- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
bajaki
üzenetére
Milyen fagyás pontosan? Lockscreen fagyás?
Nekem azóta nem volt egy sem, hogy a WiFi alvás nem "soha". Eddig "Fast for FB" volt, most megint Friendcaster. Régebben csak ezt használtam, amikor a FB egyszer nekilendült, akkor sokáig az volt fenn, de egyszercsak meguntam.
Egyik sem tökéletes:
Fast nem mindent jelenít meg, néha nem mennek el a post-ok,
FC állandóan "Invalid response" üzeneteket dobál - bár ettől amúgy működik.
FB meg az állandó GPS piszkálással őrjít meg!Amúgy fagyni nem fagy egyiktől sem semmi. Legalábbis nálam.
Viber-t használ valaki? Abban is van olyan, hogy tartsa a WiFi-t bekapcsolva. Aki szereti az ilyesmit, az próbálkozott vele esetleg? Mivel nekem csak üzenetre kell, teljesen felesleges ezzel szenvedni, az a naponta 3 üzenet elmegy mobil neten is! Korábban IMO volt, de főleg a skype miatt, ami alkalmazásként szerintem dráma, de az üzenet része meg jól jött. Viszont a jelenlegi IMO-ban nem megy a skype kapcsolat.
Ráadásul a család egy része ragaszkodik a FB üzenetekhez, mert a havercsajok azt az egyet ismerik. Mondjuk ilyesmire is jó lehet a Viber, mert speciel ezt tudja - elvileg... Még csak beállítottam, de sosem kaptam semmit!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamera eladó
- PS 5 Portal // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest