- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezett egy új Garmin gyerekóra
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem lesz Xiaomi 16
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
F_Gergely #25609 üzenetére
Most olvasom a kis történeted, szerintem csak kamuzik, pár napos tagoknál jellemző az ilyen. Kipróbálási gari volt, ha kell viszi, ha nem nem, fölösleges nagy ügyet keríteni belőle, mert jól működött a készülék.
Érdemes fotót csinálni egyébként eladáskor a dolgokról (szériaszámok és állapot miatt, nehogy szétszedjék, kicseréljenek valamit).
Úgyhogy korrektül jártál el nagyon, visszavétel felajánlással pláne, ezt nem fogadta el, onnantól kezdve nincs miről beszélni, mert ez alapján csak pénzt akar még kicsiholni.(#25613) The Nuke: nekem a kijelző közepén, fotózáskor van egy nagyon árnyaltabb színváltásom sötétebben, amikor több fényt kell beengednie (vörösebb-lilásabb folt, nagyon enyhe, mint egy 5%-os enyhe színátfedés, kb semmi), de az elkészült képnél sose jelentkezett (még). Azért fura, mert a széléről szokott kezdődni a lilulás. Valaki ilyesmit tapasztalt már? Még olvasni se olvastam belülről-kifelé lilulásról, annyi, hogy aggaszt, nehogy előjöjjön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Csere-Beszámítás! Töredékár! Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest