-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
stilo18
addikt
válasz
F_Gergely #35989 üzenetére
Beadtam wifi gonddal, meg szerettem volna ha az első hangszóró rácsot kicserélik. Mondtam kifizetem, csak csinálják meg.. (Vodafone)
Vissza jött javítás nélkül, 1*,2*, itt már írtam a HTC-nek, hogy azért szégyen, a konkurenciánál nem így mennek a dolgok...
Rendben Dávid, intézzük. Itt már telefonon is beszéltem a HTC-s Istvánnal.
Vissza jött 3x is, ismét semmi.
Telefon megint, majd mondta, hogy kárpótlásul intéz nekem egy M8-at a kellemetlenségért.
Ezután elkeveredett a telefonom, senki nem tudta hol van... Addig meg nem küldik az M8-at míg a 7-es nincs meg...Itt a Vodafone asztalán csapkodtam, majd végül megérkezett a kártyafüggetlen 8-asom és 2 hónapig nem kellett tarifacsomag díjat fizetni a Vodafone - nak..
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest