- Yettel topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
nobiand #17084 üzenetére
És nem Te tetted repülő módba? Elvész a mobil jel (adat, telefon dettó) és csak a restart segít?
Nekem is van ilyen néha, de eddig alighanem magam voltam ezzel a jelenséggel. Leginkább akkor jön elő, ha fix 2G-re korlátozom a mobil adatot, ha hagyom "ahogy alakul" állásban, akkor szinte sosem. Már nagyon rég nem volt szerencsére, ahogy lock fagyás sem. Valódi megoldást nem tudok rá, csak teljes restart oldotta meg eddig, helyhez 90%-ban köthető, de ott sem mindig jön elő - és a 2/3G sem teljes megoldás, csak kezelhetővé teszi.
Most a GPS miatt anyáztam erősen... már megszoktam, hogy ha van mobilnet, akkor f@sza a GPS, erre most, hogy kiszabadultam ládázni, negyed órákat szerencsétlenkedett... pedig már visszakapcsoltam az összes Guglis helybecslést, hátha az segített neki.
És még rendszer sincs a dologban, mert volt, hogy minden bekapcsolt opcióval (kivéve google helyfüggő találatok) is 10 perc volt, volt, hogy mobil net nélkül 20 mp. Mindez pár 100 m-re egymástól, tehát még a hálózat sem nagyon hibáztatható. Erdő többnyire volt felettem, de ez korábban nem okozott komoly gondot.
Aztán ma meg... egyszer minden rendben, egyszer 2 perc, egyszer 10. Aztán elvész a jel egy kereszteződésben, és csak kézben, szabad ég alatt, újabb percek alatt kerül elő....
Ha nincsenek velem a gyerekek, alighanem erősebb kifejezésekre is ragadtatom magam, így csak nyeltem, nem keveset.
-
heidricha
őstag
válasz
nobiand #11708 üzenetére
Szabadban próbáltad, ugye? Egyetlen próba volt, vagy többször ugyanezt sikerült produkálnia?
A mobil adat engedve van? Adatcsomag mellékes, nem generál forgalmat, egyesek szerint mégsem mindegy. A helymeghatározásban a Beállítások-nál, mik vannak engedélyezve?
Nekem is van ilyen néha, de zömmel (95%) 2 percen belül megvan a pozíció, illetve az esetek kb. 50%-ban 10mp-en belül. Szinte használható lenne, de mivel megbízhatatlan, ezért nem tartom annak.
Most lett mobil-netem, de nem hiszem, hogy lesz összefüggés... Korábban kérdezősködtem itt, hogy akinek jó a GPS, annak hogy áll a net, de teljesen vegyes eredményekre emlékszem. Azért majd mesélek, ha mégis változik valami.
-
w333
félisten
válasz
nobiand #5120 üzenetére
Parancsolj itt van : Google Talk kipróbálva működik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest