- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeg
őstag
válasz
golyós #15350 üzenetére
Amikor először megjelent ez a játék valamikor a 90'-es években, nem volt lehetőségem megvásárolni. Mire megvehettem volna, már csak használtan voltak dobozos változatok, aranyáron. Néhány hónapja külön P1-es retro notit vettem csak ezért a játékért, 3dfx patch-el nyomtam mindenféle konfigon, és a készítőknek szerettem volna ezzel a molyfing nagyságú összeggel megköszönni a munkájukat. Ha 3 ezresért adták volna, annyit sem sajnáltam volna érte. Nem tudom hogy a promo változat a jövőben frissítésügyileg eltér-e a megvásárolttól, de kábé lesz@rom
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest