- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
F_Gergely #35698 üzenetére
Én egy évvel ezelőtt egy Lumia 920-at kaptam a vodától.
Tök aranyos volt a lány, hozott egy dobozt és mondta hogy nyugodtan válogassak.
Volt még S2 meg még 1-2 más is hasonló kategóriából, de én kiböktem a 920-at, na mondom ez lesz...Lett volna egy olyan legalja Samsung is ami úgy nézett ki mint amit egy Győr-Debrecen-Győr utazásra a kocsi után kötöttek. Konkrétan a karcoktól nem látszott a kijelző és a hátlapból is csak annyi hogy egykor la fleur edition volt amin a lánnyal jót nevettünk, mert mondtam hogy ez inkább kőmosott Retro farmer edition.
Még régebben történt hogy kaptam egy Huawei G510-et, (lehet kaptam volna jobbat is ha nem srác fogad
) ami csak azért volt érdekes mert a cserekészülékről kapott nyomtatványon az állt hogy amennyiben nem a kiadáskori állapotában viszem vissza a készüléket akkor 50.000 forintot vernek rám amennyibe anno újonnan került az a vacak.
Akkor ment fel a várnyomásom amikor otthon rájöttem hogy a srác egy nem microusb-s samsung töltőt adott hozzá, de mivel már másnap visszaszaladtam szólni a problémáról így visszavették a töltőt és mivel nem volt náluk kiadható microUSB-s ezért leírták hogy nem adtak ki töltőt és tölthettem a HTC töltővel.Szóval lehet hogy a következő HTC-m mellé veszek valami kis olcsó de 2-3hétig használható kínait.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Temu
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 2042
- Magisk
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest