- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
F_Gergely #35971 üzenetére
Megértelek, de pont az ilyen
pokróchazai szervizelés miatt szoktam nagy ívben tojni a garanciára. Vannak kivételek természetesen, az Apple és a Samsung is jól kezeli az ilyesmit, de iPhone 6-ot nem veszek megint, amíg ennyibe kerül, Samsungot meg akkor sem, ha feleannyiba, mint a One -
-
madgie
titán
Nézd, rengeteget segitettél a topiknak meg nekem is, ne rontsuk el ezt a jó kapcsolatot. Rövid leszek és aláhúzom: az én használati módszeremmel baromira nem bírja még a három órát sem. Nem, semmilyen rommal sem, mert már kitapasztaltam, hogy nálam ez ennyi.
Az nekem nem releváns, hogy nálad mennyi az annyi. Érdekességképpen: most csak másfél óra kijelzőidő van a kütyüben és lassan 10%-on vagyok. Ma ennyit bírt. Nincs baj az akkuval, csak olyan programok mennek a háttérben, amik minden droidos kütyün zabálják az akkut. Skype, Messenger, Facebook, stb.
-
madgie
titán
5 óra kiejlzőhasználatot akkor tudna nálam hétköznap a One, ha rákötnék egy külső akkut
Sok-sok éve figyelem, tapasztalom, hogy hátköznap mi hogyan mennyit bír az én körülményeim között.
5 óra kijelzőhasználat "csuklóból" nekem eddig csak a Oneplus One-nál ment. iPhone-ok a 6 előtt bő felennyit mentek, One dettó, a Moto X szintén, egyedül a 2013-as Moto G bírta sokkal tovább, de az meg random lassult Lollipop alatt, amit utáltam. -
madgie
titán
válasz
enginev3.0 #35528 üzenetére
Hát igen, a kamerát tudtam, az akksit csak sejtettem
Amúgy androidos viszonylatban nem olyan rossz ez az akku, egy Nexus 4-5 vagy (2013-as) Moto X sem megy el tovább egy szuflával. Persze az i6 jóval combosabb üzemidejű, a Oneplus One-szerű 3k mAh szörnyek meg főleg jobbak
-
madgie
titán
válasz
enginev3.0 #35520 üzenetére
Tudod, mert már beszéltük, de a többiek talán nem: én i6 után nem sokkal jöttem One M7-re és ez az egyetlen droidos telefon, amit az iPhone mellé állíthatok úgy, hogy majd' negyedannyibe került, mégis szerethető, használható, gyors, stabil. Ilyen Oneplus One meg hasonlóktól idegbajt kaptam, szvsz bughenger mind
-
madgie
titán
-
madgie
titán
válasz
Tiger. #35267 üzenetére
themes.htc.com, ott lesz a maker pro rész.
Nekem most egy "teal" színváltozatú saját témám van, szubjektív tök jó
(szintén maker pro-val készült)
-
madgie
titán
Na, ma beraktam végre a Superlux fülesem a zsebbe, munkába jövet hallgattam egy kis zenét a One-on, ez tényleg úgy szól, mint a rakéta
-
madgie
titán
A videófelvétel hangját ki lehet úgy iktatni, hogy mellé a fotóé megmaradjon? Mittomén valamelyik mappában van egy ogg audio fájl és azt kitörölni?
Root adott.
Szerk: közben valószínűleg megtaláltam, system/media/audio/ui/VideoRecord.ogg
-
madgie
titán
válasz
no more #35213 üzenetére
Ja, tényleg. Akkor már csak a finomabb rezgést kéne megoldani, mert ha lerakom az asztalra a munkahelyen, akkor egy-egy eseményt jelző rezgésnél szinkronban pattannak fel a székről a kollégák
Ferob: én megvettem, de visszakértem a pénzt
Elindulni elindul most is, akkor most melyik csoportba tartozom?
Swype, Swiftkey meg van véve, de a gyári nagyon tetszik nekem (mondjuk a felesleges ékezeteket jó lenne kigyomlálni belőle)..
-
madgie
titán
Lenne egy kérdésem: adott a gyári rom, abban ott van az ElementalX app. Anno megvettem, majd visszakértem az árát a Play-en (a színprofilozás nem úgy ment rajta, ahogy kéne), de aztán nem töröltem le, és az a tulajdonsága jól jött hogy a rezgés erősségét lehet vele szabályozni (nagyon durván rezeg a One, leveszem 70% köré).
Lényeg a lényeg, ezt az apk-t valahonnan ki lehet bányászni, aztán más romban használni? Vagy van más app a rezgés csillapítására?
A Sense 6 fekete billentyűzete is nagyon jó, azt sem bánnám, ha rá lehetne okosítani valamelyik Sense 7 romra.
-
madgie
titán
A NuSenSeveN már telepítésnél is fura, néha akkor sem rak xposed-et, ha bepipálom, de például circle battery-t meg soha nem hozott elő, hiába jelöltem azt be.
De olyan is volt már, hogy az xtended részben aktiválva fél perces fagyással fogadott. Új rendszeren.
Mondjuk ha hanyagolom az xposed/xtended részt, akkor talán nincs vele gond, bá egy rendes circle battery-t el tudnék viselni benne.
-
madgie
titán
válasz
Tiger. #35188 üzenetére
Nem mindegy, úgyse lehet sose látni azt a kis bizbasz ledet
Nekem az alsó két gomb világít, ha történés van
szerk: most épp ez van fent, szinte szűz Sense 7-es rom (volt, míg nem kapott egy ElementalX-et), működő gyári Bokeh kamerával
-
-
madgie
titán
Miért nem csináltok saját témát (Maker Pro-val)? Tök egyszerű és akkor ott és olyan színed van, amilyet akarsz.
Más téma: kipróbáltam a NuSenSeven romot, tök jó lenne, kisebb ikonok, normális témázhatóság, de basszus, a Lollis némítás került bele. Nincs normális ne zavarjanak, csak jelzések opció, ahol hiába állítod be, hogy X időtől Y-ig kuss legyen, zörög, ha Messengeren rád írnak, nem kapcsolja le a lakathangokat, stb. Miért kellett ezt a hülyeséget átvenni a stock lolliból? Ott is utáltam és nem tudtam megkerülni. Csak ezért ment vissza a stock Sense rom, mert hiába szép és jó a NuSenSeven, ha este kilenctől reggel hétig nem tud kussban maradni a telefon (nem, nem akarom mindig kézzel lenémítani).
-
madgie
titán
Szélességében szeretnék kisebb ikonokat fent, feleslegesen sok helyet foglal a wifi, térerőjelzés, stb. De mindegy, ezen kívül nagyon jó a One, a fene se hitte volna ,hogy ezt mondom, de a kettővel ezelőtti iPhone 6-omhoz képest is nagyon korrekt ez a masina (míg mondjuk a OnePlus One-t soha nem bírtam megszeretni).
-
madgie
titán
válasz
madgie #35015 üzenetére
Csak feltoltam rá az elementalx-et, jó dolog ez
Gyors kérdés: a gyári, böszme nagy és sok helyet foglaló status bar ikonok helyett lehet valami más valami más módszerrel csereberélni? Jön két üzenetem és faltól falig tele van, ronda...
Az xposed-et ismerem, de az csak alpha-állapotban van Lollira, nem?
-
madgie
titán
válasz
enginev3.0 #35013 üzenetére
Ja, értem!
Már megijedtem, hogy itt nekilátok kendácsolni oszt gyárilag ott figyel benne
-
madgie
titán
válasz
enginev3.0 #35011 üzenetére
Hohó, hogy/hol van dupla koppos ébresztés?
-
madgie
titán
Na szerintem én ezt a bekapcsgombot soha nem fogom megszokni, megszeretni meg pláne nem, szóval kéne egy knock on. Jól gondolom, hogy ilyesmi csak akkor van, ha nyitom a bootloadert? Ennek ugye mindenképpen nyoma marad, tehát bukom a garit? Az én egyszerű elképzelésem szerint annyi lenne a történet, hogy htcdev-en keresztül bootloader nyitás, twrp fel, elementalx beizzít, és ennyi. Lehet azzal gondom, hogy mondjuk a gyári rom/kernel/akármi nem mehet ezután semmilyen formában vissza?
-
madgie
titán
Köszi mindkettőtöknek, előbb az ingyenes appra lesek rá, aztán majd meglátjuk
szerk: más téma: mindenképpen zenél bekapcsoláskor a One? Elég idegesítő egy rebootnál, mikor az asszony már húzza mellettem a lóbőrt
-
madgie
titán
Hm, nem hittem volna, hogy egy Logitech Harmony mellett egyáltalán ki fogom próbálni a táviranyítót a One-ban, de egész jó móka. Mindössze egy kérdésem lenne: ez most tényleg be van betonozva az erősítő-tévé-settopbox trióra? Mert az első kettő az OK, de nekem médialejátszó van az erősítő/tévé között és tök jó lenne, ha legalább a play/pause, a vissza és a négyirányú gombok működnének. Próbáltam egyéni gombokként definiálni őket, de elég random a dolog, a négyirányú menne, a play pl soha, a pause-t látja, de nem működik
Szóval ez ilyen, nézzek valami 3rd party programot mellé, hátha? Van ugyan a Popcorn Hournak app-ja, tehát az megoldható, hogy a gyári TV program és aközött váltsak, de hát az elég macera, akkor már tényleg egyszerűbb elővenni a Logi Harmony-t.
-
madgie
titán
Üdv az ittenieknek, beköszönnék, nálam landolt enginev3.0 fórumtárs One-ja
A bekapcsológomb pozícióját még szokni kell, a többi része nagyon kézre áll eddig (soha nem volt még HTC telefonom).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged