Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• F_Gergely

őstag

válasz Bdanyy #35956 üzenetére

Volt kezemben Note4 nem volt vele bajom, annyi hogy az összes gyári 'plusz' alkalmazást letörlöm a fenébe, vagy letiltom. Ezek számomra feleslegesek. A boomsound nagyon fog hiányozni de igazából ez az egyetlen egy pozitívuma a HTC-nek. Nálam már az M7 is rohadtul tud melegedni főleg nyáron. Semmi bajom nem lenne mondjuk az M9-el sem ha nem ugyan annyiba kerülne mint egy S6 vagy egy G4. Holott messze de nagyon messze nincsenek egy kategóriában. Aki meg nagy HTC buzi és szajkózza hogy fém telefon 99%-a ezeknek mind tokban hordja a telefonját. Nesze neked fémház akkor nem mindegy mi van a tokban? Egyszerűen nevetséges hogy a mai világban 4 kib@szott hét kell egy telefon javítására? Logisztikus vagyok, ha én így végezném a munkám már rég kirúgtak volna... Vodával is összefogom rugni a port, fogalmuk nincs hol a telefon, mondtam kérem a nevét és elérhetőségét annak aki visszaküldte a telefont a szervíz felé, kérem azt hogy miért tette, és kérem azt is hogy miért kellett 5 nap ahhoz hogy ráeszméljen arra hogy visszaküldi a szerviznek.

Új hozzászólás Aktív témák