- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az LG topikban össze-vissza hordják a ZTE-t, mi nem beszélünk az LG-ről. Én is filóztam, csak a megrendelés másnapján jelent meg az LG...Egy kézzel a 4.3" a legnagyobb, amit átérek, ha ennél nagyobb kijelző kell, akkor nem kérdés, LG. A ZTE képe élesebb, akármilyen is az L9 kijelzője, a pixelsűrűsége kisebb (azonos mennyiségű képpont ott nagyon területen van), teljesítményben megeszi reggelire a ZTE, de ha nagyon sokat játszol, akkor lehet jelen pillanatban az ARM miatt az LG a nyerő nálad. Fényképek terén is jobb a ZTE jelen pillanatban, de a LED nem működik zseblámpaként. FM rádió nincs, ha ez fontos. Az akku ideje szerintem a kínai modellnek jobb, hiába kisebb névlegesen.
Én nem adnék ki ennyivel többet. Az Optimus UI szép, de nincs rá szükségem. Viszont javaslom, ha teheted, próbáld ki mindkettőt, és dönts az alapján. Én arra vágytam, hogy egy villámgyors telefonom legyen, amivel tényleg bármit csinálhatok, nem esik kétségbe, ha izmosabb alkalmazással szembesítem. És a lehető legkevesebbért.
-
rizso
addikt
Nem értelek. Pont azért "alakítom a laptopom routerré", mert nincs wifi router. A lényeg a következő: a laptopba vezetéken keresztül megy a net, amit egy okos szoftver a laptop wifijén továbboszt, így a készülékek úgy látják a laptopot, mintha egy wifi router lenne.
Ha lenne egy wifi router, akkor nem pöcsölnék ennyit a hülye virtuális router megoldásokkal...
-
Canonfan
senior tag
Igen, abban egyetértek veled, hogy a kijelző érzékenységével, működésével kapcsolatos panaszok könnyen lehetnek a bugos gyári rom miatt, + lehet a HW miatt is, ezért is lesz majd fontos infó, hogy az inteles GrandX-nél mennyire lesz jó a gyári rom, de állítólag csak a Tegrás verziónál vannak jobban panaszok a gyári rom és a kijelző miatt, úgyhogy én bizakodó vagyok, de majd úgyis kiderül.
A kijelző fényerejétől tartok kicsit, mert az nem romfüggő hiszen a kijelzőnek adott a max fényereje az nem a romtól függ, erre írtam hogy remélem a gyakorlatban nem lesz nagy gond.
De remélem már végre ideér és kézbe lehet majd fogni a T-pontokban, és akkor úgyis kiderül... -
Canonfan
senior tag
Igen olvastam,
belinkeltem a másik topicba is, tudom hogy ez az inteles topík, de sajnos az intelesről még semmi felhasználói tapasztalat nincs, ezért gondoltam, hogy viszonyítási alapként nem haszontalan az infó itt sem, mert a kijelzőt nem dicsérték egyesek azon az oldalon amit belinkeltem, és az ugyan az lehet szerintem az intelesnél is. Viszont remélem ez a gyakorlatban nem lesz majd nagy gond, emellett kíváncsi leszek hogy az angol T-Mobilnál a Tegrás verzió ára mennyire lesz hasonló az inteles verzió árához a magyar T-nél...
-
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
kiváncsi leszek,ma felhivtam a T-t,fogalmuk sincs milyen grandX-röl beszélek,és még olyan hülye kérdést tett fel,hogy "mért várom én annyira azt a telot,és had ajánljon valami mást helyette..."
mondom én tudatos vásárlo vagyok,had vegyek már azt amit én szeretnék,köszönöm...kérem kapcsolja ki -
dsr
senior tag
-
Joshi
titán
Bocs de én azt hittem hogy itt bizonygatni akarod az Intel Atom Z2460 hibáit, nyilván én értettelek félre.
Amit te itt linkeltél az ennek ellenére sem mérvadó. Ha a jövőben megjelenő játékok is ilyen "siralmasan" futnak ezen a platformon, akkor egyértelműen ki lehet jelenteni hogy az Intel Atom Z2460 nem alkalmas játékra.
-
hajbel
addikt
Idézem: "Ami esetleg probléma lehet az a komolyabb játékok futtatása, véleményem szerint inkább itt lehetnek hiányosságok." Neked akartam segíteni azzal, hogy az elméleti megállapításod alátámasztom gyakorlati példával. Ha én pl. meg akarok venni egy telefont, akkor érdekel róla minden információ, akár rossz, akár jó. Honnan tudná mindenki, hogy jó-e játékra, vagy nem, ha még senki sem próbálta ki? Elvileg a powerVR sgx 540-es GPU elég is lehetne hozzá. Az S II-nek annyi köze van a tergra 2-höz, mint dobostortának az ütőhöz.
-
hajbel
addikt
1. Ha nem hiszel valamit, járj utána!
2. Ez köszönőviszonyban sincs a 25 fps-el, ez tisztán látható. Néhány komment:
"There is significant lag"
"My 600mhz phone runs it better."
"I'm not against thus done but you could see it stuttering......the stuttering will only get worse when you go into a built up area e.g more people and cars and buildings. My old Samsung galaxy s did the exact same but for the price this done is good but outdated before u even get it out of the box!"
Így kéne futnia -
hajbel
addikt
Orange San Diego-ban ugyanez a chipset van, így meg rajta a GTA 3. Eléggé szaggat. Bár valamivel nagyobb a felbontása is (1024x600)
-
Canonfan
senior tag
Üzemidő és teljesítmény téren nekem sem lenne bajom az intel procival, számomra inkább a bizonytalan jövőbeni támogatottsága és az alkalmazáskompatibilitás kérdése az ami rizikóssá teszi.
Viszont én is olvastam hogy teljesítményben állítólag nem rossz, a youtubon néztem róla videókat, ott is gyorsnak tűnt. Ezért vacillálok most (mivel a T-nél nem lesz a tegrás), hogy ezt vegyem majd vagy más mobilt nézzek ki inkább,
de ha megbízható helyekről lesznek majd megnyugtató infók az inteles verzióról, akkor lehet emellett maradok, ha árba max 50-55k környékén (akár hűséggel) megáll majd...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- 24 Hours of Le Mans
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged