- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
toppet
csendes tag
Hello!
El tudná valaki mondani hogyan lehet visszatenni a gyári romot és recovery-t a telefonra?
Még nem tettem fel fel a custom romot, de nagyon szeretném és ha valami rosszul sül el érdekelne hogyan tudom visszacsinálni!
Előre is köszi! -
toppet
csendes tag
Arra van esetleg valami megoldás, hogy lezárt képernyőnél a volume up és down gombokat ne lehessen megnyomni, mert ha éppen úgy hajolok sokszor megnyomódnak a zsebemben és lehalkítom magát a telefont vagy éppen a zenét!
-
toppet
csendes tag
Sziasztok!
Arra van esetleg valami megoldás, hogy lezárt képernyőnél a volume up és down gombokat ne lehessen megnyomni, mert ha éppen úgy hajolok sokszor megnyomódnak a zsebemben és lehalkítom magát a telefont vagy éppen a zenét!
Előre is köszi!
-
toppet
csendes tag
Tud valaki esetleg olyan programot ami kimenő hívások idejét nézi egy adott számra, ( konkrétan: mennyi időt beszélek a barátnőmmel) néztem google playen de nem találtam ilyesmit :/
Előre is köszi a segítséget!
-
toppet
csendes tag
Valaki tud esetleg egy jó programot amivel képregény (.cbr) fájlokat tudok olvasni? Nem kell semmi extra csak menjen rendesen mert eddig vagy 5-öt megpróbáltam és talán a comic rack a legjobb, viszont az meg néhány lapozás után összekutyulja az oldalak sorrendjét...
-
toppet
csendes tag
Sziasztok! Szerettem volna feltelepíteni az mx playerhez az x86-os kodeket, de egy ilyen hibát írt: "Összeegyeztethetetlen más, ugyanazon megosztott felhasználói azonosítót használó alkalmazással/alkalmazásokkal"
Találkozott már valaki ezzel a hibával?
előre is köszi
-
toppet
csendes tag
Akit érdekel esetleg, találtam a telefonhoz egy másik fajta tokot, szerintem marha jól néz ki.
http://etotalk.com/imak-cowboy-quicksand-shell-for-zte-u970-v970-n970-u930_p3216.html -
toppet
csendes tag
Arra lát némi esélyt valaki, (már ha lesz addigra készleten) hogy karácsony előtt akciós áron lehet hozzájutni a készülékhez? Vagy a t-mobile nem nagyon szokott ünnepi árleszállítást csinálni? Mert lehet akkor várnék addig a vásárlással, csak nem tudom ez így karácsony tájékán hogy szokott működni...
-
toppet
csendes tag
Azt tudja valaki, hogy van-e NFC a készülékben? Mert pár google link azt írja, hogy van, viszont a t-mobile honlapon ez nincs feltüntetve...
-
toppet
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon gondolkozom egy ilyen telefon vásárlásán, ez lenne az első androidos telefonom, és a tanulmányaimhoz kapcsolódóan szeretnék rá programokat írni (ebben is kezdő vagyok ezért egyelőre csak egyszerűbbeket, egy celsius-fahrenheit átváltót írtam már, az testvérem huawei y200án jól működik, szóval ilyen kaliberű programokra gondolok), és mivel olvastam, hogy van pár játék/alkalmazás ami nem kompatibilis a telefonnal a kérdésem az lenne, hogy vajon a saját készítésű programok elindulnak-e rajta?
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Foxpost
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali játékos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Formula-1 humoros
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Keresünk dokkolókat
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest