- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
BenHans #35962 üzenetére
VSP Data szerint 18.-án javították a készüléket. (12.-én érkezett be hozzájuk a telefon, Vodafone szerint meg 5.-én beért a szervizbe, 10.én visszaküldték).
Vodafone azt mondja ma visszaküldték a készüléket a szervizbe, de nem igazán hiszek nekik. (és itt megint ellentmondás van mert ma küldték vissza, de tegnap még azt irta szervibe visszafordítva holott a telefon már rég kész volt) valaki ott a vodafonnál is marhára szar munkát csinál.
Telemaxnál semmi nyoma a telefonnak, se a voda munkalapszáma, se a VSP Data munkalapszáma és sem IMEI szám alapján nem található náluk infó a telefonról. Panaszomat már megírtam a vodafonnak kíváncsi vagyok mit fognak válaszolni...
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro max Pitaka Magez és gyári Apple tok
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest