- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
ragnar69
csendes tag
egész jól hangzik.
-
ragnar69
csendes tag
lemaradtam valamiről? milyen új típus és milyen fémes hatás?
-
ragnar69
csendes tag
Most, hogy már biztosan nem lesz JB a telefonra, felteszem a kérdést...
Ugyan van ICS-re flashelhető google now, sőt, elvileg x86on is működik, de egyik verzió sem működik a mi recoverynkkel. Ha jól tippelek, akkor valamilyen aláírás probléma lehet. Nem tudna valaki egy olyan zipet csinálni, amit mi is fel tudunk rakni? Szerintem nem csak én lennék hálás érte! -
ragnar69
csendes tag
szeretem ezt a telefont ICS-vel is és szerintem project butter nélkül is szmúsz, de van egy kérdésem.
ha a frissítés is ICS-vel jön, akkor össze tudna valaki rakni egy olyan google now-t, amit mi is tudnánk telepíteni recoveryből? vagy esetleg custom romba alapból bepakolni? ez az egyetlen dolog, ami nagyon jól jönne JB-ből (meg persze egy olyan talk is jó lenne, ami tud voicechat-et, de ezzel a kéréssel várok, amíg kiderül, mi lesz az a babble).
-
ragnar69
csendes tag
válasz
apeelme #7638 üzenetére
nem véletlenül írtam, hogy annak szól, akinek folyamatosan fagyogat és azt sem véletlenül írtam, hogy nem hagyja aludni a telefont (a "tehet egy próbát" részt már nem is említve). és ahogy körbenéztem a topicban, úgy tűnik perpillanat ez az egyetlen lehetőség azoknak, akik ezzel a problémával küzdenek. ha te nem vagy közöttük, vagy nem érdekel a dolog, akkor szimplán örülj, vagy ha benéztem és mégis van más megoldás, akkor javíts ki kérlek!
-
ragnar69
csendes tag
ha valakinek folyamatosan fagyogat a wifi miatt, akkor tehet egy próbát ezzel:
[link]
a hátránya, hogy nem hagyja aludni a telefont, szóval jobban merül. valamit valamiért...de egy napot így is nevetve kibír és nincsenek fagyások.
-
ragnar69
csendes tag
Project Butter tényleg hasznos lehet, de nekem nem az hiányzik a leginkább. a google now egy meglepően hasznos dolog és sehogy sem sikerült felküzdenem erre a telefonra. szóval azért jól esne egy JB frissítés (vagy akár egy custom rom, amiben van google now
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged