Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
F_Gergely #35953 üzenetére
Nekem is van hasonló tapasztalatom, közvetett és közvetlen is nem is kevés. Én is cseszett ideges voltam először a HTC-re, de a végén kiderült hogy a voda volt a hibás és a szervizben 2 nem teljes napot töltött a készülék.
De most jön a nagyobb gáz. Nemrég voltam bent vodában megérdeklődni pár dolgot és a gari ügyintézéssel kapcsolatban is kérdeztem párat, és azt mondta nekem a csaj hogy először mindenképp a voda szervizközpontjába viszik és bevizsgálják, aztán ha ők el tudják hárítani a problémát akkor oké. Azt hittem menten bevizelek, mondom neki hogy ilyen nincs, a HTC hivatalos szervizpartneréhez kell eljuttatniuk a készüléket. Erre odahívta a szervizes kollégát aki ugyanazt mondta el mint ő.
Rájuk hagytam, mert ilyen nem létezhet, egyszerűen nem kerülhetik meg a hivatalos szervizt ha gyártói garancia van a készülékre. De a voda meg gyártói garanciával adja nem? Itt már én éreztem hülyének magam.
Na mindegy elmentem, gondolván ezek inkompetensek. Szerintem igazam is van és ők tudják rosszul, de van egy régi ismerős vodánál majd tőle megkérdezem, csak eddig még nem volt rá lehetőségem.Na mindegy ugyanez a T is. Ismerős bevitte az S4-ét és szétvetette az ideg mert nem tudták hol van és ott is kiderült hogy a szolgáltató nézte el.
Szóval ha megveszem majd az új HTC-t a vodánál szerintem akkor sem náluk adom majd le hanem a szerviz által kijelölt átvevőpontok egyikén, vagy csak akkor adom le vodában ha ismerős van bent.
(#35953) F_Gergely: Sajnálom hogy így érzel. Egyáltalán nem rossz az M9. Nyugodtan olvass utána hogy visszavett órajellel nem melegszik jobban mint az M7(ennyire melegszik az S6 is bőven) és mégis a második legerősebb SoC a piacon az új Exynos mögött, mert így is jobb mint a 805. Annak is utanézhetsz hogy egyáltalán nem rossz az a kamera modul ami benne van, ezt bizonyítva hogy nem keveset javított már az első update is rajta ahhoz képest amilyen volt a MA! tesztben.
Na mindegy, egy biztos, hogy a Samsungra váltással nem csak nyerni fogsz sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Borderlands 4
- Gurulunk, WAZE?!
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest