- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
madgie #35970 üzenetére
Ebben nagy igazság van, pont tegnap beszéltem ismerőssel és ilyen webshopos sufni gsm-ből vett volna telefont. Aztán elmagyaráztam hogy ott a garancia hogy működik reakció: "jaaa hát erre nem gondoltam'.
Pl ezért nem vettem sony-t se két éve mert a magyarországi szakszervizük (most nem tudom ki) a Concorde akiket még motorlás időkből ismerek, nekik egyik kedvenc javítási módjuk hogy egyszerűen megvonják a készüléktől a garanciát és hello, volt gari nincs gari.
Én úgy vagyok vele ha veszek 200+k-ért egy telefont, ahhoz hozzátartozik a kimagasló, és átlagon felüli support és ügyfélkezelés.
Pedig nem cserélek romot meg hasonlók megveszem az alkalmazásokat, viszont használom. Dolgozom vele, és kivált egy laptopot, ezért fontos és nem igazán tudom nélkülözni hosszabb időre.
Én pl elektronikai cikkeket csak úgy veszek hogy megnézem a szervizhátterét, pl hiába olcsó ebay-en mondjuk egy laptop ha nincsen rá garancia akkor sokat nem érek vele. Mindig mérlegelek, de lehet ez részben szakmai ártalom is
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Eladó iPhone 15 Plus black 128GB (új állapot )
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest