magától, facebook install esetében,
- alul a 4 db gomb nekem majdnem egyformán világít, nagyon kukacosnak kell lenni ahhoz, hogy ezt hibának hozzam fel,
- akku nekem reggel óta 80%-on van, ugyanezen használat mellett a HTC WildfireS-sel van pariban,
- a doboz alján, az egyik rövidebb oldalon volt egy átlátszó fólia, a kijelzőn gyári fólia.Ajánlom a gépet mindenkinek, nekem hűségakcióban 47e Ft-ba került, ráadásul 12 havi kamatymentes részletre.
:-)üdv,
todd -
embe
nagyúr
Köszi a válaszokat. Amire használom: net, email, filmnézés, fényképezés, kamera, FB. Játszani nem szoktam.
-
embe
nagyúr
Üdv!
Anno elsők között vettem Blade telót, 1 évig használtam, elégedett voltam vele. Tavaly decemberben előrelépésként lecseréltem egy LG Optimus Black P970-es telóra.Most szemezgetek ezzel a Grand X In telóval.
Kérdésem az lenne, hogy egy esetleges csere: előrelépés lenne, vagy visszalépés. Esetleg csak oldal irányba történő elmozdulás?
Kérdésem elsősorban azokhoz szól akik ismerik ( esetleg használták ) a fenti LG telót, illetve a rand X-et.
Köszi a válaszokat!ui. Lehet akkor rootolni a Gran X In-t ugye?
-
toppet
csendes tag
Arra van esetleg valami megoldás, hogy lezárt képernyőnél a volume up és down gombokat ne lehessen megnyomni, mert ha éppen úgy hajolok sokszor megnyomódnak a zsebemben és lehalkítom magát a telefont vagy éppen a zenét!
-
tPedro_
őstag
Epp a touchpal-t probalgattam gepeles kozben es valamire ranyomhattam, mert egyszer csak atvaltott a bevitel kinezete.
Nem qwerty lett, hanem mint egy sima telefonon, egy gombon 3 betu szerepel.
Sehol nem talalom, hogy hogyan lehetne visszaallitani.
(A gyari alkalmazast hasznalom, a beallitasoknal elvileg qwerty szerepel.)Szerk.: Sikerult vegul visszaallitani, de azt meg mindig nem tudom, hogy milyen bill. kombinacioval sikerult elohivnom.
-
89BDave89
tag
válasz
csabsz13 #4173 üzenetére
Hali!
Hát én összehasonlítottam egy honlapon a két telefont, és az alapján a HTCnek az előnye csak annyi hogy 'kisebb' ha ez neked fontos, (nekem fontos volt hogy nagy kijelző legyen, mert GPSnek is használom a telefont), és a bluetoothja modernebb. (a HTCnek)
Szerintem a Grand X IN jobb vétel, én nagyon sokat gondolkoztam a vásárlásán, és sokmindennel összehasonlítottam, többek között ezzel a HTCvel is, és nekem számít a kamera, kijelző, processzor sebesség. Ezekben a ZTE a nyerő. Oké hogy vannak hibái a telefonnak, de nekem rádió pl sose kellett, saját zenéket hallgatok. Szóval ez alapján dönts.
Azt nem igazán értem hogy mit értesz 'Átlag' felhasználó' alatt, én szerintem az vagyok.Én kihasználom a telefont, minden eszközét, de azért android programozással nem foglalkozok.
(még)
Üdv
(és a ZTE olcsóbb)
-
Coolmat
őstag
Üdv!
Egy újabb érdekes hibára leltem: tegnap a kijelzőn egyszercsak megjelent egy piros színű keret, kb 15-20 pixel széles, ott volt kb. fél percig, majd egyszercsak eltűnt. A telefon közben reagált mindenre, úgyhogy ötletem sincs hogy mi volt ez
Ezután még előfordult ritkán pár másodpercre, és még most reggel is előjött egyszer. Valami biztos nem 100-as a telefonommal (előzőleg nekem is voltak hívásnál problémáim, azóta is nagy ritkán előfordul), így egyre nagyobb az esélye, hogy visszaviszem, csak olvasva a fenti tapasztalatokat, ettől is ódzkodom már kicsit, az mégsem járja, hogy valaki által visszavitt telefont kapjak...
-
Tomacko
őstag
Sziasztok!
Nyúzom erősen vagy 2 napja a beállításokat, de nem találom a megoldást a "bajomra". Csoportokba rendezgetem a telefonszámokat, az megy is szépen könnyen. Viszont amit nem találtam eddig az az, hogy hol tudok az adott csoporthoz csengőhangot adni? Remélhetőleg csak nem a play áruház leasz a "barátom" ebben is
Erre tudja valaki a megoldást? Ha app van rá akkor az is érdekel.
-
reaven3842
csendes tag
Sziasztok!
Ez lesz az első androidos telóm, szóval előre szólok, hogy lesz pár triviális kérdésem ha úgy adódik. De ahogy olvasgattam a fórumot segítőkész közösség verődött itt össze.
-
csabsz13
aktív tag
Sziasztok!
egy kis segítséget szeretnék kérni.
egy átlag felhasználónak a ZTE Grand X IN miért érné meg jobban (most az esetleges árkülönbség nem számít - ha van egyáltalán), mint a HTC One V?
vagy milyen hátrányai vannak vele szemben?előre is köszi, ha valaki segít!
-
Carline
őstag
válasz
SziberTomi #4169 üzenetére
Legalább nem kell rootolnod.
Más már megtette helyetted. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
philoxenia #4167 üzenetére
Sem a telón, sem a dobozon nem volt matrica. Viszont a fóliám makulátlan tiszta volt, nem tűnt használtnak, de addig mondogatták, még kezdek aggódni...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Most komolyan a foliázáson múlna, hogy visszavitt-e a teló? Szerintem romot frissítettek rajta, akinek B04_es, annak is volt matrica a telefonon?
-
Robbertho
aktív tag
Volt a mai nap folyamán két bosszantó problémám a telefonnal.
Elsőként az történt, hogy hívtak, de nem tudtam felvenni, sem lerakni. Amikor elhúztam jobbra vagy balra a gyűrűt, rezgett, de nem csinált semmit. Mivel kilépni se tudtam sehogy, csak egy újraindítás segítettMásik pedig a fent említett újraindítás után történt, torz lett nagyon a hangszóró hívás közben, legkisebb hangerő mellett is. Egy ismételt újraindítás megoldotta.
Az utóbbit ZTE-nél tapasztaltam már, nem igazán probléma amíg nem gyakori. Előbbit pedig be lehet tudni szoftveres problémának, azonban a mai napon elég sokat beszéltem barátnőmmel, akinek szintén GXI-je van, és hát... elég nehézkes volt a dolog. Sokszor nem értettem, hullámzott az egész és néhányszor meg is szakadt.
Nagyon rossz a mobilhálózat minősége ebben a 20 emeletes épületben, s mivel a Vodafone-nak van saját kisteljesítményű hálózata is kiépítve (nem segít a T-mobileon), remélem csak szolgáltató probléma lesz.Mivel két GXI is van a képben, csak több hívás után derülhet ki, melyik lehet hibás, remélem nem ilyen jellegű a probléma, azonban elég bosszantó.
-
Palesz191
aktív tag
sziasztok.
kíváncsi vagyok nagyon hogy....Valaki rakjon már fel a telóra valami kamera appot, amivel tud csinálni HDR képet.
és töltse fel valahova, nagyon kíváncsi vagyok, milyet készít.illetve a panorámafotózás alapbol van benne vagy ahhoz is valami app kéne? Mert akkor arról is szeretnék :$
Valaki megtenné nekem ezt? Lehet mást is érdekel
-
törölt tag
marha jól néz ki a grand x in komininált óra és időjárás widgetje (a cikkben az első kép, kézben a telefon), csorog a nyálam
át tudja valaki küldeni a widget appját? -
Jano_023
őstag
Sziasztok, írtam korábban, hogy volt egy kis gondom a telefonnal ezért vissza is vittem ma, hogy cseréljék ki.
A sugárba vittem vissza mert ott volt dolgom. A szervizes srácnak elmondtam, hogy mi a probléma és hogy azóta nem jelentkezett a fényerő ilyen drasztikus leesése. Kértem, hogy cserélje ki egy újra mert így nem akarom megtartani. Szó nélkül kicserélte volna, de sajnos nem volt készleten és legközelebb jövőhéten szerdára tudta ígérni. Mondtam, hogy nekem szükségem van a telefonra és 1 hétig nem tudom nélkülözni. Nagyon segítőkész volt és mondta, hogy akkor rögzíti a panaszomat és írt egy jegyzőkönyvet a cseréről, beleírta, hogy szerdán lesz cserélve csak a készlet hiányuk miatt. Aláírtuk a papírt és kész is voltam.Szerintem nagyon flottul ment és nagyon rugalmasan kezelték a dolgot, meg is lepődtem.
Ja és ő is kiemelte, hogy ezeket a készülékeket nem javítják csak cserélik.Szóval szerdán megint új telóm lesz!
Bár kicsit félek, hogy az új esetleg rosszabb lesz. Ennek nincsen pixel hibája, a rezgő motor is okés, a hangja is jó ... -
Keeperv85
nagyúr
Hajaj.. én zenélek... Felcsigáztok, ezért meghallgattam. Hátőő... röviden: jobb lett volna, ha nem teszem... Borzalmas élmény volt. Iszonyat zajos, dinamika 0...
..erre kell egy másik füles srácok, aki nem hallja, az keressen egy audiológust sürgősen, mert komolya halláskárosodásban szenved... Ez a tízes skálán a kettes, de csak mert nem mono...
-
rizso
addikt
válasz
Canonfan #4141 üzenetére
Jó is, hogy szóba hoztad, mert múltkor reagálni akartam rá, csak elfelejtettem. A kolléga olyan szépen írt a fülesről, hogy vettem a fáradságot, és előszedtem a dobozból, kipróbáltam. Lehet vele zenét hallgatni, azt sem tartom kizártnak, hogy valaki elégedett vele (főleg ha ennél csak rosszabb fülesekkel találkozott eddig). Viszont aki azt írja magáról, hogy "nagyon érzékeny a zenére minőségileg", az ne írja már oda, hogy "8,5/10 - ajánlott".
Nem aggatnám magamra a manapság oly divatos audiofil kifejezést, mert egyáltalán nem vagyok az, de észreveszem, ha egy füles gyengén szól. Ennél tényleg jobban szól a Samsung gyári megoldása (amit pl az Omnia2-höz, Wave-hez is adnak/adtak).
Kajt: nem személyeskedés, nem is perverzióm, hogy belekössek a gyári füles hibáiba, de a "8,5/10 - ajánlott" igencsak erős túlzás
-
toppet
csendes tag
Sziasztok!
Arra van esetleg valami megoldás, hogy lezárt képernyőnél a volume up és down gombokat ne lehessen megnyomni, mert ha éppen úgy hajolok sokszor megnyomódnak a zsebemben és lehalkítom magát a telefont vagy éppen a zenét!
Előre is köszi!
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
A gyári fülesről szeretnék még egyszer kérdezni, tudom hogy volt már téma többször is, és sokak véleménye szerint gagyi, és minőségibb zenehallgatásra nem alkalmas.
Én még keveset próbálgattam csak, de én is úgy voltam vele, hogy veszek egy Samu Ommnia2-es fülest amiről itt a fórumon olvastam, hogy működik a GXI-vel és jól is szól, de olvastam [Kajt tapasztalatát] ami után úgy döntöttem hogy egy részletesebb próbát nálam is megér.
Azt szeretném megkérdezni azoktól akik szintén kipróbálták a gyári fülest, hogy továbbra is erősen felejtős zenét hallgatni, vagy tényleg nem szól rosszul, vagy lehet esetleg minőségbeli szórás köztük?
Bármilyen infót előre is köszi!
-
tonyqa23
senior tag
válasz
madmike #4133 üzenetére
Rendeltem én is egy Savviest nevű fóliát, de nem merem lecserélni még. Nem hiszem,h ilyen pontosan fel tudom rakni,mint a gyári.
Szóval valaki meg tudja mondani hogy tudok letöltést megszakítani? Mert most épp jön le egy játék, de már egy órája szedem és még felénél se jár. -
Gabee76
csendes tag
válasz
madmike #4134 üzenetére
Hali.
Oké köszi akkor megnyugodtam már azt hidtem hogy én is levetett cuccot kaptam de akkor ezek szerint mindenkinek van villamosos képe.
Amugy tényleg jó kép köszi a választ.Bár én egy gobás live walpapert használok ami a B03-ban volt.
Frissités után a B04-ben már nem volt benne. De megoldottam -
tonyqa23
senior tag
válasz
madmike #4129 üzenetére
Nem tudom mi az a szállítási fólia. Van a kijelzőn fólia, az tuti gyári,mert még megvolt a kis füle, amivel le lehetne húzni, de én úgy szoktam,h borotvapengével levágom és kisimítom. Az előző telómon kibírt így 4 évet.
A hullámzás is csak a screenlockos kék színű kijelzőnél látszik,ha kicsit jobban megnyomom, máskor nem, ez engem nem zavar.Ezen kívül semmilyen általatok említett hiba nincs... még ...Amúgy a második hullámban vettem a telefont, akkor már jópárat visszavihettek és azt kiküldték a többieknek.
Ja és én emlékszem,h volt itt vita valakik közt, mert bizton állította, h az övén nem volt fólia.
-
Gabee76
csendes tag
Hali Mindenki.
Csak egy kérdés. nektek is van a gyári háttérképek között egy kép a 41-es villamosról?
Mert nekem van.
-
Z.É.T.
őstag
Valahol gyűjteni kellene a hibával visszavitt telefonok IMEI vagy sorozat számát.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
#40993792 #4124 üzenetére
Akkor tuti így volt. Semmilyen matrica sincs a dobozon. Valszeg a képernyó hullámzás valakinek nem jött be nyomkodás közben.
Hogy lehet játék letöltést megszakítani? Elhasználta a csomagban levő adatforgalmat és most 32kbit/s-re vok korlátozva következő hó 1-ig és iszonyat lassú, nem várom meg, majd holnap wifin. -
petyaman
tag
válasz
#40993792 #4121 üzenetére
nyilván nem a telefon szpemmelt, viszont butuska fiú voltam és nem is nagyon érdekelt, hogy nem a gyári háttérkép van a telefonon első bekapcs után. Gondolom egy már kipróbált készüléket kaptam, amit teleszemetelt a korábbi nyomkodója - talán hagyott egy kis ajándékot is.
De azt nem tudom, hogy a factreset biztonságos alapállapotot teremt-e a következő szinkronizálásra.És persze az is lehet, hogy tök véletlen egybeesés, hogy a fiók feltörése a telefon első szinkronizációjának idejére esett.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
89BDave89 #4116 üzenetére
Azt furcsálottam, mikor megjött a teló, h a doboz alján csak egyik oldalon volt egy kis darabka átlátszó ragasztócsík vagy mi. Azt hittem fóliában lesz az egész doboz. Vagy ennek ilyennek kell lennie? Lehet fóliában volt és valaki már kibontotta, mert visszavitte és nekem csak kis ragasztócsíkkal kiküldték újra, mert végülis van olyan hiba rajta, amiért vissza lehetne vinni cseréltetni...
-
petyaman
tag
Hali,
nos én azzal szívtam az előbb, hogy a frissen érkezett Grand X-em a google sync után egyből elkezdte teleszpemmelni a címlistámban található összes emailcímet. Ilyen esetben segít a factory reset, vagy mi a tököt csináljak?Persze adatkapcsolatot egyből megszakítottam és gmail jelszót változtattam. Alig akart visszaengedni a fiókomba...
-
89BDave89
tag
Szerintem van a témobilnak pár ilyen matricája, vagy doboza, nem tudom.
Én is azt hittem biztonságban vagyunk az ilyenektől, de sajnos többször hallottam már ilyenről, nem csak ennél a telefonnál, hogy olyan telefont kapott valaki, amire már telepítve voltak alkalmazások, meg voltak benne számok, ilyesmik. -
89BDave89
tag
Na kíváncsian várom én kinek a visszavett telefonját kapom meg holnapután. Ha nem lesz gyári állapotban, vagy valami durva hiba van, azonnal megyek vissza vele, mert párszor már megbántam telefonügyben, hogy azt mondtam hogy 'nem olyan nagy hiba', és 'majd megszokom'.
Ha pár órával gyorsabb lettem volna, már holnap szórakozhatnék vele de sajnos csak így jött össze.
Legalább van időm elolvasni a fórumon, hogy hány frissítést kell felrakni, meg mit ne csináljak vele.Üdv
-
szaszii
tag
Srácok!
Szerencsére az én telefonomnak nincs a "megszokott" pixelhibája, sem a telefonálás közbeni 1 másodperces némaság, úgymond tökéletes készüléket kaptam, habár a kijelző néhol-néha érzékelten kissé.
Viszont! Az elmúlt 3 napban 2x kikapcsolt magától a telefon. Tokban van, a zsebemben, nem hinném, hogy ezáltal ki tudnám kapcsolni a telefont a tudtom nélkül.
A másik dolog, hogy locksreen-nél ma 2x történt meg, hogy nem érzékelt semmit. Párszor elsötétítettem és vissza a képernyőt, majd kb. harmadjára érzékelte, de aztán meg főképernyőnél nem tudtam semmit nyomkodni.Valami ötlet? Megoldás?
-
William84
csendes tag
Hali, vatera app működik valakinek? Engem kidob mondván rossz jelszó... Pedig tutira jó.
-
SziberTomi
tag
Root Checker azt írja, hogy nincs rootolva.
-
w333
félisten
Dead Space működik szépen : Link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Autós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged