- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
pet4321
csendes tag
válasz
no more #33536 üzenetére
Na ez az, ezt nem is kell tukmálni, én is csak arról beszélek mennyire szeretem ezt a telefont, el sem tudnék mást képzelni folytatásának mint egy újabb htc-t. Már két ismerősöm is HTC fan lett, egyikük egy m8-al, másikuk egy butterfly 2-vel. Úgy, hogy korábban nem is hallottak róla :-)
-
pet4321
csendes tag
Sziasztok! A munkatársamat sikerült iphone-ról áttérítenem a htc-re, imádja nagyon :-) Ma akart belerakni egy sd kártyát (m8) viszont nem ismerte fel a telefon sehogyse, aztán eltávolította a keszülékből. Délutánra azt vettük észre hogy nincs bejövő hívása, illetve részlegesen van, minden kb 3. hívás fut csak be. Szerintetek mi állhat a dolog mögött? Tapasztalt már valaki hasonló problémát? Mi a sim kártyára gyanakszunk. Nálam az m7-el egyszer volt 1 év alatt ilyen eset, egy sima restart olvosolta a dolgot. Itt viszont hiába próbálkoztunk, nem lett működő képes. Lehet esetleg szolgáltató probléma?
-
pet4321
csendes tag
Örülök, hogy megérkezett, a sense 6, a boldogságomat viszont jelentősen csökkenti, hogy én nem kaptam meg. Van még valaki rajtam kívül aki cid 32, vodás és nem kapta meg? Van ötletetek mi lehet nálam a galiba?
-
pet4321
csendes tag
15 órától néztem, folyamatosan. Más lehet a baki itt.
-
pet4321
csendes tag
Nálam egész nap naprakészt írt.
Annak lehet vmi köze hozzá, hogy a 4.19.401.9-es verzió van fenn nálam? Úgy láttam a 11-es a legutóbbi, viszont arra sem frissített. Minden gyári, nem volt piszkálva cid_32-es, vodás. -
pet4321
csendes tag
Örülök, h itt van a sense6, vártam már nagyon, viszont nálam még azt írja a telefon naprakész, pedig cid_32-ön vagyok. Várjak még vagy egy FR segíthet?
-
pet4321
csendes tag
válasz
hurrikan #16051 üzenetére
Nagyon jó összefoglaló, köszi hogy megosztottad számunkra, hála érte.
Nagyon állat lett, öröm ez a sok újítás, grat a fejlesztőknek, szép munka.Jut eszembe, egy fontos kimaradt: Üzenet írásnál egy rakat új
van. Viszont a megjelenítésnél problémám van, szöveges formában mutatja korábbi képi megjelenés helyett. Találkozott vki hasonlóval?
-
pet4321
csendes tag
válasz
markyy18 #11176 üzenetére
Nálam nem, töröltem minden korábbi adatot a kamera app-ban, de nem változott a helyzet. Igen, mindig nyomom a kézi fókuszt.
Ha van egy erős fényforrás, laptop monitor, tv kijelző, arra tudom fokuszáltatni, a kép jó a fő témában viszont a körülötte lévő infó szintén elszineződött. -
pet4321
csendes tag
válasz
Valkűr #11164 üzenetére
Az volt az első amit levettem, 200-as iso-n készült az összes kép amit linkeltem.
Ezt most készítettem éjszakai utcai képHDR kikapcsolva, éjszakai mód kikapcsolva (ha azt bekapcsolom hasonló a helyzet, mint normal módnál)
Az iso-n kívül van vmi autómata beállítás aminek kikapcsolásával lehet segíteni a dolgon?
-
pet4321
csendes tag
Sziasztok!
Nem olyan régóta sikerült beújjítanom egy One-t. Egészen eléképesztő telefon, ahogy így olvastam jobbat most a piacon nem nagyon találhattam volna, maximálisan meg vagyok vele elégedve.
Visszaolvastam a fórumban jelentősen, kb fél napot itt töltve és rengeteg mindenre hasznos infókat találtam, amikért nagyon hálás vagyok.A kamera kérdésben nekem egy más jellegú felfedezésem történt, aminek nem nagyom örülök, ebben a kérdésben nem találtam még csak hasonló hozzászólást sem, lehet hogy csak nálam van ilyen jellegű probléma.
Találkoztatok e olyan esettel, ha kisebb fényviszonyok mellett fényképeztek, nem teljesen sötétben, nem is holdfénynél, mondjuk egy sötétebb szobában fényképezésnél a kamera szélei elvörösödnek, lilulnak, képtelen fokuszálni majd a teljes kijelző bevörösödik és négyzethálóssá válik? Illetve még egy észrevétel, kamera üzemmódban rendkívül hamar (1-2 perc) elkezd forrósodni a telefon (nincsen tokban, szabad levegőn van)Találkozott valaki hasonló hibával?
Mit tanácsoltok ennek megoldására?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest