Hirdetés
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
nobiand
aktív tag
Sziasztok. Szerintetek karácsonyig lejjebb fog menni az ára a telónak, vagy nem lesz változás? köszönöm
-
w333
félisten
Én is használom a telefont rendesen, facebook, böngésző, gmail, időjárás, telefonálás stb. és nekem is nagyon jól bírja az akksi pl. jelen pillanatban 31 órája vettem le a töltőről és még van 65%

Ha esetleg az megnyugtat hogy régebben Moto defy ugyanilyen használat után kb.20% volt az akkuból ... -
golyós
addikt
Olvasom a 3-4 napos üzemidőket.

Nekem minden este tölteni kell.Mondjuk használom is ezért nem izgat.Viszont
nem kötekedni akarok, de akinek 3-4 napot kibír az aksi annak minek okostelefon?
-
Tomacko
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Én is meg vagyok elégedve a fogyasztással. 3 nap 5 óra most és még 29%-n van, Telefonálás ebből bő 3 óra, 30 perc játék kb 2 órácska wifi. Ha meg nem használok semmit a telefon hálózaton kívül akkor a többi ki is van kapcsolva. Alap Ondemand beállításon vagyok. Ha használom akkor full fényerőn amúgy.
-
Samus
addikt
Érdekes dologra lettem figyelmes. Írtam, hogy a telefon felébredés után rögtön (vagy pár másodperccel) eldobja a hálózatot, körülbelül három-öt másodpercre. Teljesen véletlenszerűen. Vagy hogy 10/8, de van, hogy 10/0 alkalommal. Viszont ezt csak akkor teszi, ha bekapcsolt mobilnet van, és felébredés után csatlakozik, vagy már csatlakozott Wifire (ilyenkor ugye bontja a mobilnetet, alvás közben pedig a Wifi-t). Tegnap kikapcsolt mobilnet mellett nem figyeltem meg a jelenséget, igaz, így nem is frissített semmit.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nekem kikapcsolás nélkül 82 % volt két nap után tegnap, ebben még némi netezés is volt, kis wifivel, HSDPA-val... Szerintem anélkül 90% körül lett volna, igaz, amikor épp nem használtam ki volt kapcsolva a wifi és az adtkapcsolat is... Így a szinkronizáció sok proginak eleve esélytelen volt...
Érdekes módon, a vibert föltéve komoly akkuhasználatot eredményezett, így gyorsan le is vettem... -
TBG
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
A nagyon hosszú készenlét az éjszakai kikapcsolással kb. a duplája nálam. Ha nem kapcsolom ki, akkor 2 nap, egyébként 4.
-
Jano_023
őstag
Jó reggelt, sikerült még egy dolgot észrevenni. Nem tudom hogy a rom vagy a telefon a ludas érte de este egyáltalán nem ment le a telefon deep sleep-be. Legalább is a CPU Spy szerint. Valamint a CPU Masterben sem tudok megadni 600 MHz-nél kisebb értéket minimumra. Pedig egy szokásos 245 MHz elég lenne.
Ha ezeket meg lehetne oldani sokat nyomna az üzemidőn. -
Jano_023
őstag
Szóval feltettem a custom romot. Minden szép és jó eddig, egy hiba jött eddig ki. Valamiért a playbe mikor bírok valamit a keresőbe és kidobja ha rábökök vissza dob a play kezdő oldalára, de másodszorra már jó minden. A viber és a Facebook nál is ezt csinálta. Pl.
-
ko9
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Már néztem, sajnos nem sokat érünk vele

-
tonyqa23
senior tag
A gyári beállítások visszaállítása sem oldotta meg a problémámat. "A Google Play alkalmazás sajnos leállt." Hibaüzenetet írja. Egészen addig jól működött, amíg nem próbáltam usb-vel a pc-ről installálni egy alkalmazást a play-ből. Már sokat felraktam így, sőt, szinte minden appot így raktam fel a telóra, de pár napja ez a hibaüzenet jelenik meg. Innentől kezdve már a telefonon sem tudok felmenni a play áruházba. Valakinek esetleg ötlet?
-
philoxenia
MODERÁTOR
Fejleszt valaki? [link]
-
golyós
addikt
válasz
üzenetére
Hát szó-szó én is meglepődtem,hogy milyen eredményeket produkált a kis ferdeszemű.

Nem szoktam különösebb figyelmet fordítani ezeknek a teszteknek de úgy néz ki a kezdeti apróbb hibákat túlélve-megoldva jól választottunk.
Akik meg 2x-3x drágább telót vettek azok így jártak.
-
Torento
tag
Szépjóestét mindenkinek!

Sikerült végre hozzájutni a GRAND X IN-hez. (eggyet sajnos gariba cseréltetnem kellett)
Ez előtt a teló előtt skate-m volt,nos annál már kentem vágtam mindent...látom h ennél a gépnél máshogy mennek a dolgok (egyszerűbb a root-romcsere..így 10 perc olvasgatás után úgy látom)
Volna mégis egy kissé looser kérdésem... amit kelzsoca belinkelt "újra tölthatő" az aktuális?Mert látom h a tegnapi verzióval volt valami kissebb gond... Azért kérdezem mert ahonnan tölthető az a hsz 2012.11.25.
Gondolom az már a javított,de azért biztos ami biztos... bocs ha kicsit off-oltam,majd belejövök...mostantól sztem képben leszek
-
havenday
tag
próbáltátok már az új antutu verziót? nálam 11340 pont!!!!!

-
Jano_023
őstag
A custom rom tól rootolt lesz a készülék vagy a rootot csináljam meg utána?
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Jano_023
üzenetére
Mondjuk úgy: eléggé kísérleti fázisú rom. Igazán mély beavatkozások nincsenek benne, inkább azt puhatoljuk, hogy a rendszer védelem hol csap le a gyanútlan modderre, amire elsőre sikerült is szépen ráfutni egy alattomos megoldásnak köszönhetően. A ZTE szerint a ZTE modellek a modderek álmai... ja.. azok.. a rémálmai...

Egész nap oda-vissza odexelem a gyári romot, meg tesztelem a flashelést... eddig is voltak komoly fennakadások, de még minden jó lett... eddig... most kissé megtorpantam...
-
Jano_023
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Fura, nekem egy éjszaka alatt képes 5-6% ot merülni. Remélem Zsoca romja megoldja majd.
-
89BDave89
tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Lájtos = hozzá se nyúltál?
vagy csak az időt nézted meg rajta néha néha? 
Én örülök, ha 1 napot kibír, mondjuk még nagyon nyúzom, gondolom később lenyugszom, és akkor már többet bír.

-
madmike
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Az nem semmi. Enyém szerintem nem tud ilyet.
-
Tomacko
őstag
válasz
apeelme
üzenetére
Nem az SDK-ra gondolo9k persze, tudom, hogy attól még sokkal előrébb nem jutunk. Viszont van egy másik cikk is amiben ugye az áll, hogy 4.2-vel jött ki egy ZTE telefon mostanság, ebből gondolva viszont lehet esélyünk jó frissítést kapni. Legalábbis én evvel a gondolattal állok hozzá. Ha meg nem kapunk hát akkor se vágok eret, nekem teljesen használható ez a gyári ICS is, csak tudni kell kompromisszumokat kötni

-
philoxenia
MODERÁTOR
Lájtos használattal 48 óra alatt 82%-on áll az akku....
-
apeelme
addikt
válasz
Tomacko
üzenetére
Ha az SDK-ra gondolsz akkor attól még egyáltalán nem garantált hogy lesz is rá az említett rendszer. Ha viszont a ZTE kiadná a készülékhez tartozó device tree-t (eszköz fa) - aminek az esélye egyenlő a nullával - akkor igen...de egyelőre kernel forrás sincs, amit viszont kutya kötelessége lenne megosztani!!!!
A Tools pedig az alkalmazás fejlesztéshez segítség...
-
szaszii
tag
Ha ez [link] megkapta a Jelly Bean-t, akkor a Grand X-re is várjuk sok szeretettel!

-
tPedro_
őstag
Hasznalja valaki a Foursquare alkalmazast?
Google nem dobott ki semmit a problemamra, ezert az a sejtesem, hogy hatha telefon specifikus a hiba:Nem tudok kepet csatolni a becsekkolasokhoz. Lehet valasztani, hogy keszitek egy uj kepet vagy a galeriabol valasztok. Elso esetben megjelenik a kamera kezelofelulete, elkeszitem a kepet, de a pipa gombra kattintva nem tortenik semmi. Csak visszalepni vagy uj kepet kesziteni tudok. (Nincs hibauzenet, az elkeszitett kepeket kesobb latom a galeriaban.)
Ha rogton a galeriabol szeretnek valasztani, akkor a kovetkezo a hibauzenet: "There was an error loading the selected image."Talalkozott valaki hasonloval?
-
Cooler96
aktív tag
changelog-ot kérünk szépen!
-
kelzsoca
félisten
Újra tölthető=>[link]
Aki a tegnapi verziót felrakta a készülékére, attól sajnos azt kell kérjem, hogy tegye fel először újra a gyári romot, majd ezután mehet rá ez a változat.
-
tPedro_
őstag
Sziasztok,
Ismet lenne kerdesem a kontaktokkal kapcsolatban:
Mikor a csoportokat szerkesztem, a hozzaadhato kontaktok kozott szerepel valaki, akit sehol mashol nem latok a telefonkonyvben.
Vegigneztem, az osszes nevjegyet kulon-kulon (sim, gmail, facebook, stb.) es egyutt is (osszes nevjegy megjelenitese), de sehol nem latni ezt a kontaktot, csak a csoportok szerkesztesenel szerepel, mint hozzaadhato kontakt. Ki tudom ezt valahogy torolni?Masik kerdes pedig az lenne, hogy a gyari csoportokat ki lehet-e torolni.
Koszonom elore is.
-
TBG
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha az ember rootolt egyet és elkezdte a stock romot szépen kitakarítani, de úgy érzi, hogy mégis kezdené az elejétől, akkor vissza lehet-e valamilyen módon állítani az eredeti állapotot?
-
alien19
tag
Leválasztottam az SD -t majd vissza, és eltűnt a duplázás?!
-
-
Hunter2
addikt
Érdekelne hogy ez az alkalmazás megy-e ezen a telefonon. Előre isköszönöm.
-
Peter_Pan
tag
válasz
alien19
üzenetére
Én hol minősítettelek téged? Egyszerűen semmi értelme annak, ha egymás után 25-en jelzitek ugyanazt a jelenséget a saját hipotéziseitekkel, ha pedig válaszolnak akkor annak kipróbálása helyett tovább találgattok.
Jelenleg senki nem tudja egész pontosan az okot, de már van eddig beváltnak látszó megoldás. Kérlek olvass figyelmesen a sértődés helyett. -
-
Peter_Pan
tag
Elmondom még 1x azt ami eddig tudható. A mappaduplázás az MTP üzemmód és az android 4 esetenként előforduló hibás működéséből fakad. Ráadásul nem egyszerűen a mappanevek duplánlátásáról van szó, hanem arról, hogy valamely oknál fogva PC-ről nézve egyszerre listázza ki a telefonon valójában 2 (azaz kettő) helyen szereplő mappákat. /sdcard (itt a microsd mappái vannak) /mnt/sdcard (itt meg a telefon beépített memóriája van). Ezek tartalma azonban nem feltétlen azonos, ebből fakadóan a duplánlátott mappák tartalma sem.
Nem tudom másképp elmondani, korábban írtam mi a teendő, azóta nálam a hiba nem ismétlődött. -
hunaqua
addikt
Bocsánat,hogy bele vau-vau,nekem nincs Grand X-em,....de ha Kelzsoca vagy Apeelme kirakott valamit modjuk fél 7-kor,attól 11-re "hangos" volt minden.
....itt meg senki nem rakta még fel???....vagy mi van?

-
junkpod
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Az ős blade topic meglehetosen sokat tanított.
-
alien19
tag
válasz
Peter_Pan
üzenetére
Csak a mappa tartalma látszik duplán. Pl minden képem 2x van a galériában.A quickpicben és a fájlkezelőben minden csak 1x van. Ugyanez a helyzet ha pl. csengőhangot akarok beállítani.
Úgytűnik eddig a duplikálásnál háromból háromszor samsung memória kártya van a készülékben... Többek között nekem is...
-
Peter_Pan
tag
Szerintem akik az űrből jöttek, azok ne trollkodjanak, hanem kérdezzenek és pontosan a kapott válasz szerint cselekedjenek a találgatás helyett. Sokkal kevesebb téves információhoz vezetne.
-
Jano_023
őstag
Ha már a galériát említetted, mikor beállítottam a Gmail fiókot elkezdte szinkronizálni a Picasa-t is. Leállítottam de a mappák és pár fotó még mindig látszik. Hogy tudom eltüntetni?
-
alien19
tag
Factory resettel tűnik csak el a duplikáció a galériámból?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (106A)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Érdekes módon, a vibert föltéve komoly akkuhasználatot eredményezett, így gyorsan le is vettem...

nagyon komoly,bár nem hiszem hogy odaveri az s3-at,tuti valami bug

De ez sajnos nem a mi típusunk