- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- iOS alkalmazások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok, próbáltam rákeresni de semmi eredménnyel, hogy a Mega felhő program valamiért mindig leáll a telefonon, ilyen olyan hibával. Mi lehet a probléma?
-
neo-geo
senior tag
Nem tudja véletlen valaki, hogyan lehet kikapcsolni az üzenetnél, hogy ne alakítson automatán MMS-re? Ha pl. már a második, vagy a harmadik üzenetet írom?
-
neo-geo
senior tag
Valaki tudna mondani egy jó programot, ami teljes képernyőn mutatja a hívó felet?
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok! Képernyőmentést tudok valahogy a telefonnal készíteni? Meg esetleg valakinek nincs beállítása Call meter 3g-hez, Média mánia s csomagra?
-
neo-geo
senior tag
Megvolt ismét a duplázódás a kártyán, a képekkel, és most egy teljesen más márkájú kártya volt benne. Egy hete csatoltam le a kártyát, de miután vissza csatoltam egy rakás kép eltűnt. Meg már olyan is volt, hogy random törölt képeket. Hogy lehetne ezt orvosolni? Egy factory reset megoldaná? Ha igen, akkor a gyári backup programmal mit tudok lementeni? Vagy milyen progi kellene az üzik, jegyzetek, hívásnapló, lementésére. A teló nem az enyém! Előre is köszi az infókat.
-
neo-geo
senior tag
Olyan kérdésem lenne, hogyan tudnék FC csinálni úgy, hogy meg maradjanak az üzik, jegyzetek, hívásinfó? Erre esetleg jó a gyári backup mentés is? Meg vissza is tudjam állítani. A teló nem az enyém, nekem nem inteles van, ezért kérdezem. Köszönöm előre is!
-
-
neo-geo
senior tag
Az SD kártyát hol tudom újra csatolni?
-
neo-geo
senior tag
Az mitől lehet, hogy felraktam a Friendcastert, és nem akar értesítést küldeni, se lájkolni nem enged.
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok! Milyen 16, de inkább 32GB-os kártyát ajánlotok a telóhoz? Gyári B04-es szoft van rajta, ez alapból viszi a 32GB-os kártyát?
-
neo-geo
senior tag
Az mitől lehet hogy a névjegyzékben ha ki jelölöm hogy a telefonba lévő neveket lássam, akkor nem mutat egyet sem, csak a saját számomat.Holott írja hogy van 1110db név. A másik hogy nem enged törölni a SIM kártyáról neveket, az mitől lehet?
-
neo-geo
senior tag
Azt hol tudom ki kapcsolni, hogy a gyári ébresztő a teló mozdításával szundira menjen, vagy ki kapcsoljon a további ébresztés?
-
neo-geo
senior tag
Esetleg evvel a 2másodperces hívásfogadási késéssel lehet valamit kezdeni?
-
neo-geo
senior tag
Tud valaki mondani egy olyan keybordot amiben nem csak qwerty billentyűzet van, hanem mint a régi telefon billentyűzet egy gombon 3 betű.
-
neo-geo
senior tag
A telefonon esetleg van olyan billentyűzet mint a régi telefonokon egy billentyűn 3 betű? Vagy csak Én nem találtam. Ha nincs, tudna valaki egy jó bill. progit? Talk-ot hogy tudok rá varázsolni mert az áruházban nem találtam, se a telefonon. Köszi előre is.
-
neo-geo
senior tag
Azt lehet tudni hogy mennyire karcosodik a kijelző, vagy hogy milyen üveg védi? Esetleg Gorilla, mert erről nem találtam infót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Synology NAS
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Robogó, kismotor
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 13 Pro Max / 128GB / Asztro szürke / Garancia!
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest